nem kell a terelés
lender of the last resort nem siet......
nem kell a terelés
lender of the last resort nem siet......
Én már rájöttem hogy kell szemlélnem. Eddig, amikor pirosba váltott a részvény, mindig szomorú voltam, mert hogy jó pár régi harcostár újra veszít. De most hogy rájöttem, ugyanakkor ettől másoknak orgazmusa van, már nem élem meg ilyen egyoldalúan
Erre nem fognak válaszolni, akkor sem, ha nem megbántásképpen írod. Ha valaki néhány nap távollét után percek alatt teleszórja a fórumot... Egy függő azért veszélyes, mert nem meri magának bevallani, hogy az.
Dolgozz még rajta, mert ezt a két idézetet így logikai összefüggésbe hozni sületlenség.
Az első egy bizonyos csoport önön érdekei mentén létrejött ténykedésére utalt,
a második meg egy személy betegesnek tűnő ellenszenv fröcsögése egy számára ismeretlen és neki nem ártó emberrel szemben.
Összefüggés ?????????????
szánalmas személyeskedés
valahogy eltüntek a vevők közben
a hír meg csak nem jön
ex-től és Lupintól kérdezném, hogy mi motiválja őket arra, hogy állandóan itt lógjanak, miért kommentálnak minden egyes hírt, miért éri meg nekik ez a befektetett időt, mikor saját bevallásuk szerint néhány klónnal viaskodnak, meg pár balekkal.
Tényleg kíváncsi vagyok, másodszorra kérdezem. Főleg Ex tűnik kórosnak. Család, munka, barátok? E-star fikázásánál (legyen jogos, vagy nem jogos, tökmind1) fontosabbak.
Nem bántásképpen, komolyan.
"nemértem: A klón hálózat egy -két emberből állt, és valószínű saját érdekből tették, amit tettek.
Ugyanakkor azzal kelni, azzal feküdni, hogy egy számomra tök idegen ember balsikerein kéjelegjek, aki soha nem ártott nekem semmit , pusztán fiatalabb és jobb megjelenésű , mint én,
nos, az némi aggodalomra adhat okot."
De nagyon sokáig az voltam, és legalább nem hiszem azt, hogy valami " beszéljük meg, miért utálsz mindenkit" pszichiátriai csoportfoglalkozáson veszek részt.
Klón, klón, klón. Ezt olvasom itt folyamatosan.
Érdekes, arra nem gondolnak, hogy vannak még más emberek is, akik tőzsdéznek, vagy tőzsdéznének és kezd érdekessé válni ez a papír számukra, mert E-Starnál most innen lehet jó nagyot is bukni még, de lehet nagyot is nyerni majd.
lassan az évesek elmaradása miatti büntik is aktuálisak
Kettő fajta totyikozó van itt . A klón, aki állítólag a klón klónjának a klónja, / tudnám mit értenek ezalatt / meg a vér rosszindulatú kárörvendő pótcselekvéses klónvadász.
Esetleg tök mellékesen részvényes is hozzá szólna néha?
Remélem! (Bár nekem nem nagyon maradt részvényem... de ideje venni :-)
azalatt jön meg a hír a hitellehívásról, Resz eszközvételről és annak refinanszírozásáról valamint a sikeres inkasszóról?
olvass vissza drágaságom az én céláram 2500 volt, keresgesd megtalálod... 6k-ról én biztos nem írtam(attól még lehet valamikor)
Lupin Te nem fejlődsz!! MI van a három napig kiakad, meg 1800 toporog..Baromira nem értesz Te ehhez(sem)... Megjöttem ideje emelkedni..(De már csak 20 percig klonkodok..,mert vár a tenger)
Drágaságom ,igen még egy hétig maradok, addigra vagy 700 lesz vagy 1800 :-)