Mit fedeztek fel, olajtavakat?
Egy pillanat alatt -2 dollár.
Mit fedeztek fel, olajtavakat?
Egy pillanat alatt -2 dollár.
Gratulálok!! Erre gondoltam én is de a brokerem be kavart ,és kis nyereséggel dobtam.
azt nem tom, de most látom, hogy tegnap elütöttem a vételi csomagot este és 90-es célárat vitte. Mivel sokszorosa volt a pakk, augusztusi betevo meg van...
Kína lassul, a pala olaj egyre olcsóbban kitermelhető, na és az EU meg az USA receszióba kerül vagy már benne is van.
Csak Irán elleni háború mentheti meg az olaj árát.
Izrael pedig elég nagy nyomást helyez az usára, de én már a választásokig nem gondolom, hogy bele tudja rángatni.
Mexikói Öbölben a Hurrikán nem nagyon hatott az Olaj árfolyamára most:
Hát ez nagyon érdekes.
Biz. FED képviselő (Taullo?) - akit nem ismerek - készül beszélni.
15.30-kor - ez úgy tünik 1 óra múlva lesz - de most teljesen visszaesett a forgalom és nem mennek a certik sem (úgy tünik eltünt az árjegyző is???)
Közben közeleg a magyar zárás.
Gratulálok Erste!
Akkor viszont nem egyértelmü, hogy felfelé van az irány.
Idén USA-ban elnökválasztás, nem hinném, hogy előtte szeretnék fokozni még a háborús feszültséget is.
Sajnos ez nem tünik ilyen egyértelmünek.
Azon gondolkodom, ha tudnánk az USA mit tervez Irán kapcsán, akkor tudnánk merre megy az olaj ára.
Ha a háborús feszültség fokozódása következik, vagy egy embergó, akkor az olaj ár szárnyalni fog.
Ha viszont gazdasági háborúban akarja 'adósságba verni' Iránt, akkor ezt épp az olaj ár berogyasztásával tudja elérni.
korrigálhat? Sztem innen már jó ideig csak felfelé vezethet az út.
Olaj majdnem érintette a támaszomat. Stooq-on 90,19 volt az alja.
Amikor az egyiket lezárod, a másikon ugyanakkora minusz lehet kb.
Olajban én 90.16-nál látok támaszt. Kár,h nincs a BÉT-en olyan certi,amivel megjátszható lenne.
és ez be is válik. Lásd qxxl tulajdonosai ezzel kerestek nagyon sokat.. :(
Én jelenleg csak az orromat piszkalom és úgy látom a legjobb stratégia egyszerre longot és shortot venni - ebben a nagy oldalazásban előbb utóbb mindegyik plusszba fordul:-)
Nagyon le volt süllyedve ez a topic.
Piszkálja az olajat mostanában közületek valaki? Merre várjátok?