Regisztráció Elfelejtett jelszó

Londoni Olimpia 2012

Re: nincs cím

#539235 banyaiz Előzmény: #539091

Kemény nem véletlenül akart visszavonulni Peking után. Látta ő , hogy 4 év múlva nagyon nehéz lesz egy ütőképes csapatot összerakni. Végül rábeszélték a folytatásra.

Vizilabda nekem mint sport nem jön be. Ettől függetlenül azt el kell ismerni emberileg nagyon magas szinten vannak ezek a játékosok, és mellette komoly sportteljesítményt nyomnak le, mindegyik 190-2 m nagy izomember stb stb. Régi hagyomány, hogy magas végzettségük van sok doktori címmel köztük, ha nyilatkoznak az is elég konkrét, össze tudnak rakni két értelmes mondatot. Szóval ez szimpatikus, de nézőként nem egy nagy érdekesség nekem a sportág, nem lennénk benne jók eszembe sem jutna megnézni egy vizilabda meccset. Persze ez egyéni ízlés kérdése, biztos van akinek bejön.

Konkrétan itt olimpián vsz kb annyi a sztori, hogy kiöregedett az aranycsapatunk. Kell építeni egy újat. De nagyon nehéz lesz akár csak hasonlót is. Egyáltalán nem tudom mekkora utánpótlás bázis van ebben a sportban hányan vizilabdázhatnak az országban.

Ráadásul azzal , hogy jugok szétszakadtak egy komoly ellenfélből lett horvát, szerb, montenegrói.

Ezt a 3 arany olimpiás sorozatot szerintem 100 év alatt is nehéz lesz megismételni.

#539230 kápé Előzmény: #539212

A magyar férfi kézilabda-válogatott pénteken, közép-európai idő szerint 18 órától lép pályára a svédek elleni elődöntőben a londoni olimpián.

A két csapat legutóbb áprilisban, a svédországi olimpiai selejtezőtornán játszott egymás ellen, s akkor - igaz, az ötkarikás szereplés kivívása után már tét nélküli meccsen - 26-23-ra a svédek győztek.

#539229 Copfos Előzmény: #539225

Ja kérem, ásványvízzel nem megy ilyen szinten. De szerintem senkinek, ne legyünk naivak.

#539228 Scipio Előzmény: #539226

Azt meg már soha nem tudujk meg mire ment volna a németek ellen a legjobb párosuk, a Szabó-Kozák... Vajon Danuta helyett Kovács vagy Janics is hozta volna az egyest, ill. a Szabó-Kozák a párost? Ez örök kérdés marad...

#539226 Scipio Előzmény: #539223

:)) Pont ezt néztem én is, két tuningolt debella :)) Bár a legbiztosabb aranyesélyesek voltak, de részemről ez az ezüst is gyönyörű, szép volt lányok :)

Danuta élete pályáját hajtota, ahogy a fiúk is zseniálisak voltak, az egész csapatnak egy nagy GRATULA!!!

#539225 Előzmény: #539223

Wazz, nekem is a brünhildák jutottak eszembe, hogy ezek a német fiúk jobbak voltak ma a lányainknál, de a LÁNYOK között egyértelműen a legjobbak voltunk :)

#539224 Előzmény: #539223

Wazz, nekem is a brünhildák jutottak eszembe, hogy ezek a német fiúk jobbak voltak ma a lányainknál, de a LÁNYOK között egyértelműen a legjobbak voltunk :)

Nagymellű brünhildák nem…

#539223 Csusza

Nagymellű brünhildák nem voltak verhetők sajnos.

De így is szép, csillogós ezüst, szép volt lányok, köszönjük! :-)

ÚJABB GYÖNYÖR!! GYÖNYÖRŰ…

ÚJABB GYÖNYÖR!! GYÖNYÖRŰ EZÜST!! Szép volt lányok! :)

Tudja valaki mikor játsz…

#539212 Grizzly Géza

Tudja valaki mikor játszanak a kézis srácok a döntőbe jutásért? Előre is köszi!

#539211 BudFox Előzmény: #539205

Még egy ARANYÉREM !!!!!

már lassan nem is lehet fejben tartani annyi érmünk lesz .-)))

#539208 Csusza Előzmény: #539205

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gyönyörű volt, gratula!!!!!!!!!!!!!

Szerk.: Igen, még a fórum oldalát is kirúgom örömömben... :-D