Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Büdös a hitel

#539400 Stockfighter Előzmény: #539396

De olyan is volt, hogy egyértelmű csőd hírére a kivezetési napon vettem papírt, aztán még az OTC-n drágábban eladtam Korányinak. Pedig nem egy barom prototípusa, igaz mégsem nyert vele, de biztosan valamire hasznosította azért:-)

#539396 Stockfighter Előzmény: #539394

Az aki még nem értesült róla. Jópár nap eltelne addig amíg mindegyik részvényes képbe kerülne. Viszont az elsők még kényelmesen ki tudnának szállni. (átéltem már pár hasonlót)

#539394 Arsene Lupin Előzmény: #539390

"Én a helyedben innen már csak egyértelmű csőd hírre adnám, különben nem..."

És ki lesz olyan barom, hogy az egyértelmű csőd hírére megveszi a beragadt spekik pakkját?

#539390 Stockfighter Előzmény: #539387

Nem lett volna ez rossz, csak shortban:) Én a helyedben innen már csak egyértelmű csőd hírre adnám, különben nem...

#539388 Bendeguz Előzmény: #539380

Ráspekizhetsz kávépénzzel, de nagyot ne fektess bele. Az a "szép" itt, hogy már bármi megtörténhet!

#539387 Kiss Zoltán Előzmény: #539379

"Én ( ha házhoz hasonlítom ) 12 méter 15 cm magasságában neveztem be elsőként,egy év alatt a lift 52,7 cm-re

hozott le" Időnként kiszálltam,majd újra vissza,a lift meg továbbra is lefelé!Jó lenne ha nem a küszöbnél

kellene kiszállnom!:)

#539379 Stockfighter Előzmény: #539277

Bocsi, hogy egymás nyírása közben megzavarlak benneteket. -AT-! Szerinted érdemes venni a papírból. (Tudom kissé profánnak tűnik most itt ez a kérdés, de szerintem mégis csak ez a legfontosabb...:-)

#539374 macika Előzmény: #539113

15? és akkor utána pápára megy? vagy mi?

kretén 2?

a büntit befizették egyáltalán? illene közölni nem? , bár tudom ilyet nagy szégyen "bevallani" (

#539277 Előzmény: #539219

Szerk; elírtam "számviteli törvény megszegése" helyett természetesen: "számviteli törvény", avagy "számviteli fegyelem" MEGSÉRTÉSE.

#539219 Előzmény: #539027

"De bocsesz: az utsó határidő május 31, onnantól minden szabályszegés"

Érdekes, eddig azt mantráztad, hogy ez bűncselekmény, én meg folyamatosan azt, hogy ez még csak a számviteli törvény megszegése (nem pedig ""szabályszegés"" - no comment a meghatározásodra), AMI ÖNMAGÁBAN nem bűncselekmény. Erre most két pofára dagadóan odavágod nekem, hogy de ez szabályszegés, mert te megmondtad én meg nem.

Gratulálok a hülyeség eme magasfokához. Nem jött be.

"Mert az amatőr és téves fejtegetésed bűn ha vki hallgat rád"

Mint látható, az a baj, ha valaki a sz*rkavarókra hallgat, hiszen oldalakon keresztül személyeskedve gyaláznak azért, hogy fogadjam el, hogy ez bűncselekmény, hogy ezt mindenkit TÉVEDÉSBEN TARTSANAK. EZ valóban bűncselekmény, de nagy ívben teszek rá, mert engem nem tudsz sem tévedésbe vinni, sem tévedésben tartani. Az, hogy mindezt személyeskedéssel súlyosbítod, az csak a primitívségedet bizonyítja, amivel okosabbnak akarod magad olyanoknál beállítani, akiknek valamicske esze is van.

Ritka undorító személyiség, de ez van, tele van az ilyenekkel a világ, attól ilyen.

És mellesleg tökéletesen hülye vagy a vállalkozói szférához is, mert ott is csak ostoba közhelyeket puffogtatsz, de fogalmad sincs arról sem, hogy a közhely miről szól, vagy hogy mi az alapja. Ha neked lenne igazad, akkor nem folynának be az adóbevételek sem, illetve számtalan alkalmazott nem kapna fizetést, de mivel befolynak és kapnak fizetést, már ez is igazolja azt, hogy nincs és nem is lehet igazad.

BTW: Eldöntötted már, hogy a cég mellett agitálsz, vagy a részvényesek vállát lapogatod, hogy te mennyire szereted őket?

#539079 exmnbs1 Előzmény: #539076

nem látom, hogy konkrétan kinek érdeke az e-.star megmentése

a tőzsdét nemigen értékelő kormányzattól, az osztrák bét vezetéstői, a blue konkurenciától vagy kitől várod?

#539076 exmnbs1 Előzmény: #539021

phiona, a magyar tőzsde a béka alatt tanyázik

a forgalom kb ötöde vagy még annyi sem mint 5 éve, a hiányzó forgalom jelentős részei ott virít a tolvajrv-ek bennfentesei zsebében

nagyon sokan itt hagyták a bétet, nemcsak a külföldiek és a mnyp-k, hanem magánszemélyek is, akik átszoktak külföldi instrumentumokra

az e-star balhé a sajtóban már elég régóta tart, kb a tavalyi Concordra válasz közleménnyel kezdődött.

(a Concordos hírlevelet azóta sem hozták nyilvánosságra) majd jött a felmelegített Zugló-Papcsákos story, Kassait pakkostól viszonylag csendben likvidálták, majd elkezdődött a Flash Reportok, gyj, auditálatlan mérlegkezdemény kapcsán a számháború, amely fókuszában az októberi kv fizetés került, majd az önkormányzati háborűskodás.

a bétnek az e-star story már nem oszt nem szoroz, épp hogy megtisztulnia kéne

#539049 Dicsák Előzmény: #539044

Akkor nem biztos, ha valamiért most már így a jobb...

A halálközeli hangulatban pl. az októberi kötvényt berakná eladásra a tulaja mondjuk 50-60%-on.

Lehet hirtelen megvenné "valaki"...

#539044 Arsene Lupin Előzmény: #539029

"nyár van, hír nincs, miről lehet beszélgetni?"

Egy olyan cég esetén, amelynek 2 és fél hónapon belül virítania kellene egy rakás pénzt minden hír nélküli nap automatikusan rossz hír.