Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: gf

#539561 sztiv1 Előzmény: #539557

Dehogy van, azóta már kétszer fordultam nyereségben,100-200-pontokkal szerencsétlenkedek- Hati-most éppen short 08,09-töl 18263-258, lassan már én sem bírom követni, ami itt, megy a BUX-on (iránytalanság pár hete)

Félretettem a kötéseim , 100-120 K-kal,majd átküldöm -remélem megtalálom

#539558 Hathor Előzmény: #539556

Várd meg a hó végét szept 01-re kapsz választ remélhetőleg, addig kis trade max.

Kitörés beborítás esetén belépésekkel.

#539557 Hathor Előzmény: #539553

Szia..

többször beléptem, de nem ajánlja fel..

mindegy, majd valamit csinálok..

Úgy is le akarom építeni az árfolyam bambulást.

Gondoltam megpróbálok csak 14.30-17.10között piacot figyelni, meg max. másnapi nyitót.. ezzel sok időt spórolnék meg, zajokat hárítanék el napközben.

Erre is át kell magam programozni.

Néztem, hogy tegnap senki nem rakta be ezt a hírt:

portfolio írta:

"Christian Noyer a Reuters beszámolója szerint egy francia lapnak nyilatkozva arra figyelmeztetett, hogy az EKB kész kötvényvásárlásokkal leszorítani a nagyon magasra szaladt spanyol és olasz állampapírok hozamát és a jegybanknak késznek kell lennie arra, hogy "nagyon rövid távon" beavatkozzon a kötvénypiacokon. Noyer az interjúban a fentiek mellett azt is hangsúlyozta, hogy nem érdemes kételkedni a jegybank válságkezelési elkötelezettségében, illetve abban, hogy megfelelő méretben avatkozik-e be a piacokon a mandátumának keretein belül.

A jegybankelnök szerint a beavatkozás mérete nagyon erős pozitív jeleket fog majd a piacoknak küldeni, de egyértelműsítette, hogy az elsődleges, állampapírpiacon (törvényi tiltása miatt) nem jelenhet meg az EKB. Abban viszont egyetértés van a Kormányzótanácson belül állítása szerint, hogy az EKB-nak be kell avatkoznia a kötvénypiacon az "anomáliák" helyreállítása érdekében. A francia jegybankelnök az interjúban egyúttal arról is beszélt, hogy nem készülnek tervek a görögök eurózónából való esetleges kilépésére.

Az a jelzés, hogy az EKB-nak készen kell állnia a nagyon rövid távú kötvénypiaci beavatkozásra, lényegében a múlt heti, EKB felőli üzenet folytatásának tekinthető."

Talán, mert shortos beállítottságú a csapat.

Szerintem hónap végén kapunk setupot.

Meg van a longod még?

#539553 sztiv1 Előzmény: #539547

Sziasztok!

Nekem felajánlotta a régit az újat nem néztem,csak kiírta hogy USA-t is bekötötték

#539547 Hathor Előzmény: #539544

Látom Bux vissza is lett rántva hatival együtt.

Ker.rendszerem továbbra sem jó, így Markersből tájékozódom.

#539544 Hathor Előzmény: #539529

Waszi..

azt írtad múltkor amikor bejelentkeztem nyaralásból, hogy fizetnél is annak, aki megmondja mi várható..

mennyit fiztenél?? :DD

mutatok egy MOL képet

http://postimage.org/image/j2jvzz3td/full/

Mol elképzelhető, hogy egy leading diagonált rajzol.

HA LD. akkor lemehet B.pontra, majd fel erősen C.re.

Talán ez a kép hozhat setupot Buxban.

MOL ék alá tettem a LD képet.

Annyi, hogy 3-3-3-3as szerkezetnek kéne kijönni benne, ezt nem találom, csak az első hullámban találok 3as szerkezetet, na meg másodikban le, ha erőltetem, majd lemegyek kisebb TFre.

Amennyiben LD. és lemegy B. pontra, Mtelekom 348-350re 261.8as fibora, akkor lehet egy setupot kapni szerintem, ha elindul fel vele a piac.

Ez a setup kijöhet hónap végére.. amikor is nagy FED ülés lesz augusztus 31.-én.

Aug 28.a körül lesz itthon MNB kamatdöntő ülés is.

Érdekes napok lesznek ezek szerintem!

Re: nincs cím

#539531 Hathor Előzmény: #539524

Köszi Markersben tudom követni, azt bekapcsoltam, mellette sima erste belépéssel talán lehet kötni, de ez így nekem nem áttekinthető. Mert ugrálnom kell az instrumentumok között, egyben nem látom.

Újra indítottam a gépet, így sincs semmi, csak kötéslista, fel sem ajánlja a régi pro belépést.. autamatikusan csak új felület jön fel.

Na a lényeg:

http://postimage.org/image/hp9nxaikl/full/

Bux óráson van egy esetleges kettős tető a képen. nyakvonal itt kb. órás gyertya alatt letörik szvsz.

17700-730alatt szignifikáns elhagyással letörik.

Ezt figyelném.

gf

#539529 Waszeitung

Úgy néz ki pont akkora most a szomorúság mint a hét eleji öröm...teljesen kedvkereskedés van,egyszer a jóhíreknek sem örülünk,máskor a rosszra is repülünk,hogy találna az ágyában Geronazzo Mariat az az ökör aki nem tudja hogy merre van az arra.

#539522 Hathor Előzmény: #539521

Köszi, egyelőre nem,,

azt sem tudom mennyi bux értéke..

mindegy picit molyolok.. újra indítom a gépet.

azért köszi

a ft elszállt rendesen …

#539520 TROPHEUS

a ft elszállt rendesen

ma 18000 alá visszanézhetünk

#539519 Borska Előzmény: #539516

én reggel gond nélkül léptem be a régibe,és mükszik minden rendesen,

az új pedig lehet azért mert még szokatlan de számomra nem szimpatikus,így próbálja a német rv-it futtatni az erste,nem tetszik a felülete

Sziasztok! Tegnap délut…

#539516 Hathor

Sziasztok!

Tegnap délután megérkeztem, akkor még lehetet ersténél választani a régi netbroker prot, ma már csak újba tudtam belépni, ami eddig működött a régivel együtt, ma meg sem kereskedési tábla, sem könyv nincs..

kis shortra néztem volna a piacot, de kötést sem tudok bevinni, csak kötéslista jön le.

Itt a kép:

http://postimage.org/image/kiq45ixvl/full/

Nálatok van könyv? ker tábla?

Hát le a kalappal az itt…

#539495 lagwagoner

Hát le a kalappal az itt tradelők előtt, mert én már 3 éve elvesztettem a fonalat. Aki 3 éve tud pénzt keresni a tőzsdén az RMAX-ot verve, az már tud valamit...

Brókercég

#539492 wnprt

Olvastam egy cikket h a Buda-Cash mekkora egy csaló, sok az elégedetlen ügyfél, ráadásul off-shore áll mögötte, gondolom adóelkerülés és az ügyfelek lenyúlása végett.

A lényeg h hazai kereskedésre a legjobb a Random Capital, külföldire pedig a KBC Securities (Equitas) magánügyfelek és cégek részére egyaránt.

A Buda-Cashről azt javasolja az index-en az egyik fórumozó, h érdemes messze elkerülni.