Regisztráció Elfelejtett jelszó

Londoni Olimpia 2012

Re: nincs cím

#537782 banyaiz Előzmény: #537772

http://www.nemzetisport.hu/london_2012/botrany-nyolc-ev-utan-bukik-a-kalapacsveto-klasszis-2157681

Jó kis döntő volt az Athénben. :) Annus arany, ez a Tyihon ezüst. Ennél a jóembernél Pekingben is kimutattak valamit de arra hivatkozva tarthatta meg az érmét, hogy a labor követett el eljárási hibát. Vagy az lehet egyik kollégájánál volt. :) Erre most kiderül, hogy már Athénben is kokszolt, csak most sikerült kideríteni.

Laza. Arra kellene rámenni ki nem kokszolt rövidebb lesz a névsor.

Nem alakult eddig túl jó…

#537772 Scipio

Nem alakult eddig túl jól a nap...

Cselgáncs: Bor még küzdhet a bronzért, a negyeddöntőn rémesen passzív volt, érthetetlen, hogy bár percek óta hátrányban volt, mégsem próbált semmi akciót...

Lövészet: 9-es holtverseny a 4. helyen és szétlövés az 5 továbbjutó helyért, Sidinek ez már nem sikerült...

Úszás: újabb elmebeteg döntés, Dara visszalépett a továbbjutásra esélyes - bár egyéni csúcs körüli idő kellett volna - 50 gyorsról, hogy a 4x100-as vegyesváltóban friss legyen, arról a váltóról van szó, mely teljesen esélytelen volt a továbbjutásra, ezt "hozták" is, futamukban utolsók lettek és ki is zárták őket, garatulálok a szakvezetés újabb nagyszerű döntéséhez... A 4x100 vegyes férfiváltó viszont hozta a várt döntőt :) Gyurta egyéni csúcsa sem volt elég a döntőhöz, Kis gyenge volt...

Atlétika: Kürthy már kiesett - egy érvényes lökése volt... Farkas hétpróbázik, a többeiek még hátra vannak

Re: Harcsa

#537744 BudFox Előzmény: #537726

ez igen, csak így lehet nyerni.

Én is ha felmegyek a tekepályára, úgy megyek fel hogy nyerni akarok, nyerni fogok...ha már az ember fejben feladja akkor rendszerint ki is kap.

#537703 BudFox Előzmény: #537666

Én láttam a Namíbiai ellen....bár a 3. menetre kicsit elfáradt..valóban jobban kéne bíztatni...szerintem lehetne érem belőle..

#537671 Euroman Előzmény: #537661

ez ugyanakkora mocskolódó xar, mint azok a ballib írások, amikről ír....egyiknek sincs semmi értelme, csak Gyurta aranyának....nem kell azt kommentálni, önmagáért beszél

#537667 vincentlauria Előzmény: #537666

jogos... a namíbiai ellen láttam: tetszett, nagyon ögyes technikás bunyós: legendás Szántó Öcsi bá' mindig előhúz vkit a cilinderből

Harcsa

#537666 gufoo

Láttátok Harcsát bokszolni? Nekem volt szerencsém mindkét meccsét végignézni, nagy élmény volt, bízom a jó folytatásban. Ezt csak azért írom, mert az úszók körül nagy az érdeklődés, de mintha kevés figyelmet kapott volna eddig ez a srác, aki élete első olimpiáján, 19 évesen, már a 2. akadályt veszi magabiztosan.

#537647 BudFox Előzmény: #537626

CSeh LAci fantasztikus volt...5. helyről jött vissza a 3. ra....kár hogy az agyondoppingolt amerikaiakat nem lehet lebuktatni...

#537644 vincentlauria Előzmény: #537627

szerintem Kiss szinte 100% döntős 1500 gyorson és éremesélyes is.. Kisgyurta sötét ló: tehetséges, lehet elsül a lába&karja és egy döntőre jó lesz.. Hajrá srácok!

Pénteki indulóinkról: L…

#537627 Scipio

Pénteki indulóinkról:

Lövészet: Sidi még mindig nem a fő számában selejtez, elmondása szerint igazi lutri ez a szám, nem itt várjuk az érmet

Cselgáncs: Bor rögtön egy hollandal kezd, egy bronz benne van, az 5-7. még inkább, ha nem itt lesz rögtön a végállomás

Úszás: 1500 gyors selejtező, rögtön a döntőért ifj, Gyurta és Kis, szép álom lenne mindkettejük bejutása, de inkább Kisre tennék, 4x100 női vegyesváltónk meglepne egy döntővel, nem is kicsit..., a férfiakban már inkább benne van egy kellemes meglepetés... Dara 50 gyorson bejuthat az elődöntőbe így őt talán este is láthatjuk. Kapást a 800 gyors döntőjében biztosan...

Műugrás: egyik lány sem esélyes a döntőre, nagy bravúr lenne ha mégis sikerülne...

Vízilabda: a lányok a spanyolokkal mérkőznek, hozható meccs

Atlétika: kedvenc nyári egyéni sportágam, sajnos nem a magyarok miatt... Parsnak simán illene beselejteznie magát holnap a kalapácsvetés vasárnapi fináléjába, Kürthytől súlylökésben ez nem várható reálisan, Minczértől 3000 akadályban pláne nem, Farkas hétpróbában az utolsó hely elkerüléséért küzdhet...

Napértékelő: Szinte már…

#537626 Scipio

Napértékelő:

Szinte már mindenkiről esett szó korábban csak az esti úszódöntők maradtak ki. Cseh nagyszerű úszással megszerezte a várt bronzérmet, sajnos a génkezelt amcsik ellen most sem volt esélye, a gratuláció - ezért - kijár, a hiányérzet a másik két szám miatt továbbra is megmarad... Szép volt Laci!

Takácsnak most így jött ki, benne volt a döntő, de sprintben nüanszokon múlik minden, ezek a londoni uszodában nem mellettünk vannak... Pulai délelőtt végrehajtotta a bravúrt, a döntő nem volt benne...

Azért tőmondatokban a többiekről: Harcsa bokszban 8 között biztos győzelemmel, Hirlingék evezésben B-döntősök a 7-12. helyért, Bognár bravúros 6. helyet szerzett dupla trapban, Joó sérülten egy emberfeletti 5. helyet szerzett cselgáncsban, kéziben sima vereség a horvátoktól, a fiúk végre győztek pólóban egy gólzáporos meccsen a románok ellen, vitorlázóink meg szorgalmasan szelik a hullámokat a középmezőnyben...

#537599 banyaiz Előzmény: #537589

Szép ez a bronz is. Ezeket az amcsikat a delfinek között indítanám.

Egymás után 20-30 perc pihenőkkel ússzák a döntőket elődöntőket is mindent visznek. Kínai csajt kikezdték, hogy mit szedhetett megverte Lochtet utolsó 50-en. Csak azt felejtették el hozzátenni az amcsi aznap indult vagy 8 számban, és akkora előnnyel volt , hogy utsó 50 m-en már csak félgőzzel ment. Hihetetlen amit ezek bemutatnak, mekkora állóképesség kell ehhez.

#537589 Kissherceg Előzmény: #537572

odds módosítás után nem nyúlok bele, mert visszaszokták tenni még indulás előtt. Most nem tették meg, mocskok :)

#537588 Csusza Előzmény: #537275

Off

Ez az ember egy takony, egy féreg. Nem akarok belemenni ennél jobban az egészbe, mert nagyon elmennék az olimpia témájától. Inkább türtőztetem magam.

És ez nem kis dolog ezek után...