Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: kérdés

#526997 taresz Előzmény: #526965

"Mert ezeknek van valami értelme!"

Persze, persze....................

Azért az is sokat mondó, hogy a ledumálók nem cserélik úgy a felhasználónevüket, mint az alsógatyát.

Lehet, hogy tevedek, de …

#526992 Damn Jones

Lehet, hogy tevedek, de szerintem nem volt jo otlet osszerugni a port az onkormikkal, amikor letfontossagu hitelre varnak... Ez azert polak fulekbe is eljut.

Az idozitese nem volt valami Kas(s)a(i), vagy Kasia lengyelesen mondva. Ki adna hitelt egy olyan cegnek, aki a fel orszaggal perben allhat? Akkor is, ha nem a ceg, hanem a masik fel saros.

Ami meg a hosszutavu kepet illeti ( mar ha azt a ceg megeri ) , ki mer olyan cegbe fektetni, aki ekkora baklovest kovetett el. Valaszokat nem varok, es nem csak azwert, mert keso van...

#526982 reckon Előzmény: #526980

Arányban? Ebben a topicban? Biztos hogy nem, számoljon utána. CSak Ex több lefelé dumát nyom, mint amennyit a longerek kompenzálni tudnak. Ha épp nincsen szabin.

Persze, bárkit lehet ignorálni, csak nekem mindig gyanús ha valaki nagyon ráér egy cégre.

Az eseti fel-, és leduma akaratlan is lehet, nehéz elkerülni.

Ha Önnek valamiért tényleg az a mániája, hogy elvakított kisbüfiket ment, és semmilyen haszna nem származik belőle, nem szándékom ezért cseszegetni.

#526979 reckon Előzmény: #526977

persze, hogy ráérnek. Hiszen Ön és Ex valójában egy emberrel beszélgetnek, mind klónok vagyunk. Elég ha az az egy ember ráér, és máris ömlik a szar a két önzetlen harcosra.

#526978 reckon Előzmény: #526976

még annyit hozzátennék, zárásképpen (jó éjt), hogy nem a fikázással van baj, az helyenként jogos, hanem az elánnal. Naponta tízszer elkántálni hogy mennyire problémás a cég...Ex-ről nem is beszélve. Aranyos, ahogy harcoltok a kisbüfikért, mentsétek meg az összeset, ha lehet. Más cégektől is. És ne álljatok meg a határnál, annyi rossz cég van. Hajrá.

#526977 Arsene Lupin Előzmény: #526976

Egy frappáns és egy még frappánsabb válasz volt. Az agya lehet, hogy jól van, de használni is kellene.

Amúgy a klónok is marhára ráérnek.

#526976 reckon Előzmény: #526961

Kétszer válaszolt ugyanarra a kommentemre (lehet rossz nick-el lépett be másodszorra), de az egyik hozzászólás értelmetlenebb, mint a másik, normális választ továbbra sem kaptam. Amúgy enyhén rövidlátó vagyok, az agyam köszöni szépen, jól van.

Re: Inkasszálás

#526974 cédrus Előzmény: #526973

Tehát ezek a megjegyzések olyan jótékonyak, mint a betegek meggyógyítása.

Év hőse. Röhej.

Re: Inkasszálás

#526967 Arsene Lupin Előzmény: #526910

"A T. Akadémia dísztermében tavaly volt egy előadás"

A T-részvényeknek van már akadémiájuk és dísztermük is?

#526965 Dioka Előzmény: #526963

"Miért kell a szemetet összeszedni? Miért kell a parlagfüvet irtani? Miért kell a közrendre vigyázni? Miért kell a bűnt üldözni? Miért kell a betegeket meggyógyítani? "

Mert ezeknek van valami értelme! :D

#526963 Arsene Lupin Előzmény: #526961

"Szerintem sokatmondó, hogy két legelvetemültebb topiclakó az istenért sem árulja, hogy miért érdekli őket ennyire ez a papír, és ez a topic."

Miért? Miért? Miért?

Miért kell a szemetet összeszedni? Miért kell a parlagfüvet irtani? Miért kell a közrendre vigyázni? Miért kell a bűnt üldözni? Miért kell a betegeket meggyógyítani?

#526961 Arsene Lupin Előzmény: #526911

"Szerintem sokatmondó, hogy két legelvetemültebb topiclakó az istenért sem árulja, hogy miért érdekli őket ennyire ez a papír, és ez a topic."

Mit mondott a szemorvos? Azt, hogy nem a szemével, hanem az agyával van baj? Az gáz, mert azon a szemüveg sem segít.

Re: nincs cím

#526958 exmnbs1 Előzmény: #526955

vagy akkor fizetnek ha majd lesz miből és addig is elszórakoztatják a szállítót

#526956 exmnbs1 Előzmény: #526954

elég valószínűtlen hogy most túlóráznak illetve a hétvégén bemennek a kedvükért