Naggyon rá vagy gyógyulva a csillagokra mostanában..)))
Naggyon rá vagy gyógyulva a csillagokra mostanában..)))
Mindent lehet, kérdés, hogy mennyibe kerül...egy ilyen 500-as motorba, aranyárban van minden....
biztos javítható, itt csak a ráfordított összeg kétséges....
tudni kéne, mikor dadog, stb....
KIcsit lejjebb, van egy fehér, ugyan ilyen 500-as, igaz 2-el kezdődik az ára, de az ott van....azért oda adnám az autómat...
Józsibá'! Ezt nem tudjuk megszerelni? :-) Bár ez is tákoltnak tűnik, már az újabb, faceliftes ülések vannak benne..
az e420 e430ba cserélheted a váltót 200e körül.. kettőt is használtam, mindkettőnél ez volt.. mondjuk az összes merci váltóját szétbasztam:)
Jah, tudom h az se egy jól sikerült széria, ezért kizárólag a tükörindexeseket nézem, a 2000 utániak már sokkal jobbak..
Ez nagyon igaz a w210-es mercikre...Ha esetleg ilyesmi vásárlásra adod a fejed, alaposan nézd meg...
De annyira rozsdásodnak, hogy pl az első felső rugótányérok, elporladnak, és leesik az autó eleje....
Ez nem vicc!
Igazat megvallva vettem már, de azt csak bizniszre.. sok pénz inkább ingatlanban álljon, ne egy marék rozsdás vasban. :-)
igen, de ne korlátozzuk mán be, hogy 2-el kezdődőt nem veszünk elvből, milyen kereskedői hozzáállás ez, kérem?
:))
Olcsón jót, ezt tőled tanultam, Józsi Bá'! Kereskedők vónánk, vagy mifene.. :-)
Avangartba nem fa színű dekor van...ez az autó, úgy fals, ahogy van....
Én nem akarom neki eladni, Ő kóstolgat, kb fél éve...
Gombokért, jót, ez ritkán megy...))
Ez a 210-es 430-as is...
hátsó lámpa fólia elég albán...
Bazsyval kocsit venni jó, nem neki eladni... :)
Ez nem néz ki rosszul így képen..
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/e_430/mercedes-benz_e_430_avantgarde_automata-5772580
Hú vazze, úgy 2-vel kell kezdődnie az árnak, annyit elvből nem adok járműért.. :-))
Mondj valamit rá...
de úgy, hogy 118e km van benne, és ez nem tekergetve ennyi...
ML-re vevő vagyok akciós áron, tőlem menne a sógoromnak, az szereti ezeket a felfújt kocsikat. :-)
Bazsy Bá...biztosat a bizonytalanért????
még ha 2 hengerrel több is van benne?
:))
Mióta megvan guliver, nem is volt beindítva az ml....
Hétezeré teletankolom, és elég 1 hónapig..)))
Hétfőn, agy kedden viszem fóliáztatni....carbon fólia lesz a fekete műanyag részeken...