Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#529153 Arsene Lupin Előzmény: #529143

"azon gondolkozom, hogy amíg a rv. nulla feletti értékkel bír, addig a kötvények kifizetése biztos"

Butaság. Tele lehet a szekrény pénzügyi csontvázakkal, a szőnyeg alatt pedig lehet egy rakás sz*ros palacsinta, amit a cégnek kell elfogyasztania. A részvények árfolyama információ-késleltetésben van.

Lantos és az fb tagok nem véletlenül hagyták ott a süllyedő hajót. Csak az Elemer tart ki, baromira rá lehet szorulva arra a havi járandóságra.

#529152 rbbj11 Előzmény: #529147

egyelőre nem mertem. De ahogy csökken az értéke, úgy egyre vonzóbb, mert egyre jobb a hozam/kocka arány. Ha még csőd lenne, akkor is jó eséllyel kifizetnék a kötvényeseket, csak hozam nélkül. Esetleg 70%-on, ha nagyon rossz a helyzet. Tehát nagyon tetszik, meg kell valljam.

Re: EStar

#529149 cédrus Előzmény: #529040

Én is nyomnám rá a tetsziket:) Azon kevés ember közt vagy, akiket kedvelek innen, pedig sose beszéltünk...

Pedig milyen illendően ideszart a semmiből a jóbarát.

#529146 banyaiz Előzmény: #529141

Olyan visszapattanás kellene mint 2009-es pánik után volt Otp-ben 1200 környékéről. Ahhoz viszont fundásan kellene helyre tenni az állapotokat.

Csak az a gond, hogy a cég fundásan komoly gondokkal küzd, egy elég problémás gazdasági helyzetben, amikor hitelt is nehezebb kapni, megrendelést is nehezebb szerezni , önkormányzatok is le vannak égve stb stb.

De azt még mindig nem értem mit műveltek ennél a cégnél, nagyon sokat akartak egyszerre egy rossz környezetben, vagy nem tudom, ezeket a költséglefaragásokat sem értem. Hogyan lehet ennyivel költséget csökkenteni, elég nagyvonalúak voltak kiadásoknál akkor eddig , ha ennyivel tudnak reálisan költséget faragni.

#529145 Paladin Előzmény: #529142

Inkább a céget zrikáld, hogy álljanak már elő a 2011-es beszámolóval, elvileg az eszközök fedezik a tartozásokat, úgyhogy nem kell behitelezned.

:-)

#529144 Kiss Zoltán Előzmény: #529141

Gondoltam rád miután írtad a gyerekkel sétálni mentél-a játszótéren ha gyerekkel vagyunk a kakas hinta tetején szállunk be és finoman az alján ki-de hát ebben mi már profik vagyunk!(-:

#529143 rbbj11 Előzmény: #529108

azon gondolkozom, hogy amíg a rv. nulla feletti értékkel bír, addig a kötvények kifizetése biztos. Egyre kecsegtetőbb a kötvényeinek vásárlása

#529141 Grizzly Géza Előzmény: #529134

Valószínűleg egy kész átverés show szopóági résztvevői voltunk. Amennyiben az volt,akkor ügyesen fel volt építve,de nagy emberek is benne vannak a trutyiban osztom banyaiz véleményét,lesz itt még meglepetés, mondjuk egy duplázás 300-ról :)

#529140 Paladin Előzmény: #529138

Hát, jó lenne, ha majd a kasszához lennétek szólítva, hogy fizessétek a kötvényeinket!

:-)

#529136 Gyuluska Előzmény: #529133

:-) Valamit azért tényleg illenék kommunikálni a cégnek.... Elég elkeserítő, de már én is elkönyveltem veszteségként a megmaradt részvényeimet. Nekünk meg csak nem kell majd befiztni.... :-)

Arra azért kíváncsi lenn…

#529134 Kiss Zoltán

Arra azért kíváncsi lennék,hogy az a deák aki tavaly a BÉT pályázatát nyerte az E-star elemzésével, 21k-s 2012-es jövendölésével most hol dolgozik? Igaz azt is írta rossz esetben akár 8k is lehet,én barom meg még azt gondoltam milyen negatív ez a fickó!:(

#529130 banyaiz Előzmény: #529129

Egyre jobban kezd érdekelni a papír. Csúnyán elbántak vele ma is.

Lassan a csődöt árazza a piac. Hihetetlen 1 év alatt mi lett a céggel.

Nincs auditált mérleg, nagy kintlévőségek aminek a behajtása kétséges államtól, kötvény lejáratok , nehéz hitelhez jutás stb.

hmm ezt így felsorolva nem igazán az a nagyon vonzó befektetés, viszont az ár is hihetetlenül lemorzsolódott. Nagy szereplők vannak benne kötvény, részvény oldalról. Kiszállni se tudnak ilyen körülmények között nem tudnak mennyiséget eladni.

Mondjuk vhogy tudnának lobbizni a forradalmároknál önkorik fizessenek mindjárt más lenne a leányzó fekvése, de elég zűrzavaros a helyzet

#529129 zeeh_ Előzmény: #528999

Azért a ~12400 -> 864 után bármit el tudok erről a papírról képzelni.

Lassan Orcoval vetekszik bukásban, az 30 ezerről esett 860 vidékéig, miután kivezették.