Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: ds

#533512 Ricsi Előzmény: #533511

Én már 3 hete is mondtam, felezd el, ennek ellenére te bővíted. Minek mondjam el minden nap? Megbeszéltük, szerinted hülyeség. Rendben van, tudomásul vettem.

Szóval, ne legyél üldözési mániás. Tudod, én hogyan kereskedem, azt mondom neked is, neked nem jó, ám legyen. Azt is mondtam már, nem is egyszer, a te tudásoddal a német tőzsdén csilliárdos lennél, nem értem, miért nem azt nyúzod. De ezt sem fogom többet elmondani. Mint ahogy a bóvli országokat sem fogom, de szerintem ha "lenne egy kis eszed" (azért tettem idézőjelbe, mert ez egy mondás, nem a szellemi képességeidet ítélem meg), akkor a bóvli tőzsdék teljesítményét és grafikonjait vizsgálnád. Miért?

Mert ha valakinek sok pénze van a világban, és nem magyar ember pl, akkor a pénzét olyan helyre teszi, ami nem bóvli. Ha meg úgy dönt, bóvlira vágyik, akkor átnézi a bóvlikat, és választ valami alapján. Vagy azt mondja, negyedelem a bóvlira szánt pénzt, és beteszem 4 külön helyre. De ez mindenképpen a teljes portfóliójának a 10% mondjuk, tehát a pénzének 2,5%-a jut el ide. Az meg ekkora mozgásokra elég, és kész.

És ezt sem fogom többet elmondani. Én így látom, és nem kaptam érvet rá, miért is ne tenném. Majd ha valaki meggyőz az ellenkezőjéről, akkor változik a véleményem. Én érveket és számokat írtam neked, de te figyelmen kívül hagyod, annak ellenére, hogy számok alapján állítod fel a teljes kereskedésedet. Nem értem...

Amellett továbbra is nagyon drukkolok neked:))

#533511 Hathor Előzmény: #533510

Különben egy valamit nem értek sosem.

1órára ellenem fordul a piac, rögtön jönnek az okos tanácsok, miért panaszkodsz ez, meg az van. Mást nézzél, hüle vagy, nem így kell, miért nem adtad el.

Három napos emelkedés alatt egy rohadt szót nem szólt senki, hogy hé.. most igazad van, volt, vagy van értelme, nincs értelme annak amit mondasz.

Ma esünk egy százalékot esetleg, máris jönnek az oktatások.

Nincs ezzel baj, de ezt felfele is lehet mondani, hogy hé haver miért nem nézed a régiós piacot, az le van maradva, és nincs igazad.

Ez a jelenlegi példára..

Ennek ellenére 17430-520között van a java pozim a hétről, ott lett full pakk, majd a nyerőből, két három napban vétel 1-2-3kontik felfele.

Még 17500on sincs nagy gáz. 17779en zártunk.

#533510 Hathor Előzmény: #533458

Yo reggelt!

Szia Ricsi!

Igazad van, ott vagyunk, ahol lenni kell.

Na tovább ugorva..

Nem csak a jót, rosszat is közölni kell, hogy ma mínuszban Ázsia.

Jó játék, egy sima, egy fordított.

Kérdés mi számíthat itthon, itt majdnem mindegy minden már. HA emelkedik minden mi esünk 1.2%ot, ha esik minden mi stagnálunk, mert előttze estünk, vagy ma eshetünk a többivel. Tök mindegy. Itt az IMF, kedden kamatdöntő, ahol akár kamatcsökkentés is lehetne, akár jó hír is lehetne IMFtől, na de akár semmi sem lehet.

Mindenki döntse el maga.

Nyugat ott van ahol a tegnapi leütésnél voltunk, csak még estünk rá 1%ot.

Meglátjuk hatiban jön-e a pesszimista csapat, és mit kezd magával Bux.

Forint még mindig tegnapi zárásunk alatt 284.1, zárásunkkor.

Tudom ez nem számít, ne nézzük, csak a bóvlit, meg a gyenge régiót.

Figyelni fogom. Köszönöm.

Taresz: Nem ismerem BAC-ot de megnéztem, több értelmezésem is van, attól függ napi, vagy heti képet nézek. Röviden kis fej-vállat láttam gyorsba jobb vállnál, hosszúba egy háromszög szűkülést, megmutatom majd.

Be fogom rakni a képet, csak sűrű lett a napom. Most is elrohanok, de nyitó visszatérek.

DAX futi kinyitott tegnap 16.10es szintjén. Számomra nem rossz, de lehet később kevesebb is. Forint begyengült 2tizedet rá. 284.3 ,-)

Üdv.

#533458 Ricsi Előzmény: #533426

Szerintem közelebb járnál a valósághoz, ha olyan tőzsdéket néznél, amiknek az országa éppen "bóvli" besorolásban van.

Portugália, Lisszaboni tőzsde mai teljesítménye: -0,06%

Törökország, Isztanbuli tőzsde mai teljesítménye: -0,17%

Izland, Reykjaviki tőzsde mai teljesítménye: -0,18%

Magyarország, Budapesti tőzsde mai teljesítménye: -0,1%

Tudnám, mi a bajod???

Heti változások:

Portugália: +1,32%

Törökország: +0,24%

Izland: -0,78%

Magyarország: +2,04%

Havi változások:

Portugália: +5,05%

Törökország: +5,08%

Izland: -1,62%

Magyarország: -2,73%

Éves változások:

Portugália: -39,99%

Törökország: +1,34%

Izland: +6,69%

Magyarország: -27,44

Szóval, én nem értem a problémádat. Napi szinten velük együtt teljesítünk, heti szinten felülteljesítünk, havi szinten alul, de gondolom ennek belpolitikai okai vannak, éves szinten meg jobbak vagyunk Portugáliánál. És mi ketten lettünk mostanság bóvli, gondolom a többiek előbb esték ki magukat.

Rettenetes fals dolog a DJIA-val, a DAX-al összehasonlítania magyar tőzsdét, de még a régióval is. Hasonlítgasd a bóvlikkal máris látod, pont a helyünkön vagyunk.

Forrás: http://www.tradingeconomics.com/stock-markets-list-by-country

Emellett persze piszkosul drukkolok neked, csak ez már kikívánkozott belőlem.

Re: nincs cím

#533453 Frontin Előzmény: #533368

Szia! Nem hiszem hogy hiba volt (ha csak nem napon belülre gondoltad), szvsz a shortok nyitásával még várni kell, mielőtt fordulat állna be szerintem még csúnyán "megfuttatják" a korai fecskéket, csak hogy egy képzavarral éljek. Részemről még kivárás van, hiszen a bux-ba a mai zárószintről akár egy ezrest vagy többet is beleránthatnak gond nélkül.

#533426 Hathor Előzmény: #533402

USA prompt, DAX napi maxon megint, EUR/HUF 284alatt megint, visszaerősödve, a lengyel WIG 20nak is sikerült a napközbeni mínuszból 0.6% pluszban zárni.

Minden ok.

Mi van itt emberek? Mi a baja ennek a BÉTnek?

Ok ne menjünk.. de napközben minek megyünk fel 17550re buxban?

Kit szívatnak? Shortost szednek fel, vagy longost húznak be?

Jelenleg mindkettőt.

na holnap meglátjuk mit kezdünk magukkal. Még akármi is lehet..

itt egyébként minden.....

Most ezt a mai 1% emelkedést mikor hozzuk be?

Hatiban hogy pörgették már a vételi oldalt 16.40től, 20-50pakk forgatásokkal mársodpercenként.

Hol a mutyi? Itt.

Szép estét!

#533402 Hathor Előzmény: #533396

Hát ez egy jó nagy fos nap volt! :D

Ez a bux, egy csuda bux!

Én vittem mindent át.

Futik mennek tovább fel.

Bux mínuszban, hati 0.5%pluszban zárt.

Érdekes volt..

főleg, hogy 130.000darab OTP vételnek kellett állnia 3450en zárás után a könyvben. Piacin égbe húzták volna.

Na majd holnap, vagy jövőhéten

Csúnyán szop@tják itt a népet a BÉTen.

Üdv.

ds

#533396 Waszeitung

16800 Molly visszateszt is mingyá megvan aztán mehetünk az égbe...Opété nem annyira fain.

#533391 BudFox Előzmény: #533384

én egy kicsit máshogy látom.....Bux ban 17.500 volt ugye az ellenállás....röviden fölé ment, most meg élesen lefordult róla...elég nagy ez a háromszög amiben most vagyunk...innen jöhet még lefele bőven...aztán támaszról majd újra fel.

#533384 Hathor Előzmény: #533375

Na daxli már vissza is jött napi max közelébe.

S&P is próbálkozik..

Majd visszajön szépen minden. Mert most fel kell menni.

#533375 Hathor Előzmény: #533372

Én maradok longban.

Jött most rossz adat, ennyi kellett. Majd megy tovább.

Rés betöltésre került, ami mondjuk mindegy, legalább nem alakul ki sziget egy holnapi csökkenésben. Minden rosszban nézzünk valami jót ,-)

#533368 akpo7 Előzmény: #533198

Én a 200 napost tiszteletben tartva dobtam ma reggel a longokat. Shortolni nem mertem a megrántásban, kisebb hiba volt.

#533363 Hathor Előzmény: #533355

Nemsoká jönnek 16.00ás adatok.

Lesz egy pár.

Biztos lesz jó, rossz adat is.

Kérdés melyiket hogyan értékelik, merre akarják vinni a piacot.

Ha már elhúzták eddig, akkor vihetnék még feljebb szerintem.

#533355 Hathor Előzmény: #533353

17372-389 között van bux rés, ha jól néztem... egész közel voltunk hozzá, megérte megvenni fölötte. 400as KT is megérte még.

Eur/usd jött lejjebb, indexek kint elég jók, én kitartok még elképzelésem mellett, mindig kell egy kis visszajövet..

Nem kell mindent megcsinálni két nap alatt. Hagyjunk valamit jövőhétre is.

#533353 Hathor Előzmény: #533333

Bocsi, elmentem közbe ügyet intézni.

Most estem be gép elé, látom 820 az árfolyam, gyorsan megvettem mai nyerőből :D

Lejjebb még ennyi sem lenne a nyerőm, így itt megkaptam ennyit, megvettem.

#533340 BudFox Előzmény: #533280

úgylátom te még nagyon kezdő vagy a tőzsdében....ha határidővel szeretnél kereskedni akkor csináld azt hogy 1, vagy két kontraktusnál nem veszel, vagy adsz többet....aztán megnézed hogyan működik....az első fél évben ne vegyél sokat, mert mindenedet elveszted :_)))

#533333 BudFox Előzmény: #533264

most még felfelé tartunk...de vigyázat, a munkanélküliségi adat borzasztó rossz lett....

nem tudom mit tegyek.....ha nagyon esik én lezárom.