Fogy a türelem,fogy a pénz....hitel lehívásról semmi info?!
Fogy a türelem,fogy a pénz....hitel lehívásról semmi info?!
Egyetértek :) 2000 felett ment ez a szüttyögés mint most itt 1200-1300 között... Nem longnak néz ki...
Mondjuk Taresznak az volt a 2011-es év legjobb tőzsdei döntése.
Hát persze, mert az eladással együtt hirtelen el kell kezdeni roppantul tisztelni néhányakat, összefügg nagyon. Főleg nálad, aki már réges-régen eladáson gondolkoztál, mikor még azt se tudtad, kik ezek.
Lehet, hogy egészségtelen, de ha egészségesebb lennék akkor sokkal szegényebb is.
Semmi rosszra nem gondoltam. Megmutattam, hogy a nyelvi elemekre alapozott klónkiáltás nem tévedhetetlen. Talán azt is, hogy jobban idomultál néhány emberhez, mint az egészséges.
Én élõben is megjelentem már, de gondolsz amit akarsz. Mint ahogy Én is.
"Ez a legnagyobb problémád?"
http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/1753/1/#post527446
Hoppá-hoppá, a DNS, meg a többi baromság. Akkor te is klón vagy? Dehogy, csak kicsit túlzásba vitted az idomulást.
Az a lejart tetel, gazfogyasztas pl, nem derult ki az a szam amire rakerdeztel csak annyi h megegyetek annak megfizeteserol
annyit lehet tudni hogy összesen 21m-t kapott Vámospércs mint bajba jutott önkormányzat
Tudja valaki h Vamosprecsen menyit fektetett be a ceg. ? Kifizetik az e-start.
nem mert már okt 24-én sem látni hogy tudnának a kv-seknek fizetni
a nav pedig éves jelentés hiánya miatt törölheti a céget
Szvsz 2013 feb nem lesz gond telen termelik a penzt
A cég nagyon nehéz helyzetben van, mert nem mehet még egyszer neki a fűtési szezonnak úgy, hogy a partnerei nem fizetik ki csak kb. 25%-ban. Ez nagyban veszélyeztetne a 2013 februári kamatfizetést. Ha pedig felmondja a szerződéseket, akkor miből fogja visszafizetni a több tízmillió eurós adósságát. Egy hosszú bírósági eljárás meg pont nem segítene neki, mert kb. első tárgyalási napot tűznék ki 2014 q1-ig. Róka fogta csuka.
Az önkorik helyzete még szebb: miért fizessek, amikor fűtési szezonban nem kapcsolhatják le a távhőt? Miből fizessek, amikor nem tudom milyen adók maradnak nálam?
antigurut kitiltották " más faluból származás " vétség miatt.
elfogult vagyok...de szvsz ha más üzemeltetne akkor ki kell fizetni az eszarnak tulajdonát képező eszközöket vgay bérelni kell, ha az ő tulajdona, a másik a gyors segély a lakosság részére abból jöhet kes mert kifizetik a tartozásukat ha kifizetik:)...fingasa meg őket az eon is megérdemlik..