Re: Büdös a hitel
phiona Előzmény: #538978Igen láttam :-) ex hidd el h baromira becsüllek, ahogy viszed, nem értik ezt sokan én absz értem. Azt is h az új beugrókat védeni kell, de asszem ha olvastak vmennyit képben lehetnek és itt vannak kontrában a további érdekek amikről _AT_-nek írtam lent. Szal sztem a cég mélyrepülése bedőlése káros lenne, még ha csótánycég is – ha következetesen nézzük végülis ebbenabban mindegyik az. Nyilván a mérték nem mind1 és hatás se mind1, ezek patikamérleges játékok h mit és mennyit.
Nem tudnálak lebeszélni arról h ne tárj fel minden visszásságot, nem is akarnálak :-) De pont mert olvasott és táptalaj lett a fórum van ebben 1 qrva felelősség. Te persze csak feltársz és persze abszurd h a cég hallgat de az utóbbi arra utal h nagy a xar. Lehet erre a reakció h dobd el 500-ért mert 10 se lesz, bele meg ne vegyél – érthető. De én eleve a mentésre járok, szal h nem lehetne-e megpróbálni a feladás előtt. Te is tudod h az év üzletembere hogy mehetett, és igen a Marinénik is sokat tudnak. Csak 1 teló: hát nagy baj lesz itt kéremszépen, hogyhogy nincs mérleg, tudok ajánlani könyvvizsgálót, segíthetek vmiben, feljelentést teszek, van xxx db-om holnap beteszem stbstb – szempontok ezek mert a másik oldalon se droidok ülnek. Nem szabad semmiben sem lebecsülni a „kicsi” erejét bár ez elvezet a politikához de a civil szféra erejét: nagy hiba h áhh én úgyis kevésvok meg se szólalok. Itt aki részvényes: jogai vannak nem birka, a jogok ugyan adott % alatt korlátozottak de az alapvetők megvannak. Mi is a társaság? közösség lenne ugye a tulajdonosok között, h a tőzsdén ez elidegenedett (árfolyam- és nyereségérdek) az 1 dolog, de vészhelyzetben mért ne lehetne visszanyúlni ehhez? (Az idea persze az lenne h ne csak vészhelyzetben :-)) Látszatos, igazad van, Edét is olvastam, a garbóst is és ha már női szem: nekem a rózsaszín inges volt a legdurvább, DE. Válságban van. Lehet mondani h ott rohadjon a részvényeseivel együtt a hatásaival együtt, mert elgyengült v kamus v tudomén. És lehet azt is mondani h próbáljuk kimozdítani a holtpontról stimulálni, max nem sikerül de vmit tettünk (mármint a részvényesek), ha ez megvolt és kényszerű bukó jön is könnyebb benyelni sztem…