Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vakmajom

Re: nincs cím

#539869 banyaiz Előzmény: #539868

Lassan nem tudok olyan oldalra kattintani ahol ne az a hirdetés jönne be, hogy keresett vki egy hét alatt 3 ezer eur-t a nem tudom milyen ügyletén, kezdő bónusz stb stb, kb ugyanez a sportfogadás reklámokkal is.

#539868 banyaiz Előzmény: #539800

"AT_nak lesz igaza, hogy itt még senki nem lett jómódú (sem) a tőzsdétől"

Ez attól függ mit nevezünk jómódúnak.

De pl ki lett "jómódú" munkától, és hányan fáradtak el benne? :) A "munka világában" amit mostanában annyit hallok emlegetni sem az lesz jómódú aki az igát húzza valahol , hanem az akinek húzza, vagy aki az előállított termékekkel kereskedik stb. A többiek max elfáradnak.

Az viszont erősen esélyes, hogy néhány brókercég tulaja elég jómódú lett abból a jutalékból amit beszednek a játékosoktól. Kaszinók is ritkán veszítenek az ügyfeleiken.

Az is valószínű, hogy 10 k-ból 9990 esetben az ügyfél brókercége több jutalékot szedett be a polgárokon mint amit ők eredményként fel tudtak mutatni kereskedőként. Nem véletlenül van tele a net forex és egyéb okosságok hirdetéseivel, és azzal , hogy lehet 1 hét alatt megtanulni tőzsdézni:)

#539832 big-ebuy Előzmény: #539819

akkor kezdtem,4 -5hónapja tudok kereskedni,addig bukó óriási ,2008 aug kezdtem,legrosszabbkor,ez van

#539818 big-ebuy Előzmény: #539815

profit a cél...rövid stratégiákkal,értsd minden téren

ha beállítod hol álljon meg a buktád napon belül,akkor ott fog,napon túl lutri

#539815 lagwagoner Előzmény: #539809

Úgy is fogalmazhatnék/kérdezhetném, hogy nked is az a célod, hogy hosszú távon duzzadjon a vagyonod. Nem csak a játékért nyomod game overig. Azaz a game overt is szeretnéd elkerülni. Gondolom én, de lehet ezt is hagyományosan rosszul látom.

#539813 lagwagoner Előzmény: #539808

"én tapasztalatom,aki meg tud 1-5 napon belül ügyesen kereskedni az havi 5-50% netán többet is tud...ami ált. hozható az havi 5-15% nálam"

Erre a mondatodra _AT_ kéjes örömmel cuppan rá :-))

#539811 lagwagoner Előzmény: #539809

Tiszta sor. Nem is arra értettem, hogy milyen távra optimalizálja a pozikat, hanem hogy az adott stratégiával (pl. amit te említesz) 5-10 év alatt ki mennyit érte el, van-e vezetve valakinek. Erre lettem volna kíváncsi, csillogó szemekkel vártam a választ. Ha már azt állítom, hogy ennél vagy annál jobb vagyok, akkor alá is támasztom állításom, a hiteltelenség elkerülése végett. Gondolom én. A "bibi az én apukám erősebb lenne" mondatok már oviban lejártak. :-)

#539809 big-ebuy Előzmény: #539807

sztem ennyi...a közép meg hosszú táv lutri,ta addig látható(1-5 nap kb),amit rossz irányba még korrigálhatunk ilyen idő távon, jó money menedzsmenttel

#539808 big-ebuy Előzmény: #539807

a másik a tőzsdén az tuti ami megtörténik,hosszútávú kereskedés eleve rossz stratégia.....én tapasztalatom,aki meg tud 1-5 napon belül ügyesen kereskedni az havi 5-50% netán többet is tud...ami ált. hozható az havi 5-15% nálam

Itt csak rbbj, meg ricsi…

#539807 lagwagoner

Itt csak rbbj, meg ricsi kereskedése hihető, hisz csak ők vezetik portfoliójukat. Bár én kíváncsi lennék hosszutávú (5-10 év) hozamokra is (és el is hinném, mert örülnék a siker sztoriknak), de úgy látom csak (vérben forgó szemű) kifakadás van...érdekes. Vajon miért?

És mire való ez a sértegető stílus. Biztos meg van a háttere.

#539805 big-ebuy Előzmény: #539800

elég a 220-250 ft erősödése...de játszd meg és nyerj..ezt kíváonom dr ursi ,megérdemled ha úgy lesz!!!!!

#539802 lagwagoner Előzmény: #539798

"én végig alapkezelésről állítottam hogy kenterbe vernék mindenkit amint végre kezelhetnék alapot."

Ja úgy hogy hisztérikaként kikéred magadnak, hogy te csak kereskedsz. Biztos hihető....

"na jó, engem ez fáraszt."

Hát nem kell írni, pláne ilyeneket.

#539800 lagwagoner Előzmény: #539796

1. folyamatosan fikázod az alapkezelőket, anélkül, hogy lenne referenciád, csak elméleti alapok, meg ideiglenes felívelések (majd bezuhanás).

2. Ez a topic vakmajom, és az ehhez kapcsolódó alap portfolió, tehát hiába hencegsz, hogy ruletteztél és valamikor többszáz százalékot értél el, majd bebuktad. (_AT_-t most értettem meg abban, hogy mire is értette, hogy az itt kereskedők nagy része el van tévedve ezzel a rulettezéssel). Szóval ha nem akarod, hogy kereskedésedet, pf-hoz mérjük, akkor minek fikázod az alapkezelőket. Ez ami érthetetlen...

3. "baszd meg". Te szavaid, téged minősít. No comment.

Néha az az érzésem, hogy egyesek videojátékként fogják fel az egészet (pontgyűjtés elméleti alapokkal stb) és tényleg _AT_nak lesz igaza, hogy itt még senki nem lett jómódú (sem) a tőzsdétől.

#539798 Dr. ursi Előzmény: #539794

na jó, engem ez fáraszt.

miféle családi pf ? az enyémre gondolsz ? majdnem abban van, amiben szeretném.

ha a korábbit kérded: lakás + hitel + autó-ba ment

tudod mert én nem alapkezeleő vagyok v nőgyógyi havi 2 milla fixszel

én végig alapkezelésről állítottam hogy kenterbe vernék mindenkit amint végre kezelhetnék alapot.

mivel nem kezelek és nem kezeltem, ezért csak elméleti alapjaim vannak :O) pl a 2011 nov indított kelet-eurázsia :o))) ami eddig 48 %-ot hozott.

#539796 Dr. ursi Előzmény: #539794

most erre majdnem leírtam hogy baszd meg ! itt írom már nemtom mióta h kereskedek.

nem ugyanazt méred össze.

pf

v

ker

#539795 lagwagoner Előzmény: #539793

"a tiédet kifejezés ezt jelenti, erre értettem: ezt írtad vagyis a tiédet

"4 év alatt egész pontosan 54,66%-""

Ez nem az enyém, ez a vakmajom alap teljesítménye.

(Nekem nincs is és nem is volt vakmajom alapom. Hoppá! )

Pedig lehetnél orvos, mert néha olyan kuszán írsz :-) Sok mondatrész nem igazán érthető...