Regisztráció Elfelejtett jelszó

Danubius

Re: nincs cím

#628030 walex Előzmény: #628013

Pf-ről:

"Az örökösnek, Iris-nek várhatóan ajálatot kell tenni a Danubius részvényekre. Ennek az oka, hogy 80% feletti tulajdonrészhez jut a társaságban, ami a Tpt. szerinti ajánlattételi kötelezettséget von maga után.

Az ajánlati ár egyfelől a 180 napos forgalommal súlyozott tőzsdei átlagárhoz igazodik, vagy amennyiben ez magasabb, az egy részvényre jutó saját tőkét kell megajánlani. Ez utóbbi lesz az irányadó.

Iris személyes joga a brit jog, hacsak Haza nem tért Israel-be állampolgárságért. "

Nem voltam képben teljesen, de így már érthető, hogy miért mehet és az se lenne meglepő, ha már a közeli vég tudatában kezdték volna el óvatosan felfelé tolni napok óta a jobban értesültek.

#627973 walex Előzmény: #627841

Lehet, hogy van ilyen speki mögötte, de ha nem jön be nekik, akkor ma szépen kitömették magukat jó páran.

Mondjuk rallyt halál hírre még nem láttam eddig.

#627841 Zotya32 Előzmény: #627839

vajon a kivezetésre spekulálnak a büfik? hogy az örökös inkább elhagynák a bét-et?

#627839 Zotya32 Előzmény: #627837

úgy tűnik kitörő örömmel fogadták a befektetők a halálhírt...

bár mondjuk várható volt, hisz 92 éves volt már az öreg

Ez mit keres 3600-on? …

#627206 walex

Ez mit keres 3600-on?

3 hónapja szépen emelkedik, lopakodva. Csak nemhogy jön megint a szokásos kivezetéses pletyka?

#543232 Szerencselovag Előzmény: #543221

Meg még azt sem értem hogy akkor a (Fő)Tulajdonos miért nyilatkozik olyanokat, hogy a részvény fair értéke 15 dollár körül van...

#543205 Trisz Előzmény: #528773

Most olvasom csak a véleményed. Érdekesnek tartom. Hozá fűzöm, hogy szvsz ebben már túl sok kisbüfi nincs benne érzésem szerint. Viszont vannak még papírok "idegen" kezekben. Ezek pedig valamilyen nagybefektetők. Persze a nagyok is átverik egymást, így lehet rosszízű történet is ebből, de itt már néhány kicsitől eltekintve inkább a nagyok eszik majd egymást.

#541309 rbbj11 Előzmény: #528725

ANY hosszú távra ezen az árfolyamon tuti többet hoz bármilyen banki lekötésnél. No semmi sem tuti, de igen esélyes, mondjuk a duplájára is

#541299 Aranyos Előzmény: #540758

Részemről már tárgytalan. 2390-nél kiszálltam belőle végleg. Még az értékpapír számlám is megszűntettem. Mindenkinek további sikeres kereskedést.