Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#538360 ikszf Előzmény: #538324

banknál mi a legjobb marzs, amit tudsz?

Szerintem egyik-másik váltó marzsát nem igen lehet megverni. Rafi volt eddig a legjobb, amit tudtam, de náluk is 1+1% oda-vissza váltásnál.

kiszórtam a maradékot 50…

#538352 Ibiza

kiszórtam a maradékot 50en .. elvileg 75alá ment...még sem állították meg a certit..

nagy zsugázás megy

#538323 Euroman Előzmény: #538318

ez már sajna az alja, netes felületen véve, eladva, alkalmazottnál még több......

#538318 banyaiz Előzmény: #538300

Viktor már remélem a kisded játékait eljátszotta nagyjából. Bár, ezt lehet még korai kijelenteni, bármire képes lehet eddigiek alapján.

Azon a banki marzson vsz lehetne faragni ha látják egy darabig komoly forgalmakat csinálsz, aztán feldobod, hogy tetszik tetszik , de kisebb marzzsal.

#538301 Euroman Előzmény: #538300

bank is oda-visszaváltásnáé összesen 3,50-4 Ft marzzsal dolgozott, így daytrade és rövidtáv ritkán termelt, ott is tartani kellett....

#538300 Euroman Előzmény: #538288

tudom, de félek a bankcsődtől, orbán kormánytól stb....nem merem csak a pénzem 20 %-át kiadni a kezemből...

#538288 banyaiz Előzmény: #538277

Pedig szvsz ha megfelelő összegben forgatsz ez a legjobb megoldás. Sok pénzt takaríthatsz meg, gondolj bele mikor Ft-ban vagy minimum 7% körüli kamatot buksz /év, eur-nál ennek a felét, plusz az átváltási árfolyamnál szvsz a pénzváltói árrés felét váltásonként.

#538274 banyaiz Előzmény: #538270

Egy/több bank amelyikben megbízol úgy, hogy még Oba garancia meglegyen, egyedi kondíciók árfolyamra azonnali váltással, kamatra ha elég nagy a számlaforgalmad, lekötés nélkül jó látraszóló kamatok eur-ra, huf-ra stb.

Előnyei : nincs kp mozgás, jó eséllyel jobb árfolyamot tudsz elérni mint a váltónál, a pénzed kamatozik miközben vársz a következő váltásra, gyorsabb egy telefon.

Vsz érdemes lenne ezt körbejárnod. Hacsak annyira nem tartasz a bankoktól, hogy kerülöd őket.