Csányiék már voksoltak, nem adtak ref hitelt feneketlen kútba
Csányiék már voksoltak, nem adtak ref hitelt feneketlen kútba
Ott nem csak az üzemeltetési jogon ment a vita? A hardver is az övék volt?
Ezt konkrétan én nem tudom, mindenesetre biztos, hogy nem lesz őszinte a mosolya a következő Videoton-meccsen, ha a bankjáról még lehúznak pármilliárdot.
:-)
"Ővé a hardver"
Na és. Pécsett meg a Suezé volt. Még a francia nagykövetet is elküldték az anyjába, persze diplomáciai nyelven.
Kerályság van. Ha akarná a kerály, még az első éjszaka jogát is visszaállíttathatná.
Csányi nagyon durván nem foglalkozik vele és igen egy fiatal elemző döntött úgy... Nekem van egy két ilyen ismerősöm és meglepő, hogy milyen hatalmuk van...
kár hogy tigus nincs itt
neki volt egy elmélete a RESZ-ről hogy ha az eszközöket nem veszik meg sürgősen akkor az az üzlet befuccsolhat
Most olyasmit játszunk, hogy bárki bármit ír az E-Star-ról, akkor arra azt írod reggeltől estig, hogy "ez de szar, az de szar", meg "biztos ez, biztos az"?
Nekem ezzel nincs bajom, csak ez olyan..olyan...olyan kisgazdás.
:D
Na de olyan törvényt hozni, hogy ingyé? Ráadásul az elmaradt számlákat se fizetve? Népiesen fogalmazva: Ejstand?
Mert ugye akkor ez az összes önkorira érvényes lenne, azokra is akik elismerik a tartozást! Mivel, ha csőd van, akkor nem csak Lázárnak nem fűt, hanem még más önkorinál sem!
Érdekes ez!
A leszerelés és új telepítése macerás és költséges dolog. Úgyhogy Csabika csak ne piszkálja a saját kazánjait. Odarak Jani két markos gyereket, Csabika meg járhat a bíróságra.
Einstand, ahogy a Pásztor fiúk mondták, amikor elvették Ernő üveggolyóit.
Ráadásul én a magam részéről azt is elképzelhetetlennek tartom, hogy februárban az OTP Alapkezelő egy ottani 22 éves elemzője döntött úgy, hogy jól bevásárol E-Star-ból, sokkal inkább Csányi bácsi bólintott rá a dologra, ő pedig szerintem már felemelte a piros telefont a Nádor utcában.
:-)
De azért ütőkártya a kezében! Tehát tárgyalási alap. Mégha nem is a legjobb!
Ezért gondolom, hogy nem lesz csőd. Max érdemei elismerése mellett felmentik tulajdonosi pozijából.
Persze, hogy utána mi lesz, ki tudja. De akkor a kötvény érhet valamit!
amit ingyen köteles x idő múlva átadni
x lehet az eredetinél kisebb szám is AL-féle tv módosítás esetén
nem jut el a felszámolásig?
ez a hitelezője döntése
a csődbe menekülés az pedig a sajátja
Hát, szerintem azért a kötvényeket lejegyző bef.alapok már bekopogtak a cégnél, hogy mégis, mi folyik ott.
hozok egy példát
phyt átvette a Wamsler
hol volt arra ralli hetekig?