Szia..
többször beléptem, de nem ajánlja fel..
mindegy, majd valamit csinálok..
Úgy is le akarom építeni az árfolyam bambulást.
Gondoltam megpróbálok csak 14.30-17.10között piacot figyelni, meg max. másnapi nyitót.. ezzel sok időt spórolnék meg, zajokat hárítanék el napközben.
Erre is át kell magam programozni.
Néztem, hogy tegnap senki nem rakta be ezt a hírt:
portfolio írta:
"Christian Noyer a Reuters beszámolója szerint egy francia lapnak nyilatkozva arra figyelmeztetett, hogy az EKB kész kötvényvásárlásokkal leszorítani a nagyon magasra szaladt spanyol és olasz állampapírok hozamát és a jegybanknak késznek kell lennie arra, hogy "nagyon rövid távon" beavatkozzon a kötvénypiacokon. Noyer az interjúban a fentiek mellett azt is hangsúlyozta, hogy nem érdemes kételkedni a jegybank válságkezelési elkötelezettségében, illetve abban, hogy megfelelő méretben avatkozik-e be a piacokon a mandátumának keretein belül.
A jegybankelnök szerint a beavatkozás mérete nagyon erős pozitív jeleket fog majd a piacoknak küldeni, de egyértelműsítette, hogy az elsődleges, állampapírpiacon (törvényi tiltása miatt) nem jelenhet meg az EKB. Abban viszont egyetértés van a Kormányzótanácson belül állítása szerint, hogy az EKB-nak be kell avatkoznia a kötvénypiacon az "anomáliák" helyreállítása érdekében. A francia jegybankelnök az interjúban egyúttal arról is beszélt, hogy nem készülnek tervek a görögök eurózónából való esetleges kilépésére.
Az a jelzés, hogy az EKB-nak készen kell állnia a nagyon rövid távú kötvénypiaci beavatkozásra, lényegében a múlt heti, EKB felőli üzenet folytatásának tekinthető."
Talán, mert shortos beállítottságú a csapat.
Szerintem hónap végén kapunk setupot.
Meg van a longod még?