Regisztráció Elfelejtett jelszó

Londoni Olimpia 2012

Re: nincs cím

#537415 Előzmény: #537275

A másikat az én nevemben keverje le nekik. Amióta nem ömlik a lé az agit-prop osztályról valami félelmetesen gyaláznak minden magyar sikert, hogy nehogy már örüljön ez a k*va ország (by ElQro). Szerintem ha ezt a cikket bárhol a művelt nyugaton írta volna ez a kis sz*rjankó, akkor holnaptól maximum húst süthetne a McDonald's-ban, és még annak is örülnie kellene.

#537413 Előzmény: #537260

Ezt én értem, de én arra utaltam, hogy a kínai csodáknál már csak Észak Korea tündöklése a meglepőbb a semmiből. Azt én persze értem, hogy az új kedves vezetőnek eredményeket kell felmutatni, de azért a semmiből ide jutni kissé furcsa.

Bármi lesz az olimpián, …

#537404 Scipio

Bármi lesz az olimpián, nálam Joó az egyik legnagyobb hősünk... Kiállt vigaszágon a sérülésével és nem sokkal a vége előtt ipponnal győzött!!! Nem találok szavakat...

Joó Abigél egy hős!!..sé…

#537401 Daneka

Joó Abigél egy hős!!..sérülten ipponnal nyert!!!

#537376 TrendMan Előzmény: #537329

Gratuláció!

A magyar sportolók az utóbbi időben elsősoran fejben nem birták a versenyt, ezért is örvendetes ez.

Sajnos jó példa erre a hanyatló vivás....

Ma számos kellemes és eg…

#537313 Scipio

Ma számos kellemes és egy kellemetlen meglepetés történt.

Pulai egyéni csúccsal elődöntős 100 pillangón, ezt nem vártam, innen továbbmenni újabb komoly javulást igényelne... Kapás egyenesen a döntőbe úszott 800 gyorson, pontszerzésre esélyes, de csak holnap... Takács a vártnak megfelelően elődöntős, emberfeletti lenne a döntőbe jutás, de 50 gyorson bármi lehet...

A leszomorúbb hír Joó sérülése, a 8 között biztos vezetésnél térdsérülést (porcleválás), majd ennek nyomán vereséget szenvedett, a folytatás kétséges, pedig fejben rendben volt, egy érmünk ment el így...

Még izgulhatunk Bognárért, 2 sorozat után 3. a selejtezőben, egy kör van még hátra...

Evezésben Vargáéknak nem sikerült a döntő, a 7-12. helyért B-döntőznek majd...

Ha Bognár bejut sűrű du. lehet, 15.30 kézi a horvátokkal, 16h dupla trap döntő, 16.30 pólósfiúk a románokkal...

Este Pulai és Takács elődöntőzik, Cseh döntőben 200 vegyesen, utánuk Harcsa bokszol...

#537293 Scipio Előzmény: #537178

Szívesen, de nincs mit, mert nekem is segítenek felkészülni a következő napra.

Hazárdjátéknak itt a tőzsde, egy jó kis tőkeáttétes DT és már meg is van a napi adrenalinlöket :)

#537272 banyaiz Előzmény: #537165

Most már csak levezet. :)

Még Peking környékén amikor azt a sok aranyat nyerte láttam vele egy riportot , arról kérdezgették mit eszik, és mennyit. Kb a reggelije több volt mint egy átlagembernek az egész napi kajája. :) A teljes napi kalóriabevitele elmondása szerint 10 k kalória alá nem ment. Egy átlag embernek valahol 2-3 k kalória.

Szóval bevisz 10-15 k kalóriát naponta, vagy bevitt akkoriban és ezt nap mint nap ledolgozta. Egy átlagos napon, éveken keresztül.

Bevinnél 10 k kalóriát egy évig meghalnál kb, vagy 200-300 kilóra híznál. :)

Csak néztem, ilyenek voltak , hogy mit tudom este vacsora után még megéhezik akkor leküld egy 0,5-1 kiló ! makarónit vagy spagettit csak úgy utóételnek. :)

#537260 banyaiz Előzmény: #537244

Nem szűkíteném azért le a kínai, é-koreai versenyzőkre.

Annak idején Darnyi bucira verte az egész mezőnyt vegyes úszásban. 2-3 másodperces előnyökkel nyert olimpiai döntőket, az azért nagyon komoly előny. Ez volt kb 20 éve.

Akkor 200 vegyesen 2 perc körüli idői voltak, 400 vegyesen 4,15 körüli idők. Világcsúcs stb.

Most ezekkel az időkkel a legjobb 8 közé, de lehet a legjobb 16 közé egy Darnyi nem jutna be, aki egy zseni volt úszásban. A 400 vegyes győztesétől kapna tizenegykét másodpercet .

Néhány éve mikor volt ez a cáparuha megdőlt egy csomó világcsúcs, betiltották a ruhát, most pedig sorban dőlnek meg a cáparuhás csúcsok néhány év múlva. Pedig akkor azt mondták amit ezzel a ruhával elértek nagyon nehéz lesz felülmúlni

Nagyon ki van már hegyezve ez a sportág. Nem tudom elképzelni, hogy 20 év múlva ezeket az időket 10 másodpercekkel javítják. Bár ki tudja.

#537244 Előzmény: #537002

Igazából számomra ez ügyben az az ordítóan feltűnő, hogy pont a kínai rezsim által támogatott Észak Korea versenyzői csinálnak még csodát. Hogy ebben semmi normális nincs, az teljességgel bizonyos, és az is, hogy közösen "csinálták meg" ezt a junklimptic "felkészülést".

#537191 BudFox Előzmény: #537176

tényleg jók ezek az összefoglalók..egész nap dolgozom, csak este érek haza...igy legalább képben maradok .-)

#537178 Kissherceg Előzmény: #537176

pénzt is teszel rájuk? :) egyébként tetszik összefoglalód, mindig jó tudni mi lesz ma, köszi

Csütörtöki események és …

#537176 Scipio

Csütörtöki események és tippek:

Lövészet: Bognár dupla trap, Igaly révén mindenki megismerhette a sportágat, meglepetés a kijutása, nagy bravúr lenne a döntő

Cselgáncs: Joó talán a legjobb a nők között, de nőből van :) Ha jó napja van döntős, ha meg nem kizúg helyezetlenül... Titkos aranyesélyesem volt az olimpia előtt...

Evezés: pokoli nehéz lesz az elődöntő, halvány esély van, meg kellene ragadni...

Úszás: Pulai és Szekeres selejtező, Takács elődöntőbe juthat, Kapás és Risztov egyből a döntőért megy, talán egyikük becsusszan... Cseh újra az éremesélyesek között...

Boksz: Harcsa verhető ellenfelet kapott

Kézi: Horváto., a jók ellen mindig felszívjuk magunkat, de ennek a meccsnek nem mi vagyunk az esélyesei...

Vizilabda: a románok ellen már a 3x-os olimpiai bajnokcsapatot szeretném látni, ennek megfelelő végeredményt is várok, ezzel együtt komolyan kell venni...

Napértékelő: Gyurta... …

#537172 Scipio

Napértékelő:

Gyurta... Fantasztikus küzdenitudás, fantasztikus idő és fantasztikus győzelem, mindezt profi mentalitással, GRATAULÁLOK!

Cseh végre megérkezett Londonba, meglátjuk holnap ki mit tud... Jakabos lemaradt a pontszerzésről, de ezzel együtt szépen helyt állt, a két hátúszónknak a "magyar betegség" - rajt, forduló és benyúlás - okozta a vesztét, fiatalok, megtanulhatják...

A többiekről már esett szó ma, a lányok bravúrgyőzelmet arattak Kínával szemben, Csonka 6. helye szintén megsüvegelendő, a cselgáncs és vívás sajnos betli lett, utóbbiban már nincs is több magyar... 4 csapat és 18 egyéni induló juthatott ki, nálunk ez 0 csapat és 4 egyéni lett, Szilágy most elkendőzte a problémákat, de a vívósportunk egyértelműen válságban van...

Egy pillanatra Bereczről is emlékezzünk meg, a mai futamban 3. lett, bár összetettben még minidg a középmezőny tagja, vitorlázásban ez bravúr...