Regisztráció Elfelejtett jelszó

Londoni Olimpia 2012

Pénteki magyarjaink: Ka…

#539480 Scipio

Pénteki magyarjaink:

Kajak-Kenu: 200-as selejtezők, Janics éremesélyes, így tőle a döntő a minimális elvárás, Dudástól és különösen Vajdától már bravúr kell a bejutáshoz...

Úszás: Ezúttal a fiúknál lesz 10 km Gercsákkal, többet ezúttal sem várhatunk, mint tegnap Risztovtól, azaz egy bravúros pontszerzést, de ha ő is meglepne minket nem tiltakoznánk :)

Bírkózás: Hatos szabadfogásban éremesélyes, de ez szinte minden indulóról elmondható, egy kínaival kezd, nem lesz egyszerű, de ha hozza már a 8 között van...

Kézi: elődöntő a svédekkel, akarom azt a győzelmet :) Reálisan nézve nagyjából azonos képességű csapatok, ami mellettük szól, hogy fizikálisan jobbak, így talán rajtuk kevésbé jöhet ki a sorozatterhelés ill. hogy kapusaink ritkán fognak ki két jó meccset sorozatban... Mellettünk meg a csapategység ill. az utóbbi meccseken rendre előjövő egy-két klasszisteljesítmény szólhat...

Vízilabda: 5-8. helyért az ausztrálokkal játszunk, a kezdés vsz. ütközik a kézi végével, nem hiszem, hogy sokan kapcsolnak át... Azért hozni kellene, menjünk haza emelt fővel...

Napértékelő: Atlétika: …

#539478 Scipio

Napértékelő:

Atlétika: Szabó befejezte a tízpróbát és még utolsó sem lett... 24. hely, van hova fejlődni a talán legnehezebb számban...

Kajak: az újabb aranyat szerző Danuta személyében új kajakkirálynőt avattunk, bár ez már érett 1-2 éve. A fiúk ezüstje előtt le a kalappal, érdemes megnézni Kamera nyilatkozatát, még nem láttam ilyennek... A lányoknak most nem jött össze az arany, a németek verhetetlenek voltak, de egy ezüsttel sem kell a kertek alatt hazalopakodni... Szóval gratula mindenkinek!

Úszás: azt a kis hiányérzetet, amit Janicsék hagytak, elsöpörte egy katartikus élmény, melyet Risztov teljesítménye és aranya okozott... Az utolsó métereit ugrálva-ordítva szurkoltam végig, nem vártam, így még szebb az öröm :)

Vízilabda: mostanában mindig az esték keserítik egy kicsit a szám ízét, benne volt a bronz, helyette megint 4. hely, sajnálom, de ennél több kellett volna...

Re: nincs cím

#539476 banyaiz Előzmény: #539382

Nagy kitartás kell az biztos, főleg úszáshoz, de akár a kajak kenuhoz is. Elég ingerszegény , úszol úszol fordulsz úszol úszol.

Egy változatosabb sport is monotonná válhat hosszú távon, hát még úszni ilyen szinten.

Anyagiak nem minden, de azért nem mellékes.

Szülők anyagi helyzete, van e uszoda azon a településen ahol a gyerek felnő, és így tovább végig. Az ország népessége is fontos nem mindegy 80 millióból, vagy 10-ből kell válogatni.

Szóval egészen komoly teljesítmény ez amit mutatunk vsz. Egyszer fociban látnék már hasonló egy vb-n, vagy eb-n

#539475 Scipio Előzmény: #539472

Elhúzódott az atlétika, no meg még a pólómeccset emésztem, nehéz szülés lesz, külön posztot fog kapni :))

#539471 TrendMan Előzmény: #539470

És egyébként ez a történet az emberi összefogásról is szól, önbizalomról és a másik emberben való bizakodásról stb. stb, ezt tényleg csak könyvizüen lehet elmondani:

http://www.reuters.com/article/2012/08/09/us-oly-swim-sww10k-risztov-idUSBRE8780YY20120809?feedType=RSS&feedName=sportsNews&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+reuters%2FsportsNews+%28Reuters+Sports+News%29&utm_content=Google+Reader

Risztov Éva versenyzése …

#539469 TrendMan

Risztov Éva versenyzése valami fenomenális volt!

Szenzációs!

Gratulálunk!

A legjobb verseny meg talán a férfi kajak páros győzelme volt, azt érdemes többször végignézni:-)

#539466 Netmaster Előzmény: #539445

Helyesnek lehet helyes, de az éremtáblázat első kilenc szereplője van csak benne valami nem túl régi állapot alapján.

#539455 Csusza Előzmény: #539445

Én ilyet tudtam, na...

Ettől függetlenül tényleg érdemes lenne megnézni ilyen szemmel.