"Mert ezeknek van valami értelme!"
Persze, persze....................
Azért az is sokat mondó, hogy a ledumálók nem cserélik úgy a felhasználónevüket, mint az alsógatyát.
"Mert ezeknek van valami értelme!"
Persze, persze....................
Azért az is sokat mondó, hogy a ledumálók nem cserélik úgy a felhasználónevüket, mint az alsógatyát.
Lehet, hogy tevedek, de szerintem nem volt jo otlet osszerugni a port az onkormikkal, amikor letfontossagu hitelre varnak... Ez azert polak fulekbe is eljut.
Az idozitese nem volt valami Kas(s)a(i), vagy Kasia lengyelesen mondva. Ki adna hitelt egy olyan cegnek, aki a fel orszaggal perben allhat? Akkor is, ha nem a ceg, hanem a masik fel saros.
Ami meg a hosszutavu kepet illeti ( mar ha azt a ceg megeri ) , ki mer olyan cegbe fektetni, aki ekkora baklovest kovetett el. Valaszokat nem varok, es nem csak azwert, mert keso van...
Arányban? Ebben a topicban? Biztos hogy nem, számoljon utána. CSak Ex több lefelé dumát nyom, mint amennyit a longerek kompenzálni tudnak. Ha épp nincsen szabin.
Persze, bárkit lehet ignorálni, csak nekem mindig gyanús ha valaki nagyon ráér egy cégre.
Az eseti fel-, és leduma akaratlan is lehet, nehéz elkerülni.
Ha Önnek valamiért tényleg az a mániája, hogy elvakított kisbüfiket ment, és semmilyen haszna nem származik belőle, nem szándékom ezért cseszegetni.
A leduma a feldumával van arányban. Amúgy nem kell elolvasni, lehet lapozni.
persze, hogy ráérnek. Hiszen Ön és Ex valójában egy emberrel beszélgetnek, mind klónok vagyunk. Elég ha az az egy ember ráér, és máris ömlik a szar a két önzetlen harcosra.
még annyit hozzátennék, zárásképpen (jó éjt), hogy nem a fikázással van baj, az helyenként jogos, hanem az elánnal. Naponta tízszer elkántálni hogy mennyire problémás a cég...Ex-ről nem is beszélve. Aranyos, ahogy harcoltok a kisbüfikért, mentsétek meg az összeset, ha lehet. Más cégektől is. És ne álljatok meg a határnál, annyi rossz cég van. Hajrá.
Egy frappáns és egy még frappánsabb válasz volt. Az agya lehet, hogy jól van, de használni is kellene.
Amúgy a klónok is marhára ráérnek.
Kétszer válaszolt ugyanarra a kommentemre (lehet rossz nick-el lépett be másodszorra), de az egyik hozzászólás értelmetlenebb, mint a másik, normális választ továbbra sem kaptam. Amúgy enyhén rövidlátó vagyok, az agyam köszöni szépen, jól van.
a felsorolt tevékenységeket is napi több órában, ingyen végzed?
Tehát ezek a megjegyzések olyan jótékonyak, mint a betegek meggyógyítása.
Év hőse. Röhej.
A székfoglalón mindenki állt, mert a székeket is ellopták már.
"A T. Akadémia dísztermében tavaly volt egy előadás"
A T-részvényeknek van már akadémiájuk és dísztermük is?
És ki dönti el, hogy minek van értelme? A libatömők is tiltakoznak a libatömést ellenzők miatt.
"Miért kell a szemetet összeszedni? Miért kell a parlagfüvet irtani? Miért kell a közrendre vigyázni? Miért kell a bűnt üldözni? Miért kell a betegeket meggyógyítani? "
Mert ezeknek van valami értelme! :D
"Szerintem sokatmondó, hogy két legelvetemültebb topiclakó az istenért sem árulja, hogy miért érdekli őket ennyire ez a papír, és ez a topic."
Miért? Miért? Miért?
Miért kell a szemetet összeszedni? Miért kell a parlagfüvet irtani? Miért kell a közrendre vigyázni? Miért kell a bűnt üldözni? Miért kell a betegeket meggyógyítani?
"Szerintem sokatmondó, hogy két legelvetemültebb topiclakó az istenért sem árulja, hogy miért érdekli őket ennyire ez a papír, és ez a topic."
Mit mondott a szemorvos? Azt, hogy nem a szemével, hanem az agyával van baj? Az gáz, mert azon a szemüveg sem segít.
vagy akkor fizetnek ha majd lesz miből és addig is elszórakoztatják a szállítót
Akkor sokba fog kerülni a +15% )