Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#536148 Borska Előzmény: #536147

nekem is volt lentről,de azt kiütötte a stopp,próbálom ilyenkor a 2-300pontos uppokat jobb belépőre használni,igy valamit javítani a statisztikámon

ha a hosszabb távú mozgást nézzük akár korrekció is jöhetne,szinte minden trendcsati tetején

#536141 BudFox Előzmény: #535903

hát nincs ma valami nagy örömködés már...

gondoltam hogy ez lesz.....1 hétvége alatt mindenki elfelejtett mindent...már inkább megint esnénk.

#535993 Ibiza Előzmény: #535883

gazdasági alaptétel "leng az inga" túlleng mindkét irányban..pl otp..1500reális..majd onnan 5,5ezer? oszt utána? egyre kisebb a range...kezd beállni..ha csak meg nem lökik..

#535963 big-ebuy Előzmény: #535960

bux ahoz képest gyenge hogy eu 2 napja ment,főleg otp ...ilyenkor 4%hasít

eurusd se hasít tőzsdékkel

#535960 cédrus Előzmény: #535151

Hűha, úgy látom, ma is teleszarta a világ tőzsdéit a maci, csak úgy zuhantak. Nem csak nézni, látni! Főleg a mínuszos KT-t!

#535929 wnprt Előzmény: #535728

Köszönöm válaszod, azonban mi az ES.F? Rákerestem a google-ben, és nem dobott ki semmi értelmes magyarázatot. SP futures=S&P500 futures?

#535903 Borska Előzmény: #535885

Neked is szántam,aki longos mindenki megérdemli és a 11milla az már komoly pozi :)

és valóban ha ezek összeállnak az már komoly funda támogatottság a longnak,nem szabad félvállról venni

#535893 BudFox Előzmény: #535883

nem fog ez az eufória sokáig tartani szerintem sem...maximum hétfőig, vagy keddig, vagy szerdáig...nemtudom...lehet hogy a nap végéig sem...

itt longos még nagyon sokáig nem lesz semmi...maximum ilyenek, ami most megy

#535885 Euroman Előzmény: #535883

köszönöm, ez jól esett, mégha nem is bizots, hogy nekem szántad....11 guriga komoly pozi? :))

gőzöm sincs meddig mehet…

#535883 Borska

gőzöm sincs meddig mehet ez,ha itt a bika akár évekig is,de ha ez megint olyan himbilimbi beültetés,és a túllengő inga visszafordul (pl ha nem történik kézzelfogható történés ECB-nél),akkor lesz még vörös az égalja

gratulálok a longosoknak a türelemhez és a kitartáshoz! le a kalappal azok elött akik ezt komoly poziból végigülték

#535881 Borska Előzmény: #535880

ugye huf kamatelőny brutál sokat nyom a latba,ilyenkor ezért a plusz haszonért beválallják a magasabb kockázatot,amit az esetleges ország hordoz magába,cds felárunk esik,piac nyugszik,longos minden,így a carry keresztek szinte kockázatmentes profitot biztosítanak a nagybefektetőknek, valahol meértem ám OV-t hogy ezt megnyirbálná,hisz igy az általunk kifizetett milliárdokat a carrytréderek viszik el

#535880 BudFox Előzmény: #535873

bár devizához nem értek....valakit meg kéne kérdezni... biztos hogy likvidálások is vannak benne bőven.

280 alatt a huf :) a dol…

#535877 Borska

280 alatt a huf :) a dollárral szemben meg 226

brrrrrr mi van itt?

na én nem is nézem ezt a…

#535876 szotyi

na én nem is nézem ezt a bolondokházát tovább

jó hétvégét! :-)

szasztok

#535875 Borska Előzmény: #535873

hihetetlen,a boldog békeidőket idéző árfolyammozgások,talán valóban a válság megoldásának kapujában állunk,és ezt kezdik beárazni,zsákolják az infla ellen védelmet nyujtó eszközöket,ismét megnő a kockázatvállalási hajlandóság