Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: kérdés

#526645 nemértem Előzmény: #526644

Én már rájöttem hogy kell szemlélnem. Eddig, amikor pirosba váltott a részvény, mindig szomorú voltam, mert hogy jó pár régi harcostár újra veszít. De most hogy rájöttem, ugyanakkor ettől másoknak orgazmusa van, már nem élem meg ilyen egyoldalúan

#526644 Lxrose Előzmény: #526640

Erre nem fognak válaszolni, akkor sem, ha nem megbántásképpen írod. Ha valaki néhány nap távollét után percek alatt teleszórja a fórumot... Egy függő azért veszélyes, mert nem meri magának bevallani, hogy az.

Re: Inkasszálás

#526642 nemértem Előzmény: #526631

Dolgozz még rajta, mert ezt a két idézetet így logikai összefüggésbe hozni sületlenség.

Az első egy bizonyos csoport önön érdekei mentén létrejött ténykedésére utalt,

a második meg egy személy betegesnek tűnő ellenszenv fröcsögése egy számára ismeretlen és neki nem ártó emberrel szemben.

Összefüggés ?????????????

#526641 exmnbs1 Előzmény: #526640

szánalmas személyeskedés

valahogy eltüntek a vevők közben

a hír meg csak nem jön

kérdés

#526640 reckon

ex-től és Lupintól kérdezném, hogy mi motiválja őket arra, hogy állandóan itt lógjanak, miért kommentálnak minden egyes hírt, miért éri meg nekik ez a befektetett időt, mikor saját bevallásuk szerint néhány klónnal viaskodnak, meg pár balekkal.

Tényleg kíváncsi vagyok, másodszorra kérdezem. Főleg Ex tűnik kórosnak. Család, munka, barátok? E-star fikázásánál (legyen jogos, vagy nem jogos, tökmind1) fontosabbak.

Nem bántásképpen, komolyan.

Re: Inkasszálás

#526631 exmnbs1 Előzmény: #526517

"nemértem: A klón hálózat egy -két emberből állt, és valószínű saját érdekből tették, amit tettek.

Ugyanakkor azzal kelni, azzal feküdni, hogy egy számomra tök idegen ember balsikerein kéjelegjek, aki soha nem ártott nekem semmit , pusztán fiatalabb és jobb megjelenésű , mint én,

nos, az némi aggodalomra adhat okot."

Re: Klónok

#526630 nemértem Előzmény: #526627

De nagyon sokáig az voltam, és legalább nem hiszem azt, hogy valami " beszéljük meg, miért utálsz mindenkit" pszichiátriai csoportfoglalkozáson veszek részt.

#526629 Dicsák Előzmény: #526625

Klón, klón, klón. Ezt olvasom itt folyamatosan.

Érdekes, arra nem gondolnak, hogy vannak még más emberek is, akik tőzsdéznek, vagy tőzsdéznének és kezd érdekessé válni ez a papír számukra, mert E-Starnál most innen lehet jó nagyot is bukni még, de lehet nagyot is nyerni majd.

#526625 nemértem Előzmény: #526617

Kettő fajta totyikozó van itt . A klón, aki állítólag a klón klónjának a klónja, / tudnám mit értenek ezalatt / meg a vér rosszindulatú kárörvendő pótcselekvéses klónvadász.

Esetleg tök mellékesen részvényes is hozzá szólna néha?

#526622 exmnbs1 Előzmény: #526619

azalatt jön meg a hír a hitellehívásról, Resz eszközvételről és annak refinanszírozásáról valamint a sikeres inkasszóról?

#526621 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #526620

olvass vissza drágaságom az én céláram 2500 volt, keresgesd megtalálod... 6k-ról én biztos nem írtam(attól még lehet valamikor)

#526619 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #526610

Lupin Te nem fejlődsz!! MI van a három napig kiakad, meg 1800 toporog..Baromira nem értesz Te ehhez(sem)... Megjöttem ideje emelkedni..(De már csak 20 percig klonkodok..,mert vár a tenger)