Gratulálok neked is.
én is így látom.
Mindegy, ezzel a hatival nem tudok profitot elérni, mert ha kell mínuszba is verik a KTt.
BUX 254.
OTP, MOL vételi oldal feltöltve, Richter is.
Gratulálok neked is.
én is így látom.
Mindegy, ezzel a hatival nem tudok profitot elérni, mert ha kell mínuszba is verik a KTt.
BUX 254.
OTP, MOL vételi oldal feltöltve, Richter is.
BUX fel 17230
Mol feltöretve 16900on
Ricsi még így is szolid
Sziasztok! Mol-ban lezártam a még meglévő pakkot, nagyon bizonytalan a helyzet, nekem meg el kell utaznom, nem tudom nyomon követni. Ennek ellenére még tartom, hogy 17.200-17.500 közé felmehet még az ed-n belüli 5. hullám hátán. Inkább elraktam a biztos pénzt, ez így is jó kör volt.
Akkor ezért adja mindenki.
Csak nálam áll felfele a piac.
Egyedül meg kevés vagyok ugye.
Ezért kell szétverni hatit.
Na mindegy..
Mit tudnak művelni ezek a hírforrások. Hihetetlen.
Nem mentem tulzottan a reszletekbe, de nalam Richteren kivul szinten minden inkabb lefele all. Richter is csak 38K attoresevel lenne az igazi.
Nyitó 17210.
hati 17450
KT 240.
de unalmas már..
BUX 20napos fölött, ezzel napos bollinger fölött.
Egon megint beviszi az embereket az erdőbe.
Esést vizónál MOLban, OTPben, eddig csak ez az elemzése készült el
Ezt láttam.
Richter, MOL, OTP, Mtel indi tegnapi napi maxot mutatja, ami le lett csavarva záróban.
Az 17200as nyitást is vetíhet előre, ehhez képest 17450es hati indi 250es KT megint.
Yo reggelt!
Ázsia pluszban, Nikkei mára 0.92% pluszban.
USA, DAX megcsinálta este a fordított fej-vállat amit vártam, jobb vállát, mehetne fel ma az emelkedés délelőtt, legalábbis kint,
Itthon, hogyan értékelik az IMF ügyet, azt nem tudom. Minden esetre tegnap piaci zárónkhoz képest forint is lejjebb jött/ erősödött, Futik feljebb.
EUR/USD 1.214, ami elhagyta az elért 1.20as szintet.
Le volt némítva tegnap telefonom, mert moziban voltunk előtte, erre látom, hogy bróker hívott este záró előtt. Nem tudom mit szekál már, ráadásul akkor szaladt 17200ra Bux. Talán megijedt akkor csökkenő indexektől.
Nem tudnak ezek sem semmit, csak a pénzüket féltik, amikor 10xes pénz van bent a veszteségemhez képest.
Komolyan szekálni fog, otthagyom a francba erstét és átviszem randomhoz a pénzt.
Na reggeli.
Majd visszanézek nyitó felé, de holnap indulunk megint nyaralni korán reggel, így sok a dolgom, nem fogok beszélgetni ma sem, meg utána talán két hétig..
pozit meglátjuk hogyan kezeljük majd. Remélem elindulunk már fel ma, ha rést is betöltöttük, így kinyílt az út fel, nemzetközi piac is támogathatja.
sztem még kicsit meghúzzák jobb vállra kint,és indulhat a lefelé pár %fel
nekem is bizergálja a receptoraim..ha hozzászólhatok.. a drukk meg a rosszakarat az nem ugyanaz.
hiszen nem egy "akkor dögöljön meg a szomszéd tehene" hozzászólás volt..
....Borska nem "kívánta" az "esést"....
ennyi írást talán nem is ért a dolog....a Te előző beírásod is drukker hangulatú volt, ezért az enyém is az lett...
én nem kívánok senkinek sem rosszat!!!! egyszerűen megpróbálom lekereskedni a történéseket,semmi extra,ha esik próbálok shortolni,ha emelkedik akkor pedig stoppolódom,szerintem itt jópárszor leirtam az általam helyesnek vélt irányt és az erre mutató okokat is.Valahogy képtelen vagyok megérteni az ilyen "vérlázító szöveg....akkor ellenpontként én meg 800-1000 pontot kívánok felfele... " hozzászólásokat,nézd ha neked az a jó ha én szívok,ám legyen ,érezz így,én nem kívánok se neked se másnak rosszat,sőt,nagyon megégettem magam jópárszor,15-18 éves tőzsdézésem alatt 2szer totál nullázódtam,onnan öszintén megvallva a jószerencse és a bikapiac segített vissza,megtanított a tőzsde hogy nem kívánok semmit,ha jó az irány megpróbálom kihozni belőlle a legtöbbet ,ami sajna nagyon nem megy ,ha rossz akkor pedig qrva bosszus ,morgolódó hangulatban elfogadom hogy kicsapott a stop,de téged nem értelek
utálod a hatalmon lévő kormányt , a teljes személyzetével,hozzáállásával egyetemben, és emellett a keserű szavaidból itélve bazi összegekkel longolod a bétet, ráadásul úgy hogy meg sem próbálod az rv kitettségedet esetleges hati shortal fedezni,mert hogy annál a cégnél nem lehet ( számomra ez nem indok ,ha ott nem lehet keresek mást,ennyi),másfelől valutát veszel,ami okos dolog hisz némi kompenzáció az elmozdulás irányát tekintve az rv bukásnak,és ezzel a váltással nyersz a rossz hangulaton,vagyis neked is jó ha esünk.
hidd el ez nem szurkolás,drukkolás bármely iránynak,szerinted ha én a shortot akarom akkor az arra is megy??? az én 10-20-30 kontraktusom piacmozgató hatású??? bármit is tudok előre??? elárulom az összes kérdésre NEM a válasz. Ez egy fórum,ami azért jó mert érvek ellenérvek,figyelemfelkeltő gondolatok találkoznak,hol párhuzamosan futva hol ütközve egymással,de ennyi,senki sem kéri hogy kövessék,másolják,mindenki saját szerencséjének kovácsa és mindenki saját bőrén tanul,hidd el ha olyan lesz a klíma,longolni fogok,veszek otp-t,mert más céget nem igazán fogadok el MO-rol,de ez is magánvélemény,lépcsőzetesen építek majd long pozit,mert egy nyugodt bikapiacon nagyon lehet,elhiheted és akkor mindenféle érzelmi kitörés nélkül a long mellett érvelek,de ez nem most van,lesz,az tuti,lehet fél év mulva ,lehet 2év mulva,amíg eljön addig viszont az én irányomban a saját kockázatkezelésemmel kereskedek
...tudomásul vettem a hozzászólásod, mindamellett hogy nem igazán értem,lelked rajta ,érezz ahogy akarsz
vérlázító szöveg....akkor ellenpontként én meg 800-1000 pontot kívánok felfele...
Igen, most felefele indultak pont mikor bezártunk. Elég gyakran ez a menü, 5kor irányváltás.
Kemény vagy :D
Buxban kivettük a felettünk ellenállást képező rést, megszünt, mint ellenállás.
17215volt az alja, 17245re mentünk ma fel, fellazítva felfele az utat.
néha vannak ilyen differenciák, igen.
Én is dobom a shortot ha nem indul majd meg lefele.
Fél 4kor plusban nyitott. Adatra beadták zárásunkig, most meg fel indul minden innen.