Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: kérdés hatalmas kizárógatónak

nemértem Előzmény: #539820

Na , szentimentális Vérmedve, úgy látszik, az evolúció félre csúszott valahol. :)

Egyébiránt nézőpont kérdése, az állandó felbeszélő F.P. isten volt számotokra, Őt az állandó lebeszélők követték, szintén elismeréssel adóztok. Furcsa szerzet az ember, de ez már csak így van.

A részvényt illetően a mai helyzetben pont annyi esélye van a fel vagy le iránynak, mint a roulette

játékban a fekete -pirosnak.

Amúgy a világban nap mint nap tönkremennek szépreményű vállalkozások, és bizony sikeresek lesznek középszerű , vagy még annál is gyengébbek. Ez nem jelenti azt, hogy ez a cég nem követett el sok hibát, de hogy a bukása törvényszerű volt, az egy ellenőrizhetetlen felületes állítás .

Nézzétek meg a vízilabda válogatottat, most mennyi lesz a megmondó keselyű, akár csak itt.

Bezzeg , ha nyerünk, akkor kussolnának, és jönnének a " tudtam én, hogy a fiuk a legjobbak"

örömködő Jánosok. Min is múlott? Két ,gólon, vagy egy kiállításon, esetleg egy rossz cserén, vagy együtt az összesen?! Ki tudná biztosra kijelenteni? Az a lényeg , hogy a kórust mindig jobban érdekli a saját szereplése, mint az objektív tények .