Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Büdös a hitel

Előzmény: #539027

"De bocsesz: az utsó határidő május 31, onnantól minden szabályszegés"

Érdekes, eddig azt mantráztad, hogy ez bűncselekmény, én meg folyamatosan azt, hogy ez még csak a számviteli törvény megszegése (nem pedig ""szabályszegés"" - no comment a meghatározásodra), AMI ÖNMAGÁBAN nem bűncselekmény. Erre most két pofára dagadóan odavágod nekem, hogy de ez szabályszegés, mert te megmondtad én meg nem.

Gratulálok a hülyeség eme magasfokához. Nem jött be.

"Mert az amatőr és téves fejtegetésed bűn ha vki hallgat rád"

Mint látható, az a baj, ha valaki a sz*rkavarókra hallgat, hiszen oldalakon keresztül személyeskedve gyaláznak azért, hogy fogadjam el, hogy ez bűncselekmény, hogy ezt mindenkit TÉVEDÉSBEN TARTSANAK. EZ valóban bűncselekmény, de nagy ívben teszek rá, mert engem nem tudsz sem tévedésbe vinni, sem tévedésben tartani. Az, hogy mindezt személyeskedéssel súlyosbítod, az csak a primitívségedet bizonyítja, amivel okosabbnak akarod magad olyanoknál beállítani, akiknek valamicske esze is van.

Ritka undorító személyiség, de ez van, tele van az ilyenekkel a világ, attól ilyen.

És mellesleg tökéletesen hülye vagy a vállalkozói szférához is, mert ott is csak ostoba közhelyeket puffogtatsz, de fogalmad sincs arról sem, hogy a közhely miről szól, vagy hogy mi az alapja. Ha neked lenne igazad, akkor nem folynának be az adóbevételek sem, illetve számtalan alkalmazott nem kapna fizetést, de mivel befolynak és kapnak fizetést, már ez is igazolja azt, hogy nincs és nem is lehet igazad.

BTW: Eldöntötted már, hogy a cég mellett agitálsz, vagy a részvényesek vállát lapogatod, hogy te mennyire szereted őket?