Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Borska Előzmény: #535148

én nem kívánok senkinek sem rosszat!!!! egyszerűen megpróbálom lekereskedni a történéseket,semmi extra,ha esik próbálok shortolni,ha emelkedik akkor pedig stoppolódom,szerintem itt jópárszor leirtam az általam helyesnek vélt irányt és az erre mutató okokat is.Valahogy képtelen vagyok megérteni az ilyen "vérlázító szöveg....akkor ellenpontként én meg 800-1000 pontot kívánok felfele... " hozzászólásokat,nézd ha neked az a jó ha én szívok,ám legyen ,érezz így,én nem kívánok se neked se másnak rosszat,sőt,nagyon megégettem magam jópárszor,15-18 éves tőzsdézésem alatt 2szer totál nullázódtam,onnan öszintén megvallva a jószerencse és a bikapiac segített vissza,megtanított a tőzsde hogy nem kívánok semmit,ha jó az irány megpróbálom kihozni belőlle a legtöbbet ,ami sajna nagyon nem megy ,ha rossz akkor pedig qrva bosszus ,morgolódó hangulatban elfogadom hogy kicsapott a stop,de téged nem értelek

utálod a hatalmon lévő kormányt , a teljes személyzetével,hozzáállásával egyetemben, és emellett a keserű szavaidból itélve bazi összegekkel longolod a bétet, ráadásul úgy hogy meg sem próbálod az rv kitettségedet esetleges hati shortal fedezni,mert hogy annál a cégnél nem lehet ( számomra ez nem indok ,ha ott nem lehet keresek mást,ennyi),másfelől valutát veszel,ami okos dolog hisz némi kompenzáció az elmozdulás irányát tekintve az rv bukásnak,és ezzel a váltással nyersz a rossz hangulaton,vagyis neked is jó ha esünk.

hidd el ez nem szurkolás,drukkolás bármely iránynak,szerinted ha én a shortot akarom akkor az arra is megy??? az én 10-20-30 kontraktusom piacmozgató hatású??? bármit is tudok előre??? elárulom az összes kérdésre NEM a válasz. Ez egy fórum,ami azért jó mert érvek ellenérvek,figyelemfelkeltő gondolatok találkoznak,hol párhuzamosan futva hol ütközve egymással,de ennyi,senki sem kéri hogy kövessék,másolják,mindenki saját szerencséjének kovácsa és mindenki saját bőrén tanul,hidd el ha olyan lesz a klíma,longolni fogok,veszek otp-t,mert más céget nem igazán fogadok el MO-rol,de ez is magánvélemény,lépcsőzetesen építek majd long pozit,mert egy nyugodt bikapiacon nagyon lehet,elhiheted és akkor mindenféle érzelmi kitörés nélkül a long mellett érvelek,de ez nem most van,lesz,az tuti,lehet fél év mulva ,lehet 2év mulva,amíg eljön addig viszont az én irányomban a saját kockázatkezelésemmel kereskedek

...tudomásul vettem a hozzászólásod, mindamellett hogy nem igazán értem,lelked rajta ,érezz ahogy akarsz