Regisztráció Elfelejtett jelszó

Londoni Olimpia 2012

Re: m1

#536117 banyaiz Előzmény: #536109

Judót néztem. Szimpatikus volt ez a magyar harcos. Kár, hogy nem értek semmit a sportághoz, párszor már azt hittem megvan mikor földre vitte a grúzt, aztán nem volt értékelhető.

Tetszett szintén judóban a bronzérem is, japán ellen nem semmi eredmény.

Pingpongosoknak szorítottam még, csak az miatt mérgelődtem nem élőben nyomták többször és véletlenül megnéztem már az eredményt, már nem volt izgalmas.

Vívásról lemaradtam.

#536109 Kissherceg Előzmény: #536108

zseniális nap eddig, Gyurtát sajnálom a 4 század miatt. Miklós gyerek ritka szimpatikus ember, kemény srácoknak pedig még van idejük. Éremtábla 9. helyén vagyunk egyelőre

#536108 gufoo Előzmény: #536076

Kösz a tippet, el kellett ugornom egy órára, és akkor kezdett épp Szilágyi. Végigüvöltöztem a kocsiban körutat, a 15.nél meg dudáltam összevissza. Szép volt fiú! Mindegyik érmesnek köszönöm az élményt, Dominiknak is gratulálok, szép eredmény!

Megvan ez első ARANY! Y…

#536105 TrendMan

Megvan ez első ARANY!

Yupijájééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé:-):-):-):-):-):-):-)

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Re: nincs cím

#536102 Scipio Előzmény: #536086

Pont ilyen merész álomra gondoltam... A negyeddöntőben, mikor 12-7-es vezetésről 13-13 lett, már kezdtem temetni, de az a győzelem átszakított egy gátat. Még sohasem volt 4 között világversenyen, most meg magabiztosan hozta az elődöntőt és a döntőt.

Szép volt Áron!!!!!

Basszz kardvívás arany..…

#536094 Ibiza

Basszz kardvívás arany..a szivem majd ki ugrott..a fvszom...gyögyörű

Re: nincs cím

#536086 Scipio Előzmény: #536051

" Ungvárinak cselgáncsban és Szilágyinak kardban álmodjunk egy bronzot"

Eddig egész jól álmodtunk, legközelebb merjünk még nagyobbat :)

Szilágyinak nagyon nehéz dolga lesz az elődöntőben, de reménykedjünk...

A többiek sajnos eddig hozták a várt eredményeket, kivéve a pólósokat, a vereség benne volt, a mutatott játék nem...

Re: wazzz...

#536085 Scipio Előzmény: #536058

Lényegtelen mit csináltak a kínaiak, Gyurtán kívül minden magyar induló több másodperccel maradt el az idei legjobbjától, tehát a teljesítményük csalódás, ha hozzák a legjobbjukat vagy aközelit, akkor nálam egy 16. hely is szép helytállás, de erről szó sem volt...

Ungvári Miki 17:10 cselg…

#536073 MrTibi16

Ungvári Miki 17:10 cselgáncs döntő ! Rajta látszódik az elszántság és a győzni akarás, magabiztos jól felkészített sportoló!

#536067 Krumenaker Előzmény: #536066

Az M1 műsorszerkesztése minősíthetetlenül szar. Általában rádión hallgatom az olimpiai közvetítést, mindig oda kapcsolnak, ahol magyar küzd éppen.

m1

#536066 gufoo

Miközben tegnap este úszóink döntőztek, az m1-en két olasz böködte egymást. Szerencsére még időben átértem az €sportra.

#536064 Krumenaker Előzmény: #536062

Ez a Bentsen (Zwickl Dániel ellenfele asztaliteniszben) nem hogy 44, de inkább 60 évesnek nézett ki.

#536063 Zotya32 Előzmény: #536062

vajon mikor jönnek a tenyésztett kínai atléták, akik véget vetnek a kenyai, etióp, amerikai stb. hosszú és rövidtávú (néger)futók egyeduralmának?? :)

#536062 Krumenaker Előzmény: #536061

Jó a meglátás. Nem mi szorulunk vissza, hanem egész Európa. Az Európa-bajnokságokon tarolhatunk, de ez nem se jogosít rá, hogy VB-n és Olimpián is esélyesek lesznek a sportolóink.

Arról nem is beszélve, hogy ha nem kvótákban, hanem a legeredményesebb sportolók viadalában gondolkodnának, akkor oda lyukadnánk ki, hogy egy úszódöntőben adott esetben hat kínai, egy amerikai és egy ausztrál sportoló indulna. A kínai diplomácia biztos el is fog indulni ebbe az irányba.

#536061 MrTibi16 Előzmény: #536058

Hát a "kis kínai lány" (ha lány) jobbat úszott az utolsó 50-en mint az olimpia bajnok amerikai (Lochte) :D

Úszóink nagyon szépen helyt álltak, az európaiak között... A világ úszónagyhatalmai pedig más dimenzióban készülnek...

#536060 Krumenaker Előzmény: #536058

Nagyon úgy néz ki, hogy Kína tarolni fog az olimpián. Lassan-lassan oda jutunk majd, hogy az lesz meglepetés, ha nem ázsiai nyer olimpián egy-egy számban (szerintem India is fel fog jönni).

#536059 Krumenaker Előzmény: #536031

A "biztos aranyesélyes" kategóriát szerintem el kell felejteni.

Nekem Mohamed kiesése fáj legjobban, hihetetlen, hogy mióta küzd az egyéni éremért, és nagyon sokat hozzátett a csapatsikerekhez. Igazi sportember.