ha nagyon emelkedünk reggel dobom az összes shortot és full long lesz...ezt nem hiszem el...
ha nagyon emelkedünk reggel dobom az összes shortot és full long lesz...ezt nem hiszem el...
holnap shortot biztos nem nyitok rá, idiótizmus felsőfokon. OTP - Mtel alulteljesítő eddig, mindkettő elfog szállni szépen, de főleg mtel miatt lesz short bosszankodás..
full kp-fedezettel lehet kipróbálom a módszered, hatalmas pakkal kis mozást lekereskedni Dt.
majd meglátjuk, próbálkozunk, próbálkozunk :) sztm ebből megint beragadási verseny lesz lefele... azt kell megállni, hogy shorthoz nem nyúlunk :)
aha.. jó terv emelkedünk mint állat addig longgal keresel.. majd a tetején short hegy.. onnan a pokol sötét bugyraiban zárás.. :)
remélem keresel a shortoddal bocs de azt is nem sokat .)
nincs shortom, ma zártam mindet, csak longom van. Sokszor több volt a long, mint a short és longokat zártam, esésben meg shortokat olykor.... Csak ott több volt a kistoppolódás, mert nem 500pontokra nyitogatom, pedig csak annyit esik bux :)
de mindig emlegeted a shortod aminek afedezete a long.. ez otp vagy bux? ez honnan él?
18k felett nyitok, ha bux kitör.
önbizalom kell, nincs mese :))
Lefele menet shortot nem zárom, longgal csökkentem nyereséget, hogy ne legyen pofátlanul sok a nyerő:D
Váááá ez nagyon kemény :D
Első esőszakaszt megveszik, annyi :) Utána magasabb csúcs, majs megint kicsi esés ismét magasabb csúcs, majd új alj :) kb így gondolom. Lehet a 18400 körül short pozit egyből BUX1012re kötöm, úgyis márciusban zárom :D:D
Lefele menet shortot nem zárom, longgal csökkentem nyereséget, hogy ne legyen pofátlanul sok a nyerő:D
Látom Téged is csak az éltet hogy azért menjünk qva magasra hogy jó helyről legyen a short :D
Baromi egyszerűnek tűnik hogy egyszercsak elkezdünk lefelé tartani és shortot nem elengedni,kivi leszek hogy milyen barbatrükk lesz benne....
:)) 10000pontos shortra hajazom már :)) 9800felett alku pozícióban leszek a piaccal:))
Jelzáloghitel long lehet jobban hozna,idén már moderálás jár az esés szóért! :D
:)) 16ks bux felett hatalmas sc lesz, kb 1500-2000pont lehet benne, afelett Én már jelzáloghitellel shortolok :)))
Már Kecskeméti doktor is megbolondult hatiban 20e szinteket lát,bár ha vki bux 10e alatti értéknél azt mondja hogy tavasszal 16e felett leszünk sztem körberöhögöm most már 20e sem elképzelhetlen....
Hát már nem tudom, de sajnos indítottam longot nap elején 16k felett és esésben dobtam, majd emelkedésben vettem vissza és záróban dobtam így kicsi plusszom lett, de nem gondoltam, hogy ez lesz a vége
Shorton is gondolkodtam, de mint Herceg is írta, ha a bux 15800 főlé zár holnap, akkor hatalmas tér van felfelé.
A meglévő shortokat is zárni fogom. Amcsikat meg figyelem reggelre mit teljesítenek.
Nem használok stoppot, mert nem veszek eszeveszett adagokat, inkább sok kicsit, és folyamatosan zárom, ha elpattan a húr :-)
Persze ez sem mindig jó stratégia, de napi 500 pont a hatiban az azért nekem meredek egy nagy pakkal (ennyire nem bírom a stresszt)
Na de mindegy megyek tanulok, mert .....
Holnap meg meglátjuk