Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#535344 Hathor Előzmény: #535341

KT maradt 290.. így megvárom amíg kimegy 500ra legalább.

Futik kiugtrottak bollingerből, azt meg kell várniuk, addig zászlót építhetnének.

Ismét lelépek.

Üdv.

#535341 Hathor Előzmény: #535339

Forint ledöfve 283ra!!

SC, SQ? mikor lesz?

307es Buxnál már 17800on is járt hati pár hete

#535339 Hathor Előzmény: #535335

A rádió is azt szapulja egész nap, hogy annyi a sz@r hír, hogy ez kell a Q3 beindításához.

Talán ezért találnak ki ennyit.

Ha jó hírek jönnének, akkor nem kéne QE3

#535336 Hathor Előzmény: #535326

csak vicceltem.

Tudom, hogy nem rám gondoltál, de nálam is kétértelmű vicc volt..

Na menjünk már, ha szabad az út.

Holnap el kell utaznom, de már "nyugiban" végre.

#535335 BudFox Előzmény: #535317

Ezt mondta ? komolyan? :-)))

Ebben mi az új ? mintha azt mondta volna : én teszem tovább a dolgomat, ami a munkaköri leírásomban úgyis benne van.

komolytalan....ilyenek miatt csak rövid ideig képes a piac fellángolni.

#535326 Borska Előzmény: #535322

:) jajj elnézést :) nem Rád irányított humorra gondoltam :) eszem ágában sincs,sorry ha kétértelmű volt

Az osztrák jegybankelnök…

#535317 Borska

Az osztrák jegybankelnök tegnap reggeli nyilatkozata után az Európai Központi Bank elnöke is olyan megjegyzést tett ma, amelynek hatására hirtelen hangulatjavulás mutatkozott a nemzetközi pénz- és tőkepiacokon. Mario Draghi szavai szerint az EKB minden olyan intézkedést kész megtenni annak érdekében, hogy az euró életben maradjon, ami a törvényi felhatalmazásának (mandátumának) keretein belül van.

#535314 BudFox Előzmény: #535308

már megint mit rángatják itt a piacokat...észveszejtő....hogy valakinek mindig ki kell találnia valamit..

én is szeretném ha kilábalnánk a válságból, de ne igy...mert ez aláássa a bizalmat....ha valaki mond valamit, aztán másnapra megcáfolják.

#535311 Hathor Előzmény: #535301

KP barátom!!

Régen láttalak!

Muszáj volt üdvözölnöm téged..

Draghi megszólalt.

Na lássuk pesszimista hatis mit kezd ezzel ma.

"Draghi is megszólalt, ugranak a piacok

Az osztrák jegybankelnök tegnap reggeli nyilatkozata után az Európai Központi Bank elnöke is olyan megjegyzést tett ma, amelynek hatására hirtelen hangulatjavulás mutatkozott a nemzetközi pénz- és tőkepiacokon. Mario Draghi szavai szerint az EKB minden olyan intézkedést kész megtenni annak érdekében, hogy az euró életben maradjon, ami a törvényi felhatalmazásának (mandátumának) keretein belül van. "

írja portfolio.