nagyon jól mennek neked ezek a swingek, irigyellek érte
nagyon jól mennek neked ezek a swingek, irigyellek érte
most nézem, a felrántásban elment a cac longom 3 500-on, majd beírom
"magasabb növényvédelmi költséggel számolva is látok eltérést"
most akkor a 6500 nettó vagy bruttó? Ha még a növ.véd ktg. sincs benne, akkor az kb. olyan mint káposztát hasonlítani az almához.
Arról nem is beszélve, hogy képtelenségnek tartom mondjuk 5-10 évi átlagra vetítve. Mert én sokévi átlagról beszéltem. Amit írsz, az akkor lehetséges, mikor minden rendben van, nem mondjuk akkor, mint mostanában minden harmadik évben, hogy elfagy az egész vagy elveri a jég.
A 3 370-es long 3 422-n zárva. Miért ott? Mert így kerek szám lett az eddigi nyerőm...
És nem a profitvédő a lényeg, én ELSŐDLEGESEN azt akartam eredetileg bizonyítani, hogy ésszerű kereskedés esetén és normális pozimérettel nem kell stop-ot alkalmazni, bárki bármit kiülhet. Én a sok-sok ki-be ugrálás ellen vagyok, ami darálja a tőkét.
Ott a cikk, a teljes táblázat, látszik, sok mindent zártam úgy, hogy nem érte el a célárat. Most volt egy hiszti, de én felfelé várom, tehát ráérek pár nap múlva újra megnyitni 710-en. Ha van időm, azért foglalkozom vele.
Aha, tehát van profitvédő stop is, meg a teljes tőkére vetített 5% nyerőnél zárás.
Ezek is új információk.
nehéz azért így ítéletet mondani a rendszerről, hogy naponta, csepegtetve tudjuk meg hogy új és újabb elemei vannak
.... és van egy piaci rés. Jelenleg annak kiaknázási lehetősége körül forognak a fogaskerekeim:))