" Ennél jobban viszont csak a magadfajtákat utálom,"
Moderátor bácsi, Pistike nagyon csúnyát mondott, ennek a töredékéért Lajoskát már ki tetszett zárni.
" Ennél jobban viszont csak a magadfajtákat utálom,"
Moderátor bácsi, Pistike nagyon csúnyát mondott, ennek a töredékéért Lajoskát már ki tetszett zárni.
Csak azok kedvéért, akik nem olvassák/olvasták az említett topicot: Én voltam az, aki aki minden alkalommal kérte, szóvátette, sőt, a Magyarország topicban konkrétan egy "komolyabb" beszólással bevágta maga mögött az ajtót akkor, amikor az zsizsikezés, avagy a zsidózás megkezdődött, mert közöltem, hogy ehhez én nem adom a nevem.
Sőt mi több, ahol moderálhatok, ott ezeket ki is mostam a topicokból, mert ki nem állhatom az ilyen primitívséget, akár pro, akár kontra akar valaki a zsidókra témát terelni. Ennél jobban viszont csak a magadfajtákat utálom, aminek néha keresetlenül szoktam hangot adni, ami ugye PC kultúrában nem szokás, de normális helyen szokás, mert magyar embernek ami a szívén, az a száján és ezt senki se próbálja tőle megvonni, elég volt ebből az elmúlt idestova 70 évben.
Egyszóval, most bizonyítottad be azt, most mentél le végleg arra a végtelenül neoprimitív sötétségi szintre, amitől én már annyira undorodom, hogy inkább hagylak magad lejáratni a hazugságaiddal, rágalmazásaiddal, gyűlöletkeltéseddel, mert ez már akkora mocsok, amitől undorodom és csak megvetően elfordulok.
Helyesen " fogd "vissza magad . Esetleg " névrokonod volt a " Magyarország" totyikban? Mert ,hogy az bizony azt tette, amit leírtam.
"Olvasd vissza, ki bolsizik, zsizsikezik, hülyéz le egy írásában 5 féle ember csoportot."
Ez már kimeríti a bűntetőjogi kategóriát, tehát ajánlom, hogy fogjad vissza magad, mert ezzel a hozzászólssal átléptél a bűntetőjog területére, nevezetesen kimerítetted a nagy nyiilvánosság előtt elkövetett becsületsértés és rágalmazás minősített esetét is.
http://batki.info/index.php/a-ragalmazas-es-a-becsuletsertes/
@Kissherceg, kérlek, hogy tűntessed el a fenti hozzászólásokat. Nem moderálva, sóval felhintve. Köszönöm.
Nekem úgy tűnik, Vitriol úr szinte teljesen egyforma tartalmú bejegyzései érik lassan a 1000-es számot. ki is rágódik annyit?! Honnan veszem , hány kiló? A stílus mögött az ember van.
Nyertem ezen a papíron, aztán vesztettem is. Vitriol sehol nem volt akkoriban.
Remélem , értesz már, értesz már? / Á, NEM HISZEM/
:)
"inkább egy sündisznót készítek fel a Rio-i olimpia lólengés számára, az is hasznosabb időtöltésnek igérkezik."
Nomen est omen :)
1) gáz vagy...
2) Honnan veszed hány kiló AT, és hogy jön az ide? NEMÉRTEM...
3) Lupin saga: bár hamarabb írta volna a tanulmányát Lupin! szakadjatok már le róla. komolyan übergáz.. Lupin megírta, az árfolyam lekövette.. mi a fuszt kell ezen ennyit rágódnod... gondolom vered a fejed a falba, miért nem hallgattál rá, ide meg írod az ellenkezőjét...
NEMÉRTEM NEM ÉRTELEK...
Valótlan, amit írsz. Olvasd vissza, ki bolsizik, zsizsikezik, hülyéz le egy írásában 5 féle ember csoportot. Amúgy , igen, elég kemény vagyok, ha muszáj, de nem arctalanul, és nem a tömeg mögé bújva. A többes szám helytelen.
Ja , és sajnos baromságokat ír, jobban mondva, csak egy bizonyos szint alatt nem tűnik annak.
Bizonyos szempontból olyan,mint a Fidesz retorikája. Baráti körben nem csinálnak titkot abból, hogy nem az írás tudókat akarják megnyerni szavazóknak.
Feltételezem Ti oszt kemények vagytok, mint Tarzan sarka.
AT bõ tollú valóban, de nem ír(t) baromságot. Ti meg mivel nem tetszik le is hülyézitek, nácizátok elsõre. Gratula.
szerintem verekedjetek:-))) megnézném:-))))))))
Barátom, kinek van erre ideje????????????
Ez a fórum jelenleg elmegyogyó.
He-he, tükrözi elmeállapotomat:-) na de ez már nekem is sokk...
ja most jön hogy akkor ne olvassam
"Amennyiben csak egy / és sokkal több van/ beragadt befektető is látogatja az oldalt, részben reménykedve, hogy valami hasznos információhoz juthat/akkor semmi keresnivalója nincs itt a rovarirtó tanulmányainak."
Sajnálom a reménykedőket, de csótányok ellen az nem segít.
Észre vetted, hogy pl. a tüntetéseken, cigány ellenes demonstrációkon / nem tévedni, sajnos van okuk/ mindig az ilyen 21 kg.-os , tornából felmentett kis gizda péniszek a legharciasabbak?
Na, ez most miről is jutott eszembe? Elfelejtettem...
Vazzeg te tényleg beteg vagy(oszt nem kicsit). Szerintem csinálj büntetőügyet... biztos jó kapcsolataid vannak. Bár nem a magam nevében írom ezt, elvégre én még nem náciztalak le, de ha valaki így tett, biztos meg volt rá az oka ugye. Viszont azt látom, hogy te használod ezt a "liberálnáci" (ez igen!) izét... Mi van a szerzett jogaiddal??? Másnak is volt oszt kerályod sz@rt rá...
Végezetül, ugyan tényleg nem akarlak megbántani :-) de te egy szófosásban szenvedő szánalmas f@szkalap vagy (se több, se kevesebb). Megígérem nem foglalkozom veled a továbbiakban, mert nem érdemes ugye....inkább egy sündisznót készítek fel a Rio-i olimpia lólengés számára, az is hasznosabb időtöltésnek igérkezik.