Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: kérdés

#527667 cédrus Előzmény: #527666

Hát persze, mert az eladással együtt hirtelen el kell kezdeni roppantul tisztelni néhányakat, összefügg nagyon. Főleg nálad, aki már réges-régen eladáson gondolkoztál, mikor még azt se tudtad, kik ezek.

#527666 taresz Előzmény: #527663

Lehet, hogy egészségtelen, de ha egészségesebb lennék akkor sokkal szegényebb is.

#527663 cédrus Előzmény: #527656

Semmi rosszra nem gondoltam. Megmutattam, hogy a nyelvi elemekre alapozott klónkiáltás nem tévedhetetlen. Talán azt is, hogy jobban idomultál néhány emberhez, mint az egészséges.

Re: nincs cím

#527586 Muskatli Előzmény: #527583

Az a lejart tetel, gazfogyasztas pl, nem derult ki az a szam amire rakerdeztel csak annyi h megegyetek annak megfizeteserol

#527579 exmnbs1 Előzmény: #527569

annyit lehet tudni hogy összesen 21m-t kapott Vámospércs mint bajba jutott önkormányzat

#527548 exmnbs1 Előzmény: #527546

nem mert már okt 24-én sem látni hogy tudnának a kv-seknek fizetni

a nav pedig éves jelentés hiánya miatt törölheti a céget

#527535 Protein Előzmény: #527527

A cég nagyon nehéz helyzetben van, mert nem mehet még egyszer neki a fűtési szezonnak úgy, hogy a partnerei nem fizetik ki csak kb. 25%-ban. Ez nagyban veszélyeztetne a 2013 februári kamatfizetést. Ha pedig felmondja a szerződéseket, akkor miből fogja visszafizetni a több tízmillió eurós adósságát. Egy hosszú bírósági eljárás meg pont nem segítene neki, mert kb. első tárgyalási napot tűznék ki 2014 q1-ig. Róka fogta csuka.

Az önkorik helyzete még szebb: miért fizessek, amikor fűtési szezonban nem kapcsolhatják le a távhőt? Miből fizessek, amikor nem tudom milyen adók maradnak nálam?

#527527 Higins79 Előzmény: #527523

elfogult vagyok...de szvsz ha más üzemeltetne akkor ki kell fizetni az eszarnak tulajdonát képező eszközöket vgay bérelni kell, ha az ő tulajdona, a másik a gyors segély a lakosság részére abból jöhet kes mert kifizetik a tartozásukat ha kifizetik:)...fingasa meg őket az eon is megérdemlik..

#527526 exmnbs1 Előzmény: #527522

érdekes lenne tudni hány cég jár egy cipőben az e-starral

nem látok cikkeket ahol a többiről is írnának