KT maradt 290.. így megvárom amíg kimegy 500ra legalább.
Futik kiugtrottak bollingerből, azt meg kell várniuk, addig zászlót építhetnének.
Ismét lelépek.
Üdv.
KT maradt 290.. így megvárom amíg kimegy 500ra legalább.
Futik kiugtrottak bollingerből, azt meg kell várniuk, addig zászlót építhetnének.
Ismét lelépek.
Üdv.
Forint ledöfve 283ra!!
SC, SQ? mikor lesz?
307es Buxnál már 17800on is járt hati pár hete
A rádió is azt szapulja egész nap, hogy annyi a sz@r hír, hogy ez kell a Q3 beindításához.
Talán ezért találnak ki ennyit.
Ha jó hírek jönnének, akkor nem kéne QE3
csak vicceltem.
Tudom, hogy nem rám gondoltál, de nálam is kétértelmű vicc volt..
Na menjünk már, ha szabad az út.
Holnap el kell utaznom, de már "nyugiban" végre.
Ezt mondta ? komolyan? :-)))
Ebben mi az új ? mintha azt mondta volna : én teszem tovább a dolgomat, ami a munkaköri leírásomban úgyis benne van.
komolytalan....ilyenek miatt csak rövid ideig képes a piac fellángolni.
Elliott mit mond S&Pben?
Nálam piros füles csésze, sárga fordított batman.
Leading diagonál. Minden.
DAXban csökkenő ék, fordított fej-váll, stb.
:) jajj elnézést :) nem Rád irányított humorra gondoltam :) eszem ágában sincs,sorry ha kétértelmű volt
ilyen tmogatottsággal egyre jogosabb a long,nagyon veszik a cuccot
Az osztrák jegybankelnök tegnap reggeli nyilatkozata után az Európai Központi Bank elnöke is olyan megjegyzést tett ma, amelynek hatására hirtelen hangulatjavulás mutatkozott a nemzetközi pénz- és tőkepiacokon. Mario Draghi szavai szerint az EKB minden olyan intézkedést kész megtenni annak érdekében, hogy az euró életben maradjon, ami a törvényi felhatalmazásának (mandátumának) keretein belül van.
már megint mit rángatják itt a piacokat...észveszejtő....hogy valakinek mindig ki kell találnia valamit..
én is szeretném ha kilábalnánk a válságból, de ne igy...mert ez aláássa a bizalmat....ha valaki mond valamit, aztán másnapra megcáfolják.
KP barátom!!
Régen láttalak!
Muszáj volt üdvözölnöm téged..
Draghi megszólalt.
Na lássuk pesszimista hatis mit kezd ezzel ma.
"Draghi is megszólalt, ugranak a piacok
Az osztrák jegybankelnök tegnap reggeli nyilatkozata után az Európai Központi Bank elnöke is olyan megjegyzést tett ma, amelynek hatására hirtelen hangulatjavulás mutatkozott a nemzetközi pénz- és tőkepiacokon. Mario Draghi szavai szerint az EKB minden olyan intézkedést kész megtenni annak érdekében, hogy az euró életben maradjon, ami a törvényi felhatalmazásának (mandátumának) keretein belül van. "
írja portfolio.