Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: Gl

#53211 BudFox Előzmény: #53181

ha nagyon emelkedünk reggel dobom az összes shortot és full long lesz...ezt nem hiszem el...

#53183 Kissherceg Előzmény: #53182

holnap shortot biztos nem nyitok rá, idiótizmus felsőfokon. OTP - Mtel alulteljesítő eddig, mindkettő elfog szállni szépen, de főleg mtel miatt lesz short bosszankodás..

#53182 Ibiza Előzmény: #53181

full kp-fedezettel lehet kipróbálom a módszered, hatalmas pakkal kis mozást lekereskedni Dt.

#53181 Kissherceg Előzmény: #53180

majd meglátjuk, próbálkozunk, próbálkozunk :) sztm ebből megint beragadási verseny lesz lefele... azt kell megállni, hogy shorthoz nem nyúlunk :)

#53180 Ibiza Előzmény: #53178

aha.. jó terv emelkedünk mint állat addig longgal keresel.. majd a tetején short hegy.. onnan a pokol sötét bugyraiban zárás.. :)

remélem keresel a shortoddal bocs de azt is nem sokat .)

#53178 Kissherceg Előzmény: #53176

nincs shortom, ma zártam mindet, csak longom van. Sokszor több volt a long, mint a short és longokat zártam, esésben meg shortokat olykor.... Csak ott több volt a kistoppolódás, mert nem 500pontokra nyitogatom, pedig csak annyit esik bux :)

#53176 Ibiza Előzmény: #53175

de mindig emlegeted a shortod aminek afedezete a long.. ez otp vagy bux? ez honnan él?

#53172 Waszeitung Előzmény: #53169

Lefele menet shortot nem zárom, longgal csökkentem nyereséget, hogy ne legyen pofátlanul sok a nyerő:D

Váááá ez nagyon kemény :D

#53169 Kissherceg Előzmény: #53168

Első esőszakaszt megveszik, annyi :) Utána magasabb csúcs, majs megint kicsi esés ismét magasabb csúcs, majd új alj :) kb így gondolom. Lehet a 18400 körül short pozit egyből BUX1012re kötöm, úgyis márciusban zárom :D:D

Lefele menet shortot nem zárom, longgal csökkentem nyereséget, hogy ne legyen pofátlanul sok a nyerő:D

#53168 Waszeitung Előzmény: #53162

Látom Téged is csak az éltet hogy azért menjünk qva magasra hogy jó helyről legyen a short :D

Baromi egyszerűnek tűnik hogy egyszercsak elkezdünk lefelé tartani és shortot nem elengedni,kivi leszek hogy milyen barbatrükk lesz benne....

#53153 Kissherceg Előzmény: #53149

:)) 16ks bux felett hatalmas sc lesz, kb 1500-2000pont lehet benne, afelett Én már jelzáloghitellel shortolok :)))

#53149 Waszeitung Előzmény: #52986

Már Kecskeméti doktor is megbolondult hatiban 20e szinteket lát,bár ha vki bux 10e alatti értéknél azt mondja hogy tavasszal 16e felett leszünk sztem körberöhögöm most már 20e sem elképzelhetlen....

#52970 kelvin Előzmény: #52961

Hát már nem tudom, de sajnos indítottam longot nap elején 16k felett és esésben dobtam, majd emelkedésben vettem vissza és záróban dobtam így kicsi plusszom lett, de nem gondoltam, hogy ez lesz a vége

Shorton is gondolkodtam, de mint Herceg is írta, ha a bux 15800 főlé zár holnap, akkor hatalmas tér van felfelé.

A meglévő shortokat is zárni fogom. Amcsikat meg figyelem reggelre mit teljesítenek.

Nem használok stoppot, mert nem veszek eszeveszett adagokat, inkább sok kicsit, és folyamatosan zárom, ha elpattan a húr :-)

Persze ez sem mindig jó stratégia, de napi 500 pont a hatiban az azért nekem meredek egy nagy pakkal (ennyire nem bírom a stresszt)

Na de mindegy megyek tanulok, mert .....

Holnap meg meglátjuk

#52961 Amatoregy Előzmény: #52951

Visszatérve:

Adat után majdnem zártam a longot.

Pénteken a sort stoppot kaptam ki 16200 felett.

Szóval itt a stop vagy jó vagy nem.