Re: kérdés hatalmas kizárógatónak
Grizzly Géza Előzmény: #539949"Egyébiránt nézőpont kérdése, az állandó felbeszélő F.P. isten volt számotokra, Őt az állandó lebeszélők követték, szintén elismeréssel adóztok"
Tisztelt Doktor úr! Elismerés annak jár,aki eltalálja az irányt :) Former infói mindig egy szalmaszálat jelentettek a potyogásban(sok be is jött ezekből)--csak az irányon nem változtattak. Ő is abba a hibába esett,mint mi páran,poziban máshogy látja az ember a dolgokat,erről nem tehetett... Az hogy fizetett klón lett volna az kizárt. Rendes volt mindig és próbált segíteni,pl amikor írtam neki,hogy 4k-nál ráhigítok,azt mondta,hogy ő még kivár,mert valami nem stimmel,nem veszik a nagyok... De én bátor voltam,mint egy barnamaci,meg is szívtam,de ez nem az ő hibája.Lupin nem a nagy longban "'beszélte le" a papírt és jött be neki egy idő után a mantra,hanem 6k körül rávilágított egy-két dologra,amire mi nem is gondoltunk,és igen, el kell ismerni hogy igaza volt. Szerintem ez nem "felbeszélők" és "lebeszélők" háborúja,ha ez döntené el,akkor legalább 6k lenne a papír :D