Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fegyverek

Re: nincs cím

#539792 KawaBazsy Előzmény: #538465

Most azt olvastam, h a Röhm-öt kétféle dobbal hozták forgalomba, 8 ill. 10 mm-es gumi-t kilövő változatban. Akkor mégis Alfa lesz, az 12-es..

#539477 slaydo Előzmény: #539114

Én tegnap voltam, bár nem a csomagot próbáltam, de az összes karabélyon átmentem, és azt kell mondjam jó élmény, bár nagyon fárasztó!

Ja, és a segítő egy nyugalmazott ezredes az idegenlégióból... vannak sztorijai!

Ajánlom!

Ez tetszik, ebből a csom…

#539114 KawaBazsy

Ez tetszik, ebből a csomagból csak a Kalasnyikovot próbáltam..

http://www.bonuszbrigad.hu/17-090-Ft-helyett-8-490-Ft-Taktikai-elmenyloveszet-Pump-action-Remington-870-essel-AK-47-essel-es-3-mas-legendas-fegyverrel-66-loves-a-Gemini-Loteren?utm_content=523924-time_0612&disable_all_popups=true&utm_medium=email&utm_source=newsletter-users_own&utm_campaign=bb-newsletter-dailyofferV3-0E8AE1-date_20120809&disable_signup_popup=true

#538465 Ibiza Előzmény: #538461

az konstrukciós hiba..de nincs jelentősége..mert a csó acél másképp mozog mint a spiáter.

#538461 KawaBazsy Előzmény: #538459

Több Zoraki R1-et is láttam a cső végén lepattant spiáter darabbal (a dobnál), olyat nem veszek. Jah, a használtnál nehéz eldönteni, h mennyit bír még.. kitalálom.

#538459 Ibiza Előzmény: #538426

hali..volt..anno ismerősnek azt vettem..G030at...szép munka nem nagy de nehéz..igen rőhm már nem igen van azért ez kisebb, papámnak vettem zoraki GGt..nem rossz,,stabil cucc jó anyagokkal...mondjuk nem szép..60.70 j tud..nitróssal többet..

széthasznált Rőhmöket árulgatnak..az enyémmel kb 15öt lőttem..nem lődözni kell..önvédelmi eszköz..mint a kukrim és még 3 késem..meg pár apróság

#538426 KawaBazsy Előzmény: #532637

Szőr, volt már a kezedben Alfa G030? Elvitték a S and W-t, így vennék egy gumisat, de elbizonytalanodtam.. elég nagy darabnak látszik, lehet h inkább egy Rg89S lenne a jobb, mint neked van, az mintha filigránabb lenne képeken.. de megnézni ugye nem tom, mert már csak használt van.

#535491 Kissherceg Előzmény: #532637

Térítésmentesen kapott Magyarország hadfelszereléseket Németországtól, a tíz teherautót és az 500 rohamsisakot Hende Csaba honvédelmi miniszter csütörtökön vette át a németországi Feldkirchenben.

Németország a Magyarországnak átadott eszközökkel próbálja ki, hogy miként lehet "egy szövetségesnek jogilag rendezett módon ingyenesen átadni hadi felszerelést" - mondta az MTI-nek telefonon Hende Csaba.

Az ünnepélyes átadáson jelen volt több vezető német politikus, köztük Christian Schmidt, a védelmi minisztérium államtitkára, aki beszédében hangsúlyozta, hogy kiválóak a német-magyar katonai kapcsolatok - tette hozzá.

A Mercedes teherautókat a honvédség híradós alakulatai használják majd, a kevlársisakokat pedig az Afganisztánban szolgálatot teljesítő magyar katonák. Ezek a felszerelések az "előfutárai" lehetnek további, "nagy volumenű" eszközátadásoknak - mondta a miniszter.

#532637 Ibiza Előzmény: #532606

én szoktam rendőrnek mondani..

1. ő nem törvényalkotó hanem végrehajtó, ne találjon ki új dolgokat

2. az én adóforintomból kapja a fizetését..ezt ne felejtsük már el..

volt olyan rádudáltam egy civil autóra mert totyorgott majd megelőztem..látom nyargal utánam..egyszer mellettem is volt..dudál villog integet majd meg szakad..benne rendőr egyenruhában..mikor megelőztem már láttam.. nem foglalkoztam vele..piros lámpánál elém ment..mert közben beparkoltam.. kiszökdécseltek.. mondja mi van... mondom magának is jó napot.. de mivel mi van? oszt mondja integetett meg hasonló.. mondom én törvénytisztelő polgár vagyok megtanultam a kreszt..és nem láttam azokat a szabványos szabályos rendőri karjelzéseket amiket tanultam..miért kellene megállnom.. látta nem jött be nézegetett ezt azt amazt..oszt mondja látja "ibiza" hiába sietett nem ment vele semmire..mondom nem tudom mert én ide jöttem..tényleg mert henteshez parkoltam, oda mentem..

#532601 Ibiza Előzmény: #532599

a hátán mérd..ott rövidebb vagy mond a rendőrnek boltban vetted és 7,9mm.. ha beleköt mond azt nem méregetted elhitted.. már is jóhiszemű vagy..

#532600 Csusza Előzmény: #532577

Dehogynem! Ahogy az egyszeri rendőr is, én is szeretem a viccet.

Csak nem értem...

:-)

#532599 Csusza Előzmény: #532560

:-)

Közben megmértem, ha már szóba került. Az enyém 8,8 centi.

(A lányok azt szokták mondani, azért ne keseregjek... :-))

Amikor vettem, a fene se gondolt ilyen centizgetésre. Leköszörülni viszont nem vagyok hajlandó, klassz kis egykezes bicsak.)