Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#541727 BudFox Előzmény: #541723

jah, ez megint akkor egy "nesze semmi fogd meg jól" féle nyilatkozat volt... :

Mehetünk tovább még 100 pontot, de akár eshetünk is 150 -et....aztán a végén megtapsolja magát hogy megint eltaláltam :D

#541723 Borska Előzmény: #541721

A befektetők által egyik leginkább figyelt stratéga, Marc Faber tegnap a CNBC-nek nyilatkozott, és elmondta, hogy a piacok rövid távon akár tovább is emelkedhetnek, az S&P 500 index az 1500 pontos szintet is elérheti. Ez azonban szerinte nem egy megalapozott rali, a benchmark a jelenlegi szintekről várakozásai szerint mintegy 150 pontot eshet.

az a szép hogy fingja nincs senkinek mi is és hogy is lehet ezután,lövöldöznek össze vissza a nagy guruk is,világvége jóslat hegyek,a másiktól uj csúcs,olyanok mint mi, találgatnak :)

lehet annak lesz igaza aki belekuckózott a longba ? ki tudja

#541721 BudFox Előzmény: #541709

hát most hogy bezártunk USA megindult kicsit fölfele....

ezeknek semmi sem jó csak a maximum ? és még a maximumon is az állami beavatkozást várja mindenki, figyeljétek csak meg....

remélem összeomlik ez a vacak dollár egyszer csak....:-)

Re: df

#541685 Hathor Előzmény: #541678

Szép felkötés :D

Fülescsésze nyakvonalát megközelítettük.

Holnap kitörhetünk..

Jól van.

Megy ez nekünk fiúk!

Megyek kaszálni most ennek ellenére. Ja most nem lóvét, hanem füvet..

200nölt le kell kaszálnom!

JJBOY! Kaptam kölcsön kézi kaszát is, azzal kezdem.. ha nem megy, beindul a motoros!

Üdv

#541674 Euroman Előzmény: #541667

előbb húzzák, aztán verik....ez tényleg így szokott lenni...és csókolom, spriccelni is fog?:))

#541669 Borska Előzmény: #541668

igen,pontosan,és ha erre a tüzijátékra nem mozdulunk.........

bááár bux külön állatfaj,majd ha vérvörös a világ mi hasítunk

#541667 Borska Előzmény: #541666

igen látom,ezért mondtam hogy valami van,itthon tán az elmult napok menete miatt nincs öröm,nembeszélve a fundáról,és a GYJ-ről,amire évek óta beveri,bármilyen is legyen,elötte húzzák utánna verik,tán ettől tartanak