törölve
Előzmény: #538851Csak azok kedvéért, akik nem olvassák/olvasták az említett topicot: Én voltam az, aki aki minden alkalommal kérte, szóvátette, sőt, a Magyarország topicban konkrétan egy "komolyabb" beszólással bevágta maga mögött az ajtót akkor, amikor az zsizsikezés, avagy a zsidózás megkezdődött, mert közöltem, hogy ehhez én nem adom a nevem.
Sőt mi több, ahol moderálhatok, ott ezeket ki is mostam a topicokból, mert ki nem állhatom az ilyen primitívséget, akár pro, akár kontra akar valaki a zsidókra témát terelni. Ennél jobban viszont csak a magadfajtákat utálom, aminek néha keresetlenül szoktam hangot adni, ami ugye PC kultúrában nem szokás, de normális helyen szokás, mert magyar embernek ami a szívén, az a száján és ezt senki se próbálja tőle megvonni, elég volt ebből az elmúlt idestova 70 évben.
Egyszóval, most bizonyítottad be azt, most mentél le végleg arra a végtelenül neoprimitív sötétségi szintre, amitől én már annyira undorodom, hogy inkább hagylak magad lejáratni a hazugságaiddal, rágalmazásaiddal, gyűlöletkeltéseddel, mert ez már akkora mocsok, amitől undorodom és csak megvetően elfordulok.