Regisztráció Elfelejtett jelszó

Londoni Olimpia 2012

Re: nincs cím

#538864 hosszhuszár Előzmény: #538859

Igazi Hazafi

Szép volt fiúk!

persze, hogy öcsém nem tette meg.....pedig mondtam neki,,,,remélem a csajok is ilyet szerepelnek...!!

#538860 Scipio Előzmény: #538857

Hihetetlen küzdelem.... Szép volt fiúk!!!

Egyszer talán kisknézy és Szujó is megtanul számolni, mert az az 53 század az csak 5... Rám is hozták a frászt a portugálok...

#538857 Csusza Előzmény: #538856

MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bravó, de nagy harc volt, basszus!

Köszönjük, fiúk!

#538849 Scipio Előzmény: #538789

Pontosan így történt...

Tanítani kellene, mit a meccselvezetés klasszikus példáját... Az első 2 negyed elején 2-2 kontrával meg kiállítással megtámogatták a spanyolokat, amikor elmentek már korrektül, sőt helyenként nekünk fújva vezettek, de addigra a nagy hátrány és az össze-vissza fújás megzavarta a lányokat, és arra azért figyeltek, hogy amikor tényleg komoly esély volt a felzárkózásra, megint megadják a kellő támogatást lásd. végén a két kontrát...

Persze kellettünk hozzá mi is, kapusunk elképesző volt, ahogy az is, hogy már 3-4 kapott gól után cseréről filóztam, az 5.-nél már ordítottam a képernyő előtt :) de a kapitány csak a 7.-nél, 4 gólos hátránynál hozta le, azután több mint 2 negyeden keresztül összesen 3 gólt kaptunk... Az meg, hogy ziccerben oldalhálóba, kapusba-blokkba, sőt a vízbe! vágtuk a labdát, az emberelőnyöket rendre elkapkodtuk, meg a fejekben lévő zavart mutatta, túlpörögtük...

A birkózást is ugyanígy láttam, már a francia elleni meccsét is így - szabálytalan védekezéssel - hozta, még mondtuk is itthon, hogy erre majd figyelnie kell Tamásnak...

#538815 Dr. ursi Előzmény: #538694

persze sokkal szebb volt a magyaré, mert annyira könnyed volt, az angol meg nagyon feszes.

a birkózásban meg a vízilabdában így jártunk.

sajnos sokszor előfordul ez a pontozós és/vagy bírót igénylő sportágakban, versenyszámokban.

lőrinczet nem a koreai verte meg, hanem a bíró.

ennyi.

ahogy a női vízilabda-csapatot is a bírók verték meg, pedig vízbe sem szálltak.

ennyi.

ezen nem kell keseregni.

emlékszem olyan férfi vízilabda olimpiai v vb.döntő volt - nem is tom - de a lényeg hogy annyira ellenünk fújtak hogy az már kriminális volt már a másik csapat közönsége is kifütyülte a bírókat - és mégis megnyertük.

sztem mind a lőrincz, mind a női vl csapat még sokra viszi és ezt az olimpiát úgy fogják számon tartani mint az első lépcsőt a köv olimpiai arany elnyeréséhez.

#538794 Előzmény: #538726

Azért csak gondolj bele: Az angol NEM hibázott. Ha valóban erősebb és nehezebb lett volna a gyakorlata és a kiinduló értéke is magasabb volt, akkor több pontot kellett volna kapnia, mint Krisztiánnak, az egy más kérdés, hogy az elegancia Krisztiáné lett volna az ezüsttel. Egyébként, végignéztem a két gyakorlatot egyszerre, és nekem nagyon úgy tűnt, hogy pont ugyanazt csinálták, csak Krisztián valami eszméletlen lazasággal csinálta :)

Szerintem Berki egyszerre józan gondolkodó és egy igazi SPORTEMBER, aki tiszteli és dícséri a legyőzöttet.

Így kell ezt csinálni!

Ezzel szemben Lőrincz úgy állt a mikrofonok elé, mintha a selejtezőben vesztett volna egy nevenincs emberrel szemben... az edzőjével együtt. Szinte bocsánatot kértek egy OLIMPIAI EZÜSTÉRT! Na ez az, amit NEM ÍGY kell csinálni!! Az úszó kis k-k meg buliznak a leszerepelés után? Na nem, nem nem, ez az a mentalitás, amit sürgősen meg kell változtatni.

Győztes viselkedjen úgy, ahogy az eddigi aranyérmeseink (ez úgy tűnik végre már megy), az ezüstérmesek igenis emeljék magasra a fejüket, mert ők GYŐZTESEK (csak nem a legjobbak, és?), de akik minden várakozást alulmúlnak, azok ne bulizzanak, hanem hamut szórjanak a fejükre, kérjenek bocsánatot az elfogadhatatlan szereplésért és fizessék ki azt, amit rájuk költöttünk, ami miatt másoknak jutott kevesebb. Nem bulizni küldtük ki a plázacicákat, hogy belevigyorogjanak a képünkbe.

Más: Néztem tegnap a vizilabdát és egyszerűen nem értettem azt, hogy hogyan lehet ilyen pofátlanul csalni a magyarokkal szemben. Egyszerűen olyan ítéletek születtek, amelyek röhejnek is erősek lettek volna, de egy olimpiai elődöntőben így megdönteni a pályát a magyar kapu felé, az egyszerűen gyalázat. Ebben a meccsben simán benne volt az egyenlítés, ha nem csalják el. Ugyanez megint igaz Lőrincz meccsére is, mert ott is egy kedvezményezetti állásban intik meg a MAGYART(!!!!), hogy teljesen összezavarják és kiessen a koncentrációjából - sikerült ezúttal is. Ez így kérem nem normális.

Egyebekben, ezentúl készülni kell bármilyen versenyen arra, hogy a versenyzőink elbírják az igazságtalan ítéleteket, és ne zavarodjanak meg tőlük, mert ez ezek szerint nem fog másképpen működni.

#538789 Krumenaker Előzmény: #538753

Sajnos ez tiszta lélektan volt... Az első percekben ellenünk fújtak, sorban kapták a spanyolok az emberelőnyöket, tőlünk támadásban pedig elvették a labdát. A spanyolok elléptek, mi pedig megzavarodtunk, és nem adtuk ki magunkból, amit tudunk. Végig kapaszkodni kellett... Akár fordítva is történhetett volna, mert a spanyolok semmivel se jobbak nálunk. Fájó a vereség, ahogy...

Ahogy fájó Lőrinczé is, mert csak hajszállal maradt le az aranyról egy koreaival szemben, aki nem volt jobb nála. Igaz, rosszabb se. A bírók itt is megtámogatták az ellent, de csak épphogy, parterban a magyar pörgetése majdnem sikerült, a majdnem miatt viszont sikeres védekezés miatt a koreai kapta a pontot. Második menet dettó, a koreai emelése épphogy sikerült, de ennyi elég volt. Lőrincz teljesen elkenődött, a meccs után jött a magyar riporter a hülye kérdéseivel...

Szerdai ajánló: Öveket …

#538783 Scipio

Szerdai ajánló:

Öveket becsatolni, söröket behűteni, sűrű nap lesz :)

Kajak-kenu: Vajda: arany vagy semmi, a szélsőségek embere, ha a szép arcát mutatja... K-2 férfiak: éremesély, amiben egy bravúrarany is benne van... K-4 nők: mindig egy a cél, most is, bár talán ezúttal kevesebb eséllyel...

Kézilabda: alighogy végeznek a kajakosok a déli harangszóval kezdenek a fiúk, emberfeletti teljesítmény kell több játékosunktól is, hogy Izland ellen ne nekünk harangozzanak...

Birkózás: utánuk Sastin kezd női bírkózásban, egy bravúrérem benne lehet, de ahhoz mindennek össze kellene jönnie

Vízilabda: a fiúk az olaszok ellen játszanak a 4 közé jutásért, győzelmet várok

Atlétika: Orbán délelőtt női kalapácsban selejtez, bravúr lenne a döntő, nem is kicsi...

Napértékelő: Este nyolc…

#538781 Scipio

Napértékelő:

Este nyolcig minden jól ment...

Kajak: mindenki döntőbe jutott

Atlétika: Kiss hibázott, Baji gyengén futott, Juhász égő volt...

Súlyemelés: Nagy lökésben egyéni csúccsal 11. lett, tisztes helytállás, gratula!

Szörfösök: 20-on kívül, ahogy tegnap Berecz is, ez a realitás

Birkózás: Lőrincz egész napos fantasztikus meneteléssel döntős lett, ott azonban a 2 órás szünet vagy a nehéz ellenfél hatására már nem azt a formát mutatta, mint előtte, ezüst lett a vége, így is fanatsztikus sikert ért el, szép volt Tamás!

Vízilabda: minősíthetetlen bírók, minősíthetetlen kapusteljesítmény, erre késve reagáló kapitány, rengeteg kihagyott előny és ziccer és így is csak egy gólon múlott... Kár érte, de a bronz is szépen csillog, hajrá lányok!

#538737 prospero Előzmény: #538733

Akárhány meccset néztem mindig a kék mezes nyert. A piros mez valahogy irritálja a bírókat és ez most is kijött, a bíró magatartásában, ahogy a meccs elején többször visszafogta a magyar versenyzőt a támadás megindításában.

Állítólag a rendőrök is jobban büntetik a piros színű autókat. Szóval ez valami pszichológiai izé lehet.

#538726 Scipio Előzmény: #538694

Az angol gyakorlata erősebb és nehezebb, a kiindulóértéke is magasabb volt, de a kivitelezésben-eleganciában Krisztián messze a mezőny fölött van, erre mentek rá az edzőjével és ez bejött...

Ezeket Berki nyilatkozta, nem a saját hozzánemértésem termékei :)

#538694 Előzmény: #538683

Köszönöm, érdekes módon ezt nem dobta nekem ki a kereső :)

Akkor jól sejtettem, igen erősen felhúzták az angolt, mert nincs egy ligában Berkivel, az, ahogy ő csinálta meg a gyakorlatot, azzal a repülő, laza könnyedséggel, ahhoz képest Smith olyan volt mint egy lassított felvétel. Sacc/kb úgy nézett ki, hogy "olyan szeretne lenni, mint Berki", de nagyon nincs (még?) ott.

Összességében egyébként is olyan volt, hogy az angol rettenetesen koncentrált, hiszen nem hibázhatott, ott volt Katalin hercegnő is, vagyis azt viszont el kell ismerni, elbírta az elvárásokat, elbírta a feszültséget, és képes volt hibátlan lenni, még ha ez a szépség rovására is ment. Sportemberként kitűnő, az ezüst nem is lehet kérdéses a számára, de azért ez a nap Berkié volt, nem kicsit, nagyon: