úszók csalódás??? amit a kínaiak műveltek... szerintem ők gépek, vagy erre tenyésztett élőlények... 1 mp-et javított a 16 éves kínai "lány" a világrekordon
úszók csalódás??? amit a kínaiak műveltek... szerintem ők gépek, vagy erre tenyésztett élőlények... 1 mp-et javított a 16 éves kínai "lány" a világrekordon
Vasárnapi esélyek:
Póta 1-2 kör asztaliteniszben, Ungvárinak cselgáncsban és Szilágyinak kardban álmodjunk egy bronzot, Böczögő tornában szerintem nem sok vizet zavar, ahogy Csonka légpisztolyban sem, hogy Babos miként fog párost és egyest is játszani teniszben, nem tudom, de szintén 1-2 kör van bennük. Evezésben halvány döntőesély, de csak reményfutamból, Varga bokszban továbbmehet, úszásban Gyurta pontot szerezhet, a többieknek a selejtező ill. esetleg az elődöntő lehet a végállomás..
Férfi vizilabda Szerbia, kézi Dánia az ellenfél, végletekig kiélezett meccseket várok, remélem magyar sikerrel...
Az 1 arany és 1-3 éremesélyből nem sok realizálódott... Két érem: Hosszú - akár arany - és Cseh biztosnak látszott, Csernovitzki kevésbé, Mohamed még annyira sem.
Az úszók nagy csalódást okoztak, egyedül Gyurta hozta magát, Kiss helyezése elfogadható, az ideje viszont nem, Hosszú az elejét elsiette, a többiekről meg már írtam...
Szávayt kár volt kivinni, Tóth hogy mit csinált 3-0-nál és 2 meccslabdánál nem tudom, de ezért kár volt... Zwickl továbbment, Pattantyúsban ennyi volt... Harcsa legalább győzött egy nem túl szép meccsen...
Remélem nem maradt ki senki :)
Akkor még nem versenyzett Berki... Rossz volt nézni a gyakorlatát, ahogy odaállt látszott, hogy tiszta ideg, most hiányzott az a négy évvel ezelőtt elszalasztott olimpia és annak tapasztalata... De bejutottak Hídvégivel, így van egy hete, hogy fejben felkészüljön.
400 vegyes
Az amerikai Lochte 4:05.18-as idővel nyert
Cseh László legjobb eredménye; 4:06,16 (2008. augusztus 10., Peking) Európa-csúcs
Valaki nézte az országúti mezőnyversenyt?
A Tour után a közvetítés elég gáz volt, viszont nagyon izgalmasra sikeredett.
Az angolok hoppon maradtak, de ez nem is volt meglepő.
Sajnos a magyar srác az első kanyarba kiesett, inkább ne is ment volna ki.
"Berkivel biztos aranyesélyesként számoltam, de nagyon lejt a hazai pálya..."
Nem a hazai pályával van a baj Berki rontott méghozzá elég nagyot...
Látszott, hogy mentálisan nincs felkészítve, ahogy a szerhez állt nem koncentrált eléggé "lejött" a szerről csak a földet nézte... HA bejut a döntőbe akkor is nehéz lesz mentálisan "helyreállítódnia"...
Jeeeeee!!!!!
Világelsőt, aki eddig mindháromszor verte, hosszabbításban aranyponttal legyőzni... Megvan az első érem!!! Szép volt Éva!!!
Eltaktikázta Cseh Laci, Phelpsnek is malaca volt bekerült.
Pedig nem először csinálta meg ezt Phelps, annyi számban indul, hogy túl sok energiát nem adhat bele egy előfutamba... A legbotrányosabb Cseh nyilatkozata volt, maradt benne, de azt gondolta ennyi elég lesz...
Jakabos is peches volt a 9. helyével, Kiss és Gyurta viszont fantasztikus volt, Hosszút féltem a noname kínaitól, Verrasztó és Szilágyi teljesítménye minősíthetetlen volt, ahogy a váltóé is...
Csernoviczkinek cselgáncsban nem sok hiányzott az elődöntőhöz, de még a vígaszág nyitva... Szegény Mohamed a tőrben jól kifogta a sorsolást, azért hátha... Tóth végletekig kiélezett csatát vívott, de továbbment, talán még este is elcsíphet egy győzelmet. Evezőseink a vicc kategóriát hozták, Lovassy sem fogja megváltani a világot a kerékpárban...
A nap eddig legaggasztóbb eseménye a brti lólengő felpontozása a selejtezőben, Berkivel biztos aranyesélyesként számoltam, de nagyon lejt a hazai pálya...
Rémálom, ahogy Laci lemaradt a döntőről!
Ez után majd az következik, hogy Phelps nyer (miközben az elődöntőben épp csak benyúlással megverte Lacit).
:-)) F@sza gyerek lehet, gondolom nem egy fázós....
Jó kis megnyitó volt, nekem tetszett.
trópusokról jött, erre kb egy boxerben vonult végig 15fokban :))) kicsit kondis volt..
egész jó volt a megnyitó, bár élő zenében Adelet betettem volna...
Basszus, pont nem láttam, mit csinált a manusz?
Ó, és holnaptól újra sokszor láthatom Jakabos Zsuzsát! :-)
Jó súlyban van :) A ruhánkért én kérek elnézést, "csak" a közvetítőink múlják ezt alul...
Remélem nem fog rajtunk a zászlóvivőink átka, mert akkor bajban lesznek a pólósok...
Fijis srác laza volt :)
A Sport topikban már megírtam az éremesély latolgatásomat, most idebiggyesztem a holnapi indulóinkat.
Úszásban 400 vegyesen Hosszú és talán Jakabos, férfiaknál Cseh és talán Verrasztó döntőzik, Kiss 400 gyorson már necces, ahogy a női 4X100 gyorsvátó sem esélyes a döntőre, Gyurta 100 mellen elődöntőzik, Szilágyi a nőknél szerintem már a selejtezőkben kiesik...
Női tőr Mohamed talán megszerezheti az áhított érmét, bár én inkább csak a 8-ba várom...
Cselgáncs Csernoviczki a nőknél akár az éremig is eljuthat holnap
A többiek még csak selejteznek ill. 1-2. fordulóznak, asztaliteniszben ez vsz egyben a végállomás is lesz, ha pályára lépnek már holnap a 2 teniszező lányunktól sem várok sokat, Harcsa boxban mehet 1-2 kört, Lovassy döntőzik országúti kerékpárban, ahol a vert mezőnybe várom, tornászaink selejteznek, evezős férfi kettesük előfutamozik...