Re: kérdés hatalmas kizárógatónak
Grizzly Géza Előzmény: #539734Én sem emléxem,hogy elkövettél volna valamit. Rivotril kollégának is volt egy nagyon szép hosszú hozzászólása,ami nem volt bántó és gyönyörű helyzetértékelés volt,de ez is törlődött vele együtt sajnos... Kár hogy nem mentettem el.
Ex és Al nyári szünetével nem értek egyet,annak ellenére hogy néha (nagyon) nehéz az igazságot elolvasni,el kell ismerni,hogy az irány őket igazolja. Az ő véleményükre is szükség van,sőt...
Sajnos beigazolódott hogy rossz emberismerő vagyok (fórumozáson keresztül legalábbis). Al öreg róka,aki lebuktatta idejében a hóágyúst és Ex oknyomozása és matematikája verhetetlen. Ha jobban (idejében) megismerem őket és nem borul fölém a szellemi leárnyékoltság légmentesen záródó búrája,akkor most ötször ennyi pénzem van kb. Ezennel elnézést kérek az őket ért bántó megjegyzéseimért,amit a múltban elkövettem(már egy jó ideje ezt nem teszem...) Más igazát soha nem esett nehezemre elismerni,a giga bukómat annál inkább. Ez ragadtatott néha bunkóságra...
A félreértések elkerülése érdekében: nem állok tudatmódosító hatása alatt :D
Jó hétvégét :)))