Én már 3 hete is mondtam, felezd el, ennek ellenére te bővíted. Minek mondjam el minden nap? Megbeszéltük, szerinted hülyeség. Rendben van, tudomásul vettem.
Szóval, ne legyél üldözési mániás. Tudod, én hogyan kereskedem, azt mondom neked is, neked nem jó, ám legyen. Azt is mondtam már, nem is egyszer, a te tudásoddal a német tőzsdén csilliárdos lennél, nem értem, miért nem azt nyúzod. De ezt sem fogom többet elmondani. Mint ahogy a bóvli országokat sem fogom, de szerintem ha "lenne egy kis eszed" (azért tettem idézőjelbe, mert ez egy mondás, nem a szellemi képességeidet ítélem meg), akkor a bóvli tőzsdék teljesítményét és grafikonjait vizsgálnád. Miért?
Mert ha valakinek sok pénze van a világban, és nem magyar ember pl, akkor a pénzét olyan helyre teszi, ami nem bóvli. Ha meg úgy dönt, bóvlira vágyik, akkor átnézi a bóvlikat, és választ valami alapján. Vagy azt mondja, negyedelem a bóvlira szánt pénzt, és beteszem 4 külön helyre. De ez mindenképpen a teljes portfóliójának a 10% mondjuk, tehát a pénzének 2,5%-a jut el ide. Az meg ekkora mozgásokra elég, és kész.
És ezt sem fogom többet elmondani. Én így látom, és nem kaptam érvet rá, miért is ne tenném. Majd ha valaki meggyőz az ellenkezőjéről, akkor változik a véleményem. Én érveket és számokat írtam neked, de te figyelmen kívül hagyod, annak ellenére, hogy számok alapján állítod fel a teljes kereskedésedet. Nem értem...
Amellett továbbra is nagyon drukkolok neked:))