banknál mi a legjobb marzs, amit tudsz?
Szerintem egyik-másik váltó marzsát nem igen lehet megverni. Rafi volt eddig a legjobb, amit tudtam, de náluk is 1+1% oda-vissza váltásnál.
banknál mi a legjobb marzs, amit tudsz?
Szerintem egyik-másik váltó marzsát nem igen lehet megverni. Rafi volt eddig a legjobb, amit tudtam, de náluk is 1+1% oda-vissza váltásnál.
pesten, kb 1 ft, ha több kell, ,50 fill....
szólj ha kell....évek óta van kapcsolatom vele...
kiszórtam a maradékot 50en .. elvileg 75alá ment...még sem állították meg a certit..
nagy zsugázás megy
itt 77.5ért is vehetsz..ha sok kell még olcsóbban is .
Váltónál mennyire hozod ki legjobb esetben, 2 Ft körüli marzs?
ez már sajna az alja, netes felületen véve, eladva, alkalmazottnál még több......
Viktor már remélem a kisded játékait eljátszotta nagyjából. Bár, ezt lehet még korai kijelenteni, bármire képes lehet eddigiek alapján.
Azon a banki marzson vsz lehetne faragni ha látják egy darabig komoly forgalmakat csinálsz, aztán feldobod, hogy tetszik tetszik , de kisebb marzzsal.
bank is oda-visszaváltásnáé összesen 3,50-4 Ft marzzsal dolgozott, így daytrade és rövidtáv ritkán termelt, ott is tartani kellett....
tudom, de félek a bankcsődtől, orbán kormánytól stb....nem merem csak a pénzem 20 %-át kiadni a kezemből...
Pedig szvsz ha megfelelő összegben forgatsz ez a legjobb megoldás. Sok pénzt takaríthatsz meg, gondolj bele mikor Ft-ban vagy minimum 7% körüli kamatot buksz /év, eur-nál ennek a felét, plusz az átváltási árfolyamnál szvsz a pénzváltói árrés felét váltásonként.
na, csak mondanom kellett, pattant is....
tavaly ezt csináltam, de idén nem...kerülöm őket....
majd most....
Egy/több bank amelyikben megbízol úgy, hogy még Oba garancia meglegyen, egyedi kondíciók árfolyamra azonnali váltással, kamatra ha elég nagy a számlaforgalmad, lekötés nélkül jó látraszóló kamatok eur-ra, huf-ra stb.
Előnyei : nincs kp mozgás, jó eséllyel jobb árfolyamot tudsz elérni mint a váltónál, a pénzed kamatozik miközben vársz a következő váltásra, gyorsabb egy telefon.
Vsz érdemes lenne ezt körbejárnod. Hacsak annyira nem tartasz a bankoktól, hogy kerülöd őket.