nekem is volt lentről,de azt kiütötte a stopp,próbálom ilyenkor a 2-300pontos uppokat jobb belépőre használni,igy valamit javítani a statisztikámon
ha a hosszabb távú mozgást nézzük akár korrekció is jöhetne,szinte minden trendcsati tetején
nekem is volt lentről,de azt kiütötte a stopp,próbálom ilyenkor a 2-300pontos uppokat jobb belépőre használni,igy valamit javítani a statisztikámon
ha a hosszabb távú mozgást nézzük akár korrekció is jöhetne,szinte minden trendcsati tetején
hati short 17700 ról :(
hát nincs ma valami nagy örömködés már...
gondoltam hogy ez lesz.....1 hétvége alatt mindenki elfelejtett mindent...már inkább megint esnénk.
gazdasági alaptétel "leng az inga" túlleng mindkét irányban..pl otp..1500reális..majd onnan 5,5ezer? oszt utána? egyre kisebb a range...kezd beállni..ha csak meg nem lökik..
bux ahoz képest gyenge hogy eu 2 napja ment,főleg otp ...ilyenkor 4%hasít
eurusd se hasít tőzsdékkel
Hűha, úgy látom, ma is teleszarta a világ tőzsdéit a maci, csak úgy zuhantak. Nem csak nézni, látni! Főleg a mínuszos KT-t!
Köszönöm válaszod, azonban mi az ES.F? Rákerestem a google-ben, és nem dobott ki semmi értelmes magyarázatot. SP futures=S&P500 futures?
Neked is szántam,aki longos mindenki megérdemli és a 11milla az már komoly pozi :)
és valóban ha ezek összeállnak az már komoly funda támogatottság a longnak,nem szabad félvállról venni
nana...Draghi+Holland+Merkel sokra képes...én bízom bennük..
nem fog ez az eufória sokáig tartani szerintem sem...maximum hétfőig, vagy keddig, vagy szerdáig...nemtudom...lehet hogy a nap végéig sem...
itt longos még nagyon sokáig nem lesz semmi...maximum ilyenek, ami most megy
köszönöm, ez jól esett, mégha nem is bizots, hogy nekem szántad....11 guriga komoly pozi? :))
gőzöm sincs meddig mehet ez,ha itt a bika akár évekig is,de ha ez megint olyan himbilimbi beültetés,és a túllengő inga visszafordul (pl ha nem történik kézzelfogható történés ECB-nél),akkor lesz még vörös az égalja
gratulálok a longosoknak a türelemhez és a kitartáshoz! le a kalappal azok elött akik ezt komoly poziból végigülték
ugye huf kamatelőny brutál sokat nyom a latba,ilyenkor ezért a plusz haszonért beválallják a magasabb kockázatot,amit az esetleges ország hordoz magába,cds felárunk esik,piac nyugszik,longos minden,így a carry keresztek szinte kockázatmentes profitot biztosítanak a nagybefektetőknek, valahol meértem ám OV-t hogy ezt megnyirbálná,hisz igy az általunk kifizetett milliárdokat a carrytréderek viszik el
bár devizához nem értek....valakit meg kéne kérdezni... biztos hogy likvidálások is vannak benne bőven.
280 alatt a huf :) a dollárral szemben meg 226
brrrrrr mi van itt?
na én nem is nézem ezt a bolondokházát tovább
jó hétvégét! :-)
szasztok