Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: kérdés hatalmas kizárógatónak

#540033 Arsene Lupin Előzmény: #540031

A Dalkia az EdF háttérrel túlélheti ezt az időszakot.

http://www.dalkia.hu/

Viszont ha a kerályi udvar komolyan gondolja a nonprofit energiaszolgáltatókat, akkor ők is szívnak.

#539970 nemértem Előzmény: #539968

Miért nem ment politikusnak, ekkora elbeszélési / a másik mellett/ készséggel?

#539967 nemértem Előzmény: #539965

Mert az üzlet se nem matek, se nem fizika, hanem sok minden más. Piac, konkurencia, üzletfél, politika, kapzsiság, ármánykodás, gáncsvetés, árulás, túlzott nagyravágyás, meg ilyenek.

Tök Jenő nem zuhan, hanem bontják a házát. De még nem a földdel egyenlő . renoválható, ha nem neki, hát másnak.

#539965 Arsene Lupin Előzmény: #539962

Nos, ha szegény Tök Jenő esetében elismeri a fizika törvényeit, az E-Star esetén miért akar ellentmondani az elemi matematikának?

#539962 nemértem Előzmény: #539960

Soha nem vinne rá a lélek, hogy egy ilyen végtelenül jó indulatú emberrel vitába száljak. Oly kevés van Belőletek e remek Hazában!

Vitriol úr, Tök Jenőnek e remek gravitációs mutatvány közben felesleges lenne kiszólni, mert oly hamar csattana a betonon, hogy egy szót sem hallana az egészből.

#539960 Grizzly Géza Előzmény: #539949

"Egyébiránt nézőpont kérdése, az állandó felbeszélő F.P. isten volt számotokra, Őt az állandó lebeszélők követték, szintén elismeréssel adóztok"

Tisztelt Doktor úr! Elismerés annak jár,aki eltalálja az irányt :) Former infói mindig egy szalmaszálat jelentettek a potyogásban(sok be is jött ezekből)--csak az irányon nem változtattak. Ő is abba a hibába esett,mint mi páran,poziban máshogy látja az ember a dolgokat,erről nem tehetett... Az hogy fizetett klón lett volna az kizárt. Rendes volt mindig és próbált segíteni,pl amikor írtam neki,hogy 4k-nál ráhigítok,azt mondta,hogy ő még kivár,mert valami nem stimmel,nem veszik a nagyok... De én bátor voltam,mint egy barnamaci,meg is szívtam,de ez nem az ő hibája.Lupin nem a nagy longban "'beszélte le" a papírt és jött be neki egy idő után a mantra,hanem 6k körül rávilágított egy-két dologra,amire mi nem is gondoltunk,és igen, el kell ismerni hogy igaza volt. Szerintem ez nem "felbeszélők" és "lebeszélők" háborúja,ha ez döntené el,akkor legalább 6k lenne a papír :D

#539956 Arsene Lupin Előzmény: #539949

"A részvényt illetően a mai helyzetben pont annyi esélye van a fel vagy le iránynak, mint a roulette játékban a fekete -pirosnak."

Tök Jenő kiesett a 120. emeleti ablakból. Szegény Jenő biztos megnyugszik, ha Ön kiszól az 5. emeleti ablakból az egyre idegesebb Jenőnek, hogy nyugi Jenő, ebben a helyzetben pont annyi esélye van a fel vagy le iránynak, mint a roulette játékban a fekete-pirosnak.

#539949 nemértem Előzmény: #539820

Na , szentimentális Vérmedve, úgy látszik, az evolúció félre csúszott valahol. :)

Egyébiránt nézőpont kérdése, az állandó felbeszélő F.P. isten volt számotokra, Őt az állandó lebeszélők követték, szintén elismeréssel adóztok. Furcsa szerzet az ember, de ez már csak így van.

A részvényt illetően a mai helyzetben pont annyi esélye van a fel vagy le iránynak, mint a roulette

játékban a fekete -pirosnak.

Amúgy a világban nap mint nap tönkremennek szépreményű vállalkozások, és bizony sikeresek lesznek középszerű , vagy még annál is gyengébbek. Ez nem jelenti azt, hogy ez a cég nem követett el sok hibát, de hogy a bukása törvényszerű volt, az egy ellenőrizhetetlen felületes állítás .

Nézzétek meg a vízilabda válogatottat, most mennyi lesz a megmondó keselyű, akár csak itt.

Bezzeg , ha nyerünk, akkor kussolnának, és jönnének a " tudtam én, hogy a fiuk a legjobbak"

örömködő Jánosok. Min is múlott? Két ,gólon, vagy egy kiállításon, esetleg egy rossz cserén, vagy együtt az összesen?! Ki tudná biztosra kijelenteni? Az a lényeg , hogy a kórust mindig jobban érdekli a saját szereplése, mint az objektív tények .

Re: nincs cím

#539942 Grizzly Géza Előzmény: #539941

Lehet hogy vannak itt perverz mazochisták akik ezt élvezik :)

Egy haverom vett saját névre egy autót egy cimborájának,akivel párszor együtt nyilazott (mert ők ősmagyarok egyébként). Ember eltűnt,svájci frankos hitel maradt,havi 130 cascóval :) Mondjuk én ilyen feltételekkel szívesen lecserélném beker áron a papírjaimat,haha

#539941 taresz Előzmény: #539940

"felvonó húzta fel a rv árfolyamot a hegyekbe kellemes tempóban"

Ja csak arról nem írtak, hogy a pálya vége a semmiben végződik és a gravitáció "öröme" jut a részvényeseknek.

#539940 Grizzly Géza Előzmény: #539938

"A Holle Anyó Kunyhója az eplényi Bringaréna szerves része"

"Szent Sólyom felvonónk libegőként is üzemel. Kellemes tempóban szállítja utasait"

Következtetés: Holle Anyó meséi és a Szent Sólyom (Nemzeti) felvonó húzta fel a rv árfolyamot a hegyekbe kellemes tempóban... :D

Sóska monnnyon le! :)