Regisztráció Elfelejtett jelszó

Londoni Olimpia 2012

Re: nincs cím

#537166 BudFox Előzmény: #537125

DANI a legjobb...nagyon jól hajrázott, a végén már nagyon jöttek fel rá, de ő még jobban belehúzott.

#537165 BudFox Előzmény: #537157

Biztos szétázott már a keze a sok vízbenléttől .-))

viccet félretéve, most azért szimptaikus nekem...kicsit visszavett a 4 év alatt.

#537157 banyaiz Előzmény: #537048

Jól tartja magát. :)

Nagyon durva szintre ment élsport Phelps hány éves lehet kb 25? aztán az olimpia után vissza akar vonulni. Durva azért. Jó lehet megunta, hogy állandóan vízben van.

#537155 banyaiz Előzmény: #537154

Bírnám Cseh valahogy megelőzné a döntőben aranyért. De az nehéz lesz, Lacit mutatták az elődöntő után fülén is vette a levegőt, az amcsin pedig kb annyi látszott mintha egy könnyed kis edzésen lett volna.

#537153 banyaiz Előzmény: #537141

Mekkora küzdelem volt.

Cseh még megcsíphetne egy ezüstöt.

ez a Lochte sem egy egyszerű gyerek versenyez valamilyen elődöntőben, vagy döntőben már nem is tudom olyan negyed kilenc körül aztán egy óra múlva megint felbukkan egy másik elődöntőben azt is megnyeri. Elég szívós. Jóhogy nem mindjárt egymás után lenyom két döntőt:)

Czene államtitkár úr dum…

#537139 zeeh_

Czene államtitkár úr dumája kezd már idegesítő lenni. Inkább menne haza és segítene a kancsal kollégájának összerakni valami forradalmi gazdasági programot.

Aztatbüdöshétszázát, ez …

#537125 Csusza

Aztatbüdöshétszázát, ez mekkora volt! Gyurta Dani, nagy vagy!!!!!!!!!!!!!!!

(Ostoba barom riportert, aki interjúvolta pedig rúgnám úgy valagba, hogy átrepülné a medencét...)

#537065 banyaiz Előzmény: #537052

Nincs bajom ezzel a Jonessal akit mondtál nagyon tehetségesnek látszik a képei alapján. Csak nem rá gondoltam.

Küzdősportos csajok veszélyesek még a végén hirtelen felindulásból lecsapnak, ha rosszat szólsz , vagy teszel. :)

#537052 Scipio Előzmény: #537010

Pedig ő is félvér, de ha nem hát nem, legalább több esélyem lesz nála :))))

Ha ilyen válogatós vagy ajánlom a mai cselgáncselődöntő kínai "női" versenyzőjét, megvan a cselgáncs Semaya-ja :))

#537051 Scipio Előzmény: #537045

A skandináv - dán, svéd, norvég - kézicsapatban is van néhány figyelemre méltó játékos és nem - csak - a teljesítményük miatt :))

#537050 Scipio Előzmény: #537046

4-7-ről, nem kis bravúr volt, a kapuscsere nagyon bejött :)

Mondjuk látszik, hogy nem a női vizilabda a kedvencem, a kínaiakat nem sokra tartottam, erre kiderült, hogy vb-2-ok...

#537049 Scipio Előzmény: #537015

Kiugrott a térde pár hete, az olimpia után műtik... De továbbra is az a kérdés, hogy akkor minek úszott... Ő vagy a kapitány eröltette, mikor ott volt a csúcsformában lévő Dara... Jakabos ahogy felhozta zseniális volt, mondjuk ő este 200 pillangózik, így ha bejutunk akkor vagy fáradtan megy, vagy jött volna Dara...

#537048 BudFox Előzmény: #537027

volt az a Zimbabwei úszónő akinek ez már 4. olimpiája, Coventry, most is a döntőben volt.