Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Londoni Olimpia 2012

Re: nincs cím

#537965 Scipio Előzmény: #537956

Milyen utánpótlást látsz a lányoknál? Kapás már beérett, egyébként meg ha folytatják, akkor Rióban ugyanezektől, az akkor 27 év körüli lányoktól várhatjuk a jó szereplést, mögöttük nincs egyetlen komoly tehetség sem, eetleg a Sztankovics-Szilágy kettős lehet egy elődöntő-döntőesélyes, max... :(

Fiúknál sem sokkal jobb a helyzet, Biczó bár reményteljes, de érdekes volt egy elejtett mondat a kommentátortól, hogy az álatala 4 éve vert ifik azóta másodperceket javultak és sorra úszták a döntőket az olimpián, neki 1 mp a javulása... Reméljük csak Gyurta féle átmeneti hullámvölgy ez, ahogy a másik nagy tehetségnek kikiáltott Bernek esetében is...

#537956 Krumenaker Előzmény: #537934

Kapás Boglárka nagyon szépen úszott, gratuláció neki!

Úszásban látszik az utánpótlás, az, hogy a mosatni nagyjaink után is lesz következő generáció, a többi magyar sikersportágról ez sajnos nem mondható el.

#537940 banyaiz Előzmény: #537870

Dániel még sokra fogja vinni nem csak mint úszó , szerintem, nagyon profin adja elő a dolgokat.

Azért mindenki nem lehet ilyen túl egyhangú lenne, mosolyogjanak csak a csajok az is kell néha. :) Persze ha előtte megfelelően teljesítettek (úszásban). .)

#537936 Csusza Előzmény: #537661

Kösz, megvolt, jó.

Bár bevallom, én sem örülök, hogy ilyenkor is felüti fejét a politika. Igaz, erről nem azok tehetnek, akik az ilyen viselkedést joggal szóvá teszik, hanem akik nem tudnak ehhez a nemzethez tartozóként viselkedni. Gondolom, mert nem tartoznak hozzá...

És ha már szóba került a magyar nemzethez nem tartozó élősködők bandája -legalábbis viselkedésükből másra nem tudok következtetni, csak hogy nem érzik magukat idetartozónak- , akkor itt egy másik gyöngyszem, egy másik élősködő celeb, egy nímand, egy médiakurva, egy szarzsák: (még szerencse, hogy tudom türtőztetni magam!)

http://www.nemzetisport.hu/london_2012/olimpia-kozlemenyt-adtak-ki-horvath-mariann-korabbi-csapattarsai-2157885?system=cachefrissit

Szombati magyarjaink: T…

#537935 Scipio

Szombati magyarjaink:

Triatlon: Kovács Zsófinak a részvétel is siker

Vitorlázás: nekik úgyszintén. 15-30 továbbra is a realitás

Atlétika: szintén a részvétel a fontos a holnapi indulóinknál, kivétel Deák, akitől az elődöntő az elvárás...

Vízilabda: a fiúk edzenek egyet a britek ellen

Boksz: Káté olasz ellenfele kemény lesz

Úszás: 4x100-as férfi vegyesváltónknál a pontszerzés a maximális cél, de a 7-8 a realitás...

Kézi: este a fiúk a spanyolok ellen remélhetőleg a végletekig kiélezett meccset játszanak és a végén talán egyszer nekünk lesz szerencsénk...

Napértékelő Lövészet: S…

#537934 Scipio

Napértékelő

Lövészet: Sid nem bírta fejben, már a selejtező végén "ellőtte" a biztos továbbjutást, majd a szétlövésben teljesen szétesett... Csak hétfőn ne ez legyen...

Cselgáncs: Bor sem a negyeddöntőt, sem a vigaszági meccsét nem bírta fizikailag, ennek nyomán fejben is szétesett, így sajnos bejött a várt 7. hely

Úszás selejtezők: betlik sora, kivéve Gyurta egyéni csúcsa -továbbjutásra az sem volt elég - ill. a 4x100 férfi vegyesváltó döntőbe jutása, Kapás este 6. és pontot szerzett egy kemény számban, szép volt!

Műugrók és atlétáink a vert mezőnyben, kivéve Parsot, aki a legjobb dobással jutott a kalapácsvetés vasárnapi döntőjébe...

Vízilabda: a lányok meglepetésemre kikaptak, igazából végig a spanyolok voltak jobbak...

#537870 Scipio Előzmény: #537830

Még egy adalék ehhez. Ma megszületett az eddigi legbicskanyitogatób magyar nyilatkozat(fűzér): a 4x100-as női vegyesváltó tagjai egy utolsó hely és kizárás után fülig érő vigyorral nyilatkozták egymás után mekkora buli és élmény az olimpia, hiszen "voltak nagyon jó dolgok is - nem az úszórésze" az olimpián... Hát b+ azért költöttünk több száz millát a felkészítésetekre, versenyeztetésetekre, hogy az úszórésze legyen jó az olimpiátoknak, ha bulizni akartok 4 év múlva menjetek ki turistaként...

Utánuk Gyurta jött, aki a bravúrral döntőbe jutott férfi vegyesváltó tagjaként elmondta, mennyire fáradt, de a csapatért mindent és óriási megtiszteltetés neki, hogy ennyi számban képviselheti az országot. Ezért lett ő bajnok és ezért nem szereztek a lányok egy érmet sem...

#537804 banyaiz Előzmény: #537800

Bud, abban van a buli, hogy olyan teljesítményfokozót használjon amivel előnyt tud szerezni. Ha mindenkinek megengednek valamit akkor az olyan mintha senkinek semmit nem engednének meg.

Amcsi sportoló mikor bukott meg olimpián doppinggal? Mondjuk egy érmes, hogy elvették az érmét vagy vmi.

Nem jut most eszembe az a futó csaj aki sok aranyat nyert usa színekben és jópár évre rá bevallotta doppingolt. Kb akkora sztár volt futásban 90-es években mint most Phelps úszásban.

Arra is kíváncsi lennék a Wada pl Kínában , hogyan ellenőrzi a sportolókat. Mert Mo-n rendszeresen helyszínen edzés közben stb. Kínában már szerintem akkor tudnak róla mikor be akar lépni az országba. Mire eljut a helyszínre valahová az Isten háta mögé 2 hét múlva, már ellenőrizhet. Vagy már akkor tudnak róla mikor a központban kiadják az utasítást mikor és kit ellenőrizzen.

#537800 BudFox Előzmény: #537796

valamilyen teljesítmény fokozókat azért legálissá kéne tenni...szerintem lenyugodnának a kedélyek..

#537799 banyaiz Előzmény: #537795

Állítólag azzal a diszkoszvető sráccal azt csinálták, hogy külön vittek be tiszta vizeletet, már korábbi versenyeken is, és valaki feldobta őket, és külön figyeltek arra saját vizelet legyen leadva, magyarul 10 centiről nézték , hogy valóban ő produkálja e mintát. Így egyikük sem adott órák alatt sem.

"amúgy...akkor egy minimális kokszot mindenkinek engedni kéne..attól lenyugodna mindenki " :)))

Hát ezen kifeküdtem a nevetéstől, végülis van benne valami legalább annyit engedjenek ami az elvonási tüneteket enyhíti. :D

#537798 BudFox Előzmény: #537785

Pars Krisztiánnak nagyon szurkolok....egyértelműen arany esélyesnek látják mások is.

csak nehogy ezt is elvegyék tőlünk....

#537797 banyaiz Előzmény: #537793

Bezzeg ha egy é-koreaival szórakoznának másnap már rakétákat lőnének ki a wada székházra. :) Mondjuk az biztos, hogy sokat számít a diplomáciai erő.

#537795 BudFox Előzmény: #537782

pedig sajnos Annus is kokszolt anno ezen a versenyen...én beszéltem vele anno. mondta hogy igen, szedett be valamit... csak elrontották az időbeosztással, mert olyan ez a szer hogy ki van számolva hogy a verseny után hány percig nem ürül még ki a szervezetből, de utána egyből kimutatható....Annusékat meg megvárakoztatták a vizelet vizsgálaton, 4 órát voltak ugye bennt...ott ment el az egész.

de én nem hibáztatom amúgy...akkor egy minimális kokszot mindenkinek engedni kéne..attól lenyugodna mindenki

#537793 Előzmény: #537782

Az igazi poén az, hogy mennyire kettős a mérce, ami mindig a magyarok felé a keményebb, hiszen most is eltiltanak egy magyart miután bizonyítottnak találják, hogy NEM doppingolt, miközben a másiknál eljárási hiba van... nevetségesen gyalázatos a magyar sportdiplomácia.

#537785 banyaiz Előzmény: #537782

Viszont ha mindegyik cuccolt akkor maradhatna az eredeti sorrend is hiszen egyenlő esélyek voltak. :)