Regisztráció Elfelejtett jelszó

Londoni Olimpia 2012

Re: nincs cím

#538080 Scipio Előzmény: #538043

Ezen a színvonalon tényleg nincs miről beszélni... Egyrészt nem mint edzőt - már vagy tíz éve nem az... - hanem mint szöv. kapot bíráltam, másrészt az NS fórumok legaljának tartom azt a tipusú érvelést, hogy csak akkor bírálhatsz, ha te is komoly sprotoló vagy/voltál ill. a siker mindenre mentséget ad, mindenkor támadhatatlanná tesz...

Nem vagyok rendező, író, zeneszerző, festő stb. de talán elmodhatom a véleményemet egy filmről, könyvről, zenei műről, festményről stb... Így talán a sportról is... És igen Puskásnak is voltak rossz meccsei, Kemény Dénest is szedték szét már ezen az olimpián is a taktikájáért, Gyurta és Cseh is kapott hideget-meleget, Széchynek is voltak rossz húzási és még őket is szembesíteni lehet, sőt kell ezekkel...

De hagyjuk, volt ma öröm elég :)))

Napértékelő: Atlétika: …

#538079 Scipio

Napértékelő:

Atlétika: Pars Krisztián megszerezte azt, amiért annyit dolgozott, ami már annyira "kijárt" neki és amiért Londonba jött. Már az első dobásával vezetett és igazából komoly veszélyt senki sem jelentett rá. Fantasztikus volt Krisztián!!!

Torna: Berki méltón képviselte a lólengés magyar hagyományait, a legjobbkor hozta a legjobb gyakorlatát, így nem tudott annyira lejteni a hazai pálya, hogy megfoszthassák a neki járó aranytól! Vidnek ez most nem jött össze, de a döntő így is szép...

Birkózás: Bácsi szomorú sérülése után Módos talpra állt egy kellemetlen vereségből és egy nagyszerű bronzot gyűjtött be, gratula!!!

Vízilabda: a lányok kitettek magukért, csikócsapatunk hatalmas tartásról tett tanúbizonyságot az oroszok ellen és nagyszerű hajrával bejutottak a 4 közé...

Szinkronúszás: a valaha volt legfiatalabb indulók a mieink, aranyosak és ügyesek, de erről a "sportról" továbbra sem tudok mit mondani...

Re: szép volt Krisztián!

#538078 TrendMan Előzmény: #538072

Nem lehet azt mondani, hogy a fiúk eddig nem voltak hatékonyak:-D

De mi van a lányokkal?

Egyébként érdekes, hogy az ausztrálok és a japánok hány aranyat buktak el, ezzel szemben tele vannak ezüsttel meg bronzéremmel.

Ha mi állnánk igy, biztos lelki okokat keresnénk mögötte.

#538071 Kissherceg Előzmény: #538069

Pars Krisztiánra tettem ugye lét és utána akartam még fogadni usain boltra 100méteren, de nem maradt lé, csak kevés. :) Ergo, ha Krissz mester 10perccel hamarabb végez, akkor kicsit több a lé, de nem számít :) Szép napot zártunk érmek számából!!!

#538068 Kissherceg Előzmény: #538067

Boltra rátettem a maradékot, hozott egy keveset. Nagyon kiélezett volt ez a 100m. 2-4. hely között 0,06mp. Hihetetlen

#538063 hosszhuszár Előzmény: #538060

:))

Berki Krisztiánról beszéltünk, ő meg inkább lovagol, akarom mondani lovon leng..))

Gratula Módos Péternek i…

#538054 zeeh_

Gratula Módos Péternek is a bronzhoz!

3 arany, 1 ezüst, 3 bronz immár a mérleg.

#538053 hosszhuszár Előzmény: #538052

öcsém vitt bele....mondom ok.

aszongya akkor mire tegyünk?

Mondom várjál már, nem figyeltem...olvasgattam 1 napot......és tippeltem....

volt azért ami elment, ha jól emlékszem, román-montenegro vizilabda, de összeségében jók vagyunk..))