Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#529298 Dioka Előzmény: #529296

Ott nem csak az üzemeltetési jogon ment a vita? A hardver is az övék volt?

#529297 Paladin Előzmény: #529294

Ezt konkrétan én nem tudom, mindenesetre biztos, hogy nem lesz őszinte a mosolya a következő Videoton-meccsen, ha a bankjáról még lehúznak pármilliárdot.

:-)

#529296 Arsene Lupin Előzmény: #529282

"Ővé a hardver"

Na és. Pécsett meg a Suezé volt. Még a francia nagykövetet is elküldték az anyjába, persze diplomáciai nyelven.

Kerályság van. Ha akarná a kerály, még az első éjszaka jogát is visszaállíttathatná.

#529294 Kissherceg Előzmény: #529288

Csányi nagyon durván nem foglalkozik vele és igen egy fiatal elemző döntött úgy... Nekem van egy két ilyen ismerősöm és meglepő, hogy milyen hatalmuk van...

#529293 exmnbs1 Előzmény: #529289

kár hogy tigus nincs itt

neki volt egy elmélete a RESZ-ről hogy ha az eszközöket nem veszik meg sürgősen akkor az az üzlet befuccsolhat

#529292 Paladin Előzmény: #529287

Most olyasmit játszunk, hogy bárki bármit ír az E-Star-ról, akkor arra azt írod reggeltől estig, hogy "ez de szar, az de szar", meg "biztos ez, biztos az"?

Nekem ezzel nincs bajom, csak ez olyan..olyan...olyan kisgazdás.

:D

#529291 Dioka Előzmény: #529285

Na de olyan törvényt hozni, hogy ingyé? Ráadásul az elmaradt számlákat se fizetve? Népiesen fogalmazva: Ejstand?

Mert ugye akkor ez az összes önkorira érvényes lenne, azokra is akik elismerik a tartozást! Mivel, ha csőd van, akkor nem csak Lázárnak nem fűt, hanem még más önkorinál sem!

Érdekes ez!

#529289 Arsene Lupin Előzmény: #529276

A leszerelés és új telepítése macerás és költséges dolog. Úgyhogy Csabika csak ne piszkálja a saját kazánjait. Odarak Jani két markos gyereket, Csabika meg járhat a bíróságra.

Einstand, ahogy a Pásztor fiúk mondták, amikor elvették Ernő üveggolyóit.

#529288 Paladin Előzmény: #529283

Ráadásul én a magam részéről azt is elképzelhetetlennek tartom, hogy februárban az OTP Alapkezelő egy ottani 22 éves elemzője döntött úgy, hogy jól bevásárol E-Star-ból, sokkal inkább Csányi bácsi bólintott rá a dologra, ő pedig szerintem már felemelte a piros telefont a Nádor utcában.

:-)

#529286 Dioka Előzmény: #529279

De azért ütőkártya a kezében! Tehát tárgyalási alap. Mégha nem is a legjobb!

Ezért gondolom, hogy nem lesz csőd. Max érdemei elismerése mellett felmentik tulajdonosi pozijából.

Persze, hogy utána mi lesz, ki tudja. De akkor a kötvény érhet valamit!

#529285 exmnbs1 Előzmény: #529282

amit ingyen köteles x idő múlva átadni

x lehet az eredetinél kisebb szám is AL-féle tv módosítás esetén

#529284 exmnbs1 Előzmény: #529269

nem jut el a felszámolásig?

ez a hitelezője döntése

a csődbe menekülés az pedig a sajátja

#529283 Paladin Előzmény: #529280

Hát, szerintem azért a kötvényeket lejegyző bef.alapok már bekopogtak a cégnél, hogy mégis, mi folyik ott.

#529280 Dioka Előzmény: #529274

csőd, de a csődegyezség sem 1-2 nap alatt jön létre. Akkor viszont a hideg már a másik oldalt is szorongatná!