Regisztráció Elfelejtett jelszó

Londoni Olimpia 2012

Re: nincs cím

#539324 banyaiz Előzmény: #539321

8 aranyunkkal 8. helyen vagyunk.

Ha ma kajakban lányok megcsípték volna az aranyat németek előtt, 6. helyen lennénk és megelőznénk a németeket , egy arannyal vannak előttünk.

Nem semmi ez a teljesítmény ilyen anyagi körülmények között , ilyen kis országtól. Németeknél gondolom kicsit több pénz nyomnak a sportba.

#539321 vincentlauria Előzmény: #539315

egyetértek.. amúgy az éremtáblázatot elnézve talán felfogják végre egyesek, hogy mekkora teljesítmény olimpia helyezettnek lenni.... egy Hősök terei felvonulás kijár minimum!!

Nagyon büszke vagyok rájuk

#539320 Láma1 Előzmény: #539310

"Nézegettem az elmúlt olimpiák magyar győzteseit, de nem igen találok hasonlóan nagy meglepetést, talán Kiss Balázs kalapácsaranya 1996-ból, bár annak is voltak előjelei, ez tényleg a semmiből jött"

Biztos, hogy hatalmas munka van mögötte. Ezen a távon - vagy bármilyen távon - ez másképp nem sikerülhet.

Hogy mégis az látszik, hogy a "semmiből jött", az a média felelősségét jelzi.

(Pl. a birkózásról a legnagyobb sport napilap szinte semmit sem írt az olimpiáig)

#539315 Előzmény: #539312

Jut eszembe:

BTW: Nem kellene valami díszmenetet csinálni a hősöknek, győzteseknek, mondjuk az Andrássy úton a Köztársasági Elnöki hivatalig? :) Mondjuk huszárfelvezetés, konfettieső, nyitott autokban a sikert elérők... megérdemelnék. És már hadd legyen egyszer egy ilyen is :)

#539313 Elbuksz Előzmény: #539310

Öröm volt nézni.A dobogón valahogy így kell örűlni.Kósa azért oda pofátlankodott!!!!!!

#539310 Scipio Előzmény: #539297

Nézegettem az elmúlt olimpiák magyar győzteseit, de nem igen találok hasonlóan nagy meglepetést, talán Kiss Balázs kalapácsaranya 1996-ból, bár annak is voltak előjelei, ez tényleg a semmiből jött... Fantasztikus!!!

#539308 banyaiz Előzmény: #539285

Ez igen, de jó, hogy mondtad így láttam a végét. Nagy küzdelem volt.

Megint aranyeső. :)

#539307 Előzmény: #539306

Az nem én voltam, de így már tényleg tetszik az oldaluk :LOL:

Ilyen nincs és mégis van…

#539297 Scipio

Ilyen nincs és mégis van!!!! A semmiből, egy visszavonulás és évekig tartó kihagyás után, utolsó pillanatban, pótkvalifikációval kijutva, OLIMPIAI BAJNOK RISZTOV ÉVA!!!

RISZTOV!!!! BRÁVÓ, HIHET…

RISZTOV!!!! BRÁVÓ, HIHETETLEN, MICSODA HARJÁ!!!! :)